• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peacock meme büyütme :) 11Kasım (H.Kamburoğlu)

hımm anladım canım.forumda bi arkadasın göğüs kafesinde çöküklük vardı naci çeliğe ameliyat olmustu farklı cc de silikonlarla eşitlenmişti ve çok güzel sonuç aldığını biliyorum..haldun hocada yapmıştır tabiki böyle bir ameliyat ama ben forumda karşılaşmadım.benim kabırgam çıkık ve önceden hiç memem olmadığından kaburgalarım çok belli oluyordu.şimdi hala belli ama artık memeli olduğumdan çok dikkat çekmiyor..
Benim göğsüm olduğu için belli olmuyo şuan dokununca farkediliyo ama annem dedi bana sağ taraftaki kaburgam daha yüksek sıkıntı olmaz umarım bilşrler herhalde

ozaman zannetmiyorum sıkıntı olacağını.farklı protezlerle eşitlenir merak etme:KK39:
İçimi rahatlattın şok saol umarım dediğin gibi olur benim vücuduma göre bu göğüsler küçük büyümesi lazım 1.70 boy 58 kilo ama 75 destekli takıyorum var ama ne büyük nede küçük

canım 75 dediğin göğüs altı ölçün yani göğüs kafesi çevresi, o ölçü değişmez.değişen cup ölçün oluyor.meme büyüklüğü cup ile ölçülüyor.a,b,c,d,e cup gibi.en küçüğü a cup oluyor.şu an memen küçükse 75 a olabilirsin mesela.

canım 75 dediğin göğüs altı ölçün yani göğüs kafesi çevresi, o ölçü değişmez.değişen cup ölçün oluyor.meme büyüklüğü cup ile ölçülüyor.a,b,c,d,e cup gibi.en küçüğü a cup oluyor.şu an memen küçükse 75 a olabilirsin mesela.
Evet doğru 75a çok küçük değil ama benim kalıbıma uymuyo baya göğüs dokum var acaba kas altımı yapılır yoksa kas üstümü çok korkuyorum kas altı olunca çom ağrılı geçiyomuş

Seninkini de haldun hoca yaptı dimi memnunmusun iki göğsünde eşitmi fark varmı boyunda yada büyüklüğünde

Seninkini de haldun hoca yaptı dimi memnunmusun iki göğsünde eşitmi fark varmı boyunda yada büyüklüğünde
evet haldun hoca yaptı çok şükür memnunum ben.muayene olursan dr.un sana en doğru şekilde bilgi verir.kas altı mı üstü mü biz bilemeyiz canım.ama dokum var diyosun kas üstü yapılabilir.

evet haldun hoca yaptı çok şükür memnunum ben.muayene olursan dr.un sana en doğru şekilde bilgi verir.kas altı mı üstü mü biz bilemeyiz canım.ama dokum var diyosun kas üstü yapılabilir.
Korkularım var bakalım nolcak ağrıya dayanamam diye düşünüyorum ama hayırlısı inşallah

Korkularım var bakalım nolcak ağrıya dayanamam diye düşünüyorum ama hayırlısı inşallah
Canım hiç merak etme haldun beye bırak kendini.o elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan bir doktor.bende de meme asimetrisi vardı.şimdi gayet güzel memelerim oldu:)hatta daha güzel olsun diye göbekten yağ alıp memeye enjekte edicez nisanda.bu sayede inşallah sezeryan göbeğimden kurtulacağım..senin soruna gelince farklı cclerde silikon ile o sorun çözülür çok da güzel olur ;)

Canım hiç merak etme haldun beye bırak kendini.o elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan bir doktor.bende de meme asimetrisi vardı.şimdi gayet güzel memelerim oldu:)hatta daha güzel olsun diye göbekten yağ alıp memeye enjekte edicez nisanda.bu sayede inşallah sezeryan göbeğimden kurtulacağım..senin soruna gelince farklı cclerde silikon ile o sorun çözülür çok da güzel olur :KK66:
Ayyy inşallah seninde haldun hoca yaptı galiba ben birazda büyük olsun istiyorum haldun hoca büyük yapmıyomuş diye duydum ama boyum uzun yapar herhalde istediğim gibi

Ayyy inşallah seninde haldun hoca yaptı galiba ben birazda büyük olsun istiyorum haldun hoca büyük yapmıyomuş diye duydum ama boyum uzun yapar herhalde istediğim gibi
bana 390 cc taktı ama bende normal durdu.göğüs kafesinin genişliği ve meme dokunla alakalı.510 cc taktım bi hastama demişti(cc yanlış hatırlıyor olabilirm ama 500 küsürdü) keşke diretseydim belki bana da takardı:KK53:390 diyince çok büyük olursa diye korkuyordum ama keske çok büyük olsaymış:D

bana 390 cc taktı ama bende normal durdu.göğüs kafesinin genişliği ve meme dokunla alakalı.510 cc taktım bi hastama demişti(cc yanlış hatırlıyor olabilirm ama 500 küsürdü) keşke diretseydim belki bana da takardı:KK53:390 diyince çok büyük olursa diye korkuyordum ama keske çok büyük olsaymış:D
Bende büyük istiyorum ama bende kaburga sıkıntısı olduğu için biraz daha araştırıyorum hacettepede ozan bitik diye bi doktor daha var duydunmu bilmiyorum ama onunlada görüştüm olumlu cvp verdi biraz daha araştırıyım alıcam randevu

Bende büyük istiyorum ama bende kaburga sıkıntısı olduğu için biraz daha araştırıyorum hacettepede ozan bitik diye bi doktor daha var duydunmu bilmiyorum ama onunlada görüştüm olumlu cvp verdi biraz daha araştırıyım alıcam randevu
ozan beyi de tanıyorum canım.devlet hastanelerinde hasta kapasitesi daha çok olduğundan doktorların tecrübesinden ve çıkaracakları sonuçtan endişe etme eminim ki çok iyiler hepsi işlerinde.hacettepe hekimlerinin başarısıyla kendini kanıtlamış bi hastane.ama durum şu ki istediğin şekli ve büyüklüğü yapacak mı doktorun?istediğin sonucu alacakmısın orası önemli.

Evet canım haldun beye ameliyat oldum.yaa evet haldun bey çok büyük meme yapmayı sevmiyo,doğal görünen meme yapmayı seviyor.benimkiler a cuptı b cup oldu.eğer yüksek cc düşünüyorsan biraz daha araştır

ozan beyi de tanıyorum canım.devlet hastanelerinde hasta kapasitesi daha çok olduğundan doktorların tecrübesinden ve çıkaracakları sonuçtan endişe etme eminim ki çok iyiler hepsi işlerinde.hacettepe hekimlerinin başarısıyla kendini kanıtlamış bi hastane.ama durum şu ki istediğin şekli ve büyüklüğü yapacak mı doktorun?istediğin sonucu alacakmısın orası önemli.
Evet o yüzden hacettepede takıldım kaldım ya iki göğsüm büyük ve eşit olsunda gerisi kolay zaten inşallah alırım istediğim sonucu ne güzel sen o zor süreçleri atlatmışsın umarım benimde çok çabuk geçer

Evet canım haldun beye ameliyat oldum.yaa evet haldun bey çok büyük meme yapmayı sevmiyo,doğal görünen meme yapmayı seviyor.benimkiler a cuptı b cup oldu.eğer yüksek cc düşünüyorsan biraz daha araştır
Yok çok büyük istemiyorum bana uysun yeter banada büyük uyar o yüzden büyük olsun diyorum

Back