Kızlar merhaba bende de pcos ve buna bağlı prolaktin yüksekliğim vardı yumurtlama göremiyordum. İlkinde dostinexle düşürdük hamile kaldım ama dış gebelikmiş ameliyatla sol tüpüm alındı geçtiğimiz mayıs ayında. 3 ay korundum sonra tekrar testler tahliller derken yine prolaktinim yükselmiş yumurtlama ve adet göremiyordum doğal bişeyler yapmak istedim ve takviyelere başladım. Çok sağlıklı ve temiz beslenmeye başladım. Her gün omega3, d3k2, çinko, ve inositol kullandım. Ama en önemlisi itimat hayıt kürü aldım ve ona başladım. 1.şişem bittiğinde tekrar prolaktinimi ölçtürdüm ve 42den 31e düştüğünü öğrendim. Bu arada kesintisiz bir şekilde ovulasyon takibimi yapıyordum, reglimin 40. Günü 3 aralıkta pik değil ama çizginin en koyu halini gördüm o gün tüm yumurtlama belirtileri vardı, sağ yumurtalığımda ağrı, bacağıma vuruyordu yürüyemiyordum, ve şeffaf uzayan akıntım oldu. Yumurtladığımı düşünerek o günü değerlendirdik ve dün akşam gebelik testlerim pozitif çıktı, şimdi beta takibi yapıcam inşallah sağlıklı bir şekilde artışı görürüm ve süreç sağlıkla ilerler. Dualarınıza talibim. Sizlere de duacıyım
ovulasyon ve gebelik testlerimi ekliyorum