Hayatım şekli şemali izi gerçekten çok güzel olmuş azıcık şekillensin ama dolgulu sütyen taktığımız için ondan daha büyük olsun istiyoruz ama malesef bedenimizin de alacağı bir şey var.. onları sev alış hak ediyorlar çok güzellerevet bugun hocayla telefonda yarım saatten fazla konustum galiba, olabılecegın en buyugu buydu, yapacak bir şey yok dedi, en az 6 hafta sabretmen gerek dedi, şekillenince hoşuna gıdecek buyuk olmuş hocam diyeceksin dedi, ama sen sabredemesin diye de ekledi tabi hahaha Hocayı da bıktırıcam galiba .. artık olanı kabullenme aşamasına gırsem iyi olacak, bıran nce sutyen takma sevıyesıne gelmeyı beklıyorum. Yerıne oturup sekıllendıkce de fotogralarımı paylaşıcam , bakalım nasıl degısımler olacak :)
Hmm oyle dusununcede mantıklı geldi.. ewet artk uzulme , olan oldu biraz zaman gecsn bklm , o zamanda aynı sekilde dusunursen geregini yaparsnsexy lady canım şöyle ki, şimdi bu protezler gögsümü genişletip büyüteceği için orada bir cep oluşacakmış, mesela nasıl ki doğum yapmış yani emzirmiş bayanlarda gögüs büyüyüp küçülünce esnemiş olyor, o yüzden rahat konuluyor deniyor ya, benimkisi de aynı kapıya çıkıyor. Hatta hoca senin gösterdiğin kadınlar da muhtemelen bu şekilde büyütmüştür dedi.Mantıksız değil aslında . Ha belki ben ameliyat öncesi daha fazla bastırsaydım , illa büyük olsun deseydim belki koyardı bilemiyorum ama 400 taktım sıkıştı protez ,üstünü denemedim bile, sağsaydı üstüne de denerdim dedi. Sen ısrar da etsen muhtemelen koymazdım, güzel olmayan bir şeyi yapmazdım dedi.O yüzden bu soru hep bilinmez kalacak :)) Artık ne diyim, neyi çok istersen o senin imtihanındır diye Mevlana'nın bir sözü varya, benimkisi de ona döndü : )) artık çok üzüldüm cidden kendimi daha fazla üzmek istemiyorum, olan oldu.
aynene bebeğim bugün ahstanede ne insanlar gördüm , Allah şifa versin, sabır versin, ben buna mı üzülüyorum dedim kendi kendime kızdım , olanı sevebilmek de önemli haklısınHayatım şekli şemali izi gerçekten çok güzel olmuş azıcık şekillensin ama dolgulu sütyen taktığımız için ondan daha büyük olsun istiyoruz ama malesef bedenimizin de alacağı bir şey var.. onları sev alış hak ediyorlar çok güzeller
teşekkürler tatlı patates :)) gecmıs olsun diyelim ya cok sukur , çok kolay bır sey degılmıs, her seyın bası saglık tabı :)Geçmiş olsun. Hayırlı olsun mu demeliydim :)
gecmıs olsun canım, pazartesi 11.30- 12 gibi oradaydım uzun kahve dalgalı saclı bırı vardı sen mıydın acaba :)peacock sende mi dün haldun beye göründün,bende dün oradaydım belki karşılaşmışızdır bekleme odasında:)bende 21kasımda ameliyatımı oldum dün de kontrolüm vardı.
bu yağ enjeksiyonunu nasıl yapıyorlar acaba bilgin varmı?nereden alıyorlar yağı kesi izi oluyor mu ?uyuşturarak mı yapıyorlar? narkozla bayıltarak mı?bende şu an pek sıkıntı yok ama acaba yağ enjeksiyonu yaptırırsam daha doğal ve dolgun durur mu diye aklıma geliyor..Ben bu pazartesi yine gidicem canım.benim durum biraz farklı.meme asimetrisi vardı bende birini dikleştirdi diğerine de implant koydu.yüzde doksan bi simetri sağlandı.bunu birebir simetri yapmaya çalışıyoruz şimdi.nisanda da yağ enjektasyonu ile dikleştirilen memeyi biraz daha dolgunlaştırıcaz sonrada işimiz bitecek inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?