• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcoslu olup ovulasyon takibi yapanlar kızlar toplaşalım bir başlık altında

Canım ben her sabah saat 08:30 da uyanıuorm. İlk idrarımı yapıyorum. İlk idrarla test yapmıyorum tabi. Sonra 1 buçuk saat sonra yani saat 10:30 da ikinci idrarla test yapıyorum. Ve tabi asla sıvı alımı yapmıyorum. Sıkışık olman gerekiyor diye bir şart yok yani. Ve ewet t çizgisi c kadar koyu. Yada t çizgisi c den daha koyu olduğunda pik olmuş oluyor. Yani yumurtan yeteri olgunluğa gelmiş oluyor. Bunu gördükten sonra eşinle ilişki. Ama yine teste devam et. T çizgisi tekrar silikleştiğinde çatlamış oluyor. pik gördüğün günden silikleştiği güne kadar eşinle değerlendirmeye çalış. Silikleştiği günde dahil
Pik görmek ne demek

Evet aslında doktorum femara ve çatlatma iğnesini önermişti ama ben hemen kabul etmedim bikaç ay kendim denemek istedim. Çok şükür oldu, inşallah sağlıkla nasip eder Rabbim, isteyen herkese 🤲🏻
Hangi markaydi yumurtalama testiniz

Kaç mm di ben de onu merak ettim hep, testin ölçtüğü milim kadar yoktu demek ki test pik yapmadı ama yumurtladığıma emindim çünkü tüm belirtileri yaşamıştım. Şimdi 31 haftalık hamileyim çok şükür 🥲
Ay masallahh🥲🥰🥰

Soğan kürü hiç aksatmadan denedkm fayda bende görmedim inofolic pembe olanı kullanıyorum bende yeni oldu baslayali. Ayriyeten d vitamini ,demir magnezyum ,OMEGA 3 balık yağıda kullanmanızı tavsiye ederim pcos için çok faydali birde arı sütü polen, aspir yağı, keten tohumu yağı,çörek otu yağına başladım zamanında faydasını gormusyim ama sıkılip bırakıp devam etmemiştim tekrardan başladım şimdi. Birde c life macun sipariş verdim belki.duymussunuzdur diğer adet döneminde başlayacağım doktor mfk duydunuzmu ürünlerini herkes çok beğenoyoe hamile kalanda çok ama çok pahalı gerçekten ben alamadım onada bir bakmanizi tavsiye ederim eğer alma gücünüz yoksa doktor mfk pcoslular için birşeyler önermişti buraya fotosunu ekleyim bir göz at istersen ben içlerinden çoğunu aldım sadece bu ay glutatyon ve l arginin almadım hayit c life macun içinde var diye almadim birde cican percemide c life macun içinde var diye almadim .alfa lipoik asit ve krom pkolinat o ikisini siparis verdim yolda geliyo .glutatyon da baya pahalıydı almadım zaten içeriği alfa lipoik asit ve krom pikolinat ile nerdeyse aynı gibiydi.inositol için de ben inofolic sipariş verdim ama size tavsiyem ya inofolic combi alın yada ocean polysitol var onu alın çünkü bjnlarin icjnde hem inositol hem folik asit hrmde l arginin var daha iyi olduğu söyleniyor benim kullandığım inofolic de sadece inositol ve folik asit var bende bidahakine inofolic combi almayı düşünüyorum
Çok güzel bilgiler teşekkürler.bende pcosluyum geçen ay soğan kürü yaptım ovulasyon takibi testlerini atayim

Bu ayın 13 ü adetin 30.günü koyu çıktı farklı saatlerde yaptım.oncesi yapmıyodum bırakmıştım negatif olunca

Eklentiler

• IMG_20240613_224813.jpg
    IMG_20240613_224813.jpg
    80,7 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20240613_192125.jpg
    IMG_20240613_192125.jpg
    87,8 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20240613_181038.jpg
    IMG_20240613_181038.jpg
    90,5 KB · Görüntüleme: 24
14 ü farklı sattlerde yaptım yani bir gün sonrası bı pozitif bı negatif çıktı ama bugün çatladı büyük ihtimal çünkü yumurta beyazı akıntım oldu.sonraki gün siliklesti test

Eklentiler

• 3017972-4828fd075065dc76b6c1a1cd3eb2f799.jpg
    3017972-4828fd075065dc76b6c1a1cd3eb2f799.jpg
    20,3 KB · Görüntüleme: 21
  • 3017803-f6bfab6c5a65fb0764e548a2fe8ad5d6.jpg
    3017803-f6bfab6c5a65fb0764e548a2fe8ad5d6.jpg
    12,9 KB · Görüntüleme: 21
Ovulasyon pozitif olduğunda ilişki olmadı sabahında oldu ve ard arda 4 gün birliktelik oldu.pozitif olduğu zamandan önceki ilişki daha garantiymis gebe kalmak için.hazir sperm bulunduğu için.benim catlayinca birliktelik oldu

kızlar ben de 8 inde başladım 15inde pik oldu 17-18 de silikti biraz sonra gene pik adet sancısı gibi ağrım var düzensiz adetim mevcut 30u baz alırsam döngümde 12gün var erken gebelik testi yaptım silik çıktı ama emin değilim ovu 6 gündür koyu

kızlar ben de 8 inde başladım 15inde pik oldu 17-18 de silikti biraz sonra gene pik adet sancısı gibi ağrım var düzensiz adetim mevcut 30u baz alırsam döngümde 12gün var erken gebelik testi yaptım silik çıktı ama emin değilim ovu 6 gündür koyu
Büyük ihtimal hamilesiniz ozaman 🥰 hadi inşallah bir test daha yapın bence

Back