Peacock meme büyütme :) 11Kasım (H.Kamburoğlu)

C ChAneL81 hayatım tam cm olarak bilemiyorum , mentor round high profile 375 cc cohesive 1 , çap 12 cm , projeksiyon 5.0 cm .Ama mesela bu seri 25 cc olarak artıyor yani 400, 425 , ve her cc arasında 0.1 cm lik projeksiyon farkı var, demekki o büyük protezi de koysaydı değişmeyecekti.Yani tabi doktora sormak lazım ama 0.1 cm çok fark yaratmaz galiba .Buarada mentor protez katalogu diye yaz çıkıyor zaten, merak ediyorsan diğer protez tipleri ve ölçülerine oradan bakabilirsin fikir olması açısından .

Hatta bügün annem baktı Sera'cım dikişler alındı , üstlerden ziyade altta bir dolgunluk ,yuvarlaklık oluyor , ya şöyle bakınca büyük ama cidden hiç büyük durmuyo nasıl oluyor falan dedi, senle de zevklerimiz benziyor galiba, bunun yüksekliği az cidden , hatta hoca bile kıyafetlerle görünce anladı , daha mı önde istiyodun dedi, ,yani altlar her halukarda dolgun oluyor da üstler sıkıntı :) mesela benim gögüs cevrem ameliyattan cıktıgımda 97 idi, o cidden iyiydi, giydiklerimden belli oluyordu . Hatta ben acaba ultra high mı secseydım diye dusundum ama o da çok yapay durur dıyor hoca, onu gittiğin doktorla biraz konusursun .

NOT :Yani şimdi ben küçük küçük diyorum okuyan arkadaşlardan beni tanımayanlara yanıltmaca olmasın, kendi hedeflediğim memelere göre küçük . Bir de bu benim kendi görüşüm, kendi büstüme göre küçük . Bana biraz daha büyük olması lazımmış, benım kaburgalarım geniştir , belım de ince değil , meme dokum olmasına ragmen öyle büyük, dolgun durmuyolarlar ,normaller diyelim .

sexy lady canım şöyle ki, şimdi bu protezler gögsümü genişletip büyüteceği için orada bir cep oluşacakmış, mesela nasıl ki doğum yapmış yani emzirmiş bayanlarda gögüs büyüyüp küçülünce esnemiş olyor, o yüzden rahat konuluyor deniyor ya, benimkisi de aynı kapıya çıkıyor. Hatta hoca senin gösterdiğin kadınlar da muhtemelen bu şekilde büyütmüştür dedi.Mantıksız değil aslında . Ha belki ben ameliyat öncesi daha fazla bastırsaydım , illa büyük olsun deseydim belki koyardı bilemiyorum ama 400 taktım sıkıştı protez ,üstünü denemedim bile, sağsaydı üstüne de denerdim dedi. Sen ısrar da etsen muhtemelen koymazdım, güzel olmayan bir şeyi yapmazdım dedi.O yüzden bu soru hep bilinmez kalacak :)) Artık ne diyim, neyi çok istersen o senin imtihanındır diye Mevlana'nın bir sözü varya, benimkisi de ona döndü : )) artık çok üzüldüm cidden kendimi daha fazla üzmek istemiyorum, olan oldu.

C ChAneL81 hayatım tam cm olarak bilemiyorum , mentor round high profile 375 cc cohesive 1 , çap 12 cm , projeksiyon 5.0 cm .Ama mesela bu seri 25 cc olarak artıyor yani 400, 425 , ve her cc arasında 0.1 cm lik projeksiyon farkı var, demekki o büyük protezi de koysaydı değişmeyecekti.Yani tabi doktora sormak lazım ama 0.1 cm çok fark yaratmaz galiba .Buarada mentor protez katalogu diye yaz çıkıyor zaten, merak ediyorsan diğer protez tipleri ve ölçülerine oradan bakabilirsin fikir olması açısından .

Hatta bügün annem baktı Sera'cım dikişler alındı , üstlerden ziyade altta bir dolgunluk ,yuvarlaklık oluyor , ya şöyle bakınca büyük ama cidden hiç büyük durmuyo nasıl oluyor falan dedi, senle de zevklerimiz benziyor galiba, bunun yüksekliği az cidden , hatta hoca bile kıyafetlerle görünce anladı , daha mı önde istiyodun dedi, ,yani altlar her halukarda dolgun oluyor da üstler sıkıntı :) mesela benim gögüs cevrem ameliyattan cıktıgımda 97 idi, o cidden iyiydi, giydiklerimden belli oluyordu . Hatta ben acaba ultra high mı secseydım diye dusundum ama o da çok yapay durur dıyor hoca, onu gittiğin doktorla biraz konusursun .

NOT :Yani şimdi ben küçük küçük diyorum okuyan arkadaşlardan beni tanımayanlara yanıltmaca olmasın, kendi hedeflediğim memelere göre küçük . Bir de bu benim kendi görüşüm, kendi büstüme göre küçük . Bana biraz daha büyük olması lazımmış, benım kaburgalarım geniştir , belım de ince değil , meme dokum olmasına ragmen öyle büyük, dolgun durmuyolarlar ,normaller diyelim .​
Evet ultra higt profilmi olsaydi acaba diye dusundum hani altaki dolgunluk guzel diyosun ustte dolgunluk az belkide ultra higt daha yukardami olurdu? Bence one dogru giderdi daha fazla yukariyla alakasi yok sanirim yumsayinca ustlerde bir catal olusuyor
hayirlisi guzelim insallah istedigin sekilde olur

C ChAneL81 ultrahigh da cok keskin abartılı bir protez gibi geldi bir tane görmüştüm , belki çok meme dokusu olan insanlara gidiyordur ,bilemiyorum ki , artık büyüttüreceğim zaman doktorla konuşup karar vericem .İstediğim şekilde olamıycak da işte la senza nın sutyenleri sağolsun diycem :)

Hayatım şekli şemali izi gerçekten çok güzel olmuş azıcık şekillensin ama dolgulu sütyen taktığımız için ondan daha büyük olsun istiyoruz ama malesef bedenimizin de alacağı bir şey var.. onları sev alış hak ediyorlar çok güzeller

Hmm oyle dusununcede mantıklı geldi.. ewet artk uzulme , olan oldu biraz zaman gecsn bklm , o zamanda aynı sekilde dusunursen geregini yaparsn

TEsakıncasıpost: 38073466, megörebilir miyimm re0"] sexy lady canım şöyle ki, şimdi bu protezler gögsümü genişletip büyüteceği için orada bir cep oluşacakmış, mesela nasıl ki doğum yapmış yani emzirmiş bayanlarda gögüs büyüyüp küçülünce esnemiş olyor, o yüzden rahat konuluyor deniyor ya, benimkisi de aynı kapıya çıkıyor. Hatta hoca senin gösterdiğin kadınlar da muhtemelen bu şekilde büyütmüştür dedi.Mantıksız değil aslında . Ha belki ben ameliyat öncesi daha fazla bastırsaydım , illa büyük olsun deseydim belki koyardı bilemiyorum ama 400 taktım sıkıştı protez ,üstünü denemedim bile, sağsaydı üstüne de denerdim dedi. Sen ısrar da etsen muhtemelen koymazdım, güzel olmayan bir şeyi yapmazdım dedi.O yüzden bu soru hep bilinmez kalacak :)) Artık ne diyim, neyi çok istersen o senin imtihanındır diye Mevlana'nın bir sözü varya, benimkisi de ona döndü : )) artık çok üzüldüm cidden kendimi daha fazla üzmek istemiyorum, olan oldu.[/QUOTE]
CaniM sakincasi yoksa ben de gorebilir miyim Resimlerini?

peacock merhaba.. çok geçmiş olsun. yazdıklarını baştan sona bi solukta okudum. çünkü 2 ocakta ben de haldun hocaya ameliyat olacağım. beklentinin karşılanmamasına çok üzüldüm. yazdıklarını okudukça kalbim sıkıştı. ben hocaya çok bişey söylemeyip ona bıraktım. ama şimdi fotoğraflar götürmeli miyim diye düşünür oldum. evet senin beklentin benmkine göre daha büyüğü. ama ben de tatmin olmamaktan korktum açıkçası. beni izlemeye alırsan fotoğraflarına bakmak istiyorum..

S se__da canım yani çok büyük istemiyorsan hocaya bıraktıysan istediğin gibi olur diye düşünüyorum , benim büyük istememden kaynaklandı sıkıntılar. Yani yanlış anlaşılma olmaın diye tekrar tekrar yazıyorum Haldun hoca iyi bir cerrah . Benım cok net bir beklentim vardı, benım zevkımle alakalı ,istediğim kadar olmadı

aynene bebeğim bugün ahstanede ne insanlar gördüm , Allah şifa versin, sabır versin, ben buna mı üzülüyorum dedim kendi kendime kızdım , olanı sevebilmek de önemli haklısın

S se__da o an acelem vardı detaylı yazamadım . Canım içine sinecekse fotograf da götürebilirsin , ama hani hoca tam olarak anladıysa sıkıntı olacagını sanmıyorum. Bana 375 konuldu küçük bir protez degıl ama ben demekki ciddi buyuk istiyormusum :) o da tek seferde olabılecek bır sey degılmıs , hoca o sekılde acıkladı , su an olabılecek en buyugu buymuş.Ben de huylu bırıyımdır, isteklerim konsunda netımdır, illa bunu istiyorum bu şekilde olucak derim,yanı sana boyle olmus bana da olur mu deme :) zaten benım ıstedıklerımden daha kucuk ıstıyormussun, hoca olur ıstedıgın dedıyse olur . bır de galıba kafada asırı net bır resım , bı goruntu ,beklentı olmayınca, sonuc daha cok begenılıyor , cunku mesela ben sonucu o fotolarla kıyaslıyorum gibi gibi . Yoksa memelerim gayet sımetrık, durusları ıyı, herhangı bır sorun sıkıntı olusmadı , ıyılesme surecım cok hızlı oldu , hatta hocanın bekledıgınden bıle hızlı. Haldun Hoca ıyı bır cerrah . Herhangi bir sıkıntı yaşamazsın. İçin rahat olsun .

peacock canım dün bi arkadaşımla görüştüm o da haldun hocada ameliyat olmuş ve aynı senin durumunda birebir kendi gözlerimle gördüm , o şuan 4. ayında şekli, duruşu, kesi yeri herşeyi gerçekten mükemmel olmuş ve arkadaşımda aynı senin gibi tamm ben tecrübesine , çıkardığı sonuçlara laf etmiyorum ama daha önce büyüklük konusuyla ilgili hocayla çok konuştuğum halde neden benim tam istediğimi yapmadı die kızıyor... Biliyorsun bende haldun hocayı düşünüyordum ama bunları gördükten sonra artık haldun hocayı tamamen kafamdan sildim. S se__da sana dieceğim şu ki peacok yada ben gibi büyüklük konusunda aynı düşüncedeysen kesinlikle başka doktor düşün, ama siz gibi deilim diyorsanki gerçekten çok iyi bi seçim yapmışsın çünkü haldun hoca alanında çok iyi bir doktor..

peacock sende mi dün haldun beye göründün,bende dün oradaydım belki karşılaşmışızdır bekleme odasında:)bende 21kasımda ameliyatımı oldum dün de kontrolüm vardı.

peacock sende mi dün haldun beye göründün,bende dün oradaydım belki karşılaşmışızdır bekleme odasında:)bende 21kasımda ameliyatımı oldum dün de kontrolüm vardı.
gecmıs olsun canım, pazartesi 11.30- 12 gibi oradaydım uzun kahve dalgalı saclı bırı vardı sen mıydın acaba :)

Ben bu pazartesi yine gidicem canım.benim durum biraz farklı.meme asimetrisi vardı bende birini dikleştirdi diğerine de implant koydu.yüzde doksan bi simetri sağlandı.bunu birebir simetri yapmaya çalışıyoruz şimdi.nisanda da yağ enjektasyonu ile dikleştirilen memeyi biraz daha dolgunlaştırıcaz sonrada işimiz bitecek inşallah:)

bu yağ enjeksiyonunu nasıl yapıyorlar acaba bilgin varmı?nereden alıyorlar yağı kesi izi oluyor mu ?uyuşturarak mı yapıyorlar? narkozla bayıltarak mı?bende şu an pek sıkıntı yok ama acaba yağ enjeksiyonu yaptırırsam daha doğal ve dolgun durur mu diye aklıma geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…