Soğan kürü hiç aksatmadan denedkm fayda bende görmedim inofolic pembe olanı kullanıyorum bende yeni oldu baslayali. Ayriyeten d vitamini ,demir magnezyum ,OMEGA 3 balık yağıda kullanmanızı tavsiye ederim pcos için çok faydali birde arı sütü polen, aspir yağı, keten tohumu yağı,çörek otu yağına başladım zamanında faydasını gormusyim ama sıkılip bırakıp devam etmemiştim tekrardan başladım şimdi. Birde c life macun sipariş verdim belki.duymussunuzdur diğer adet döneminde başlayacağım doktor mfk duydunuzmu ürünlerini herkes çok beğenoyoe hamile kalanda çok ama çok pahalı gerçekten ben alamadım onada bir bakmanizi tavsiye ederim eğer alma gücünüz yoksa doktor mfk pcoslular için birşeyler önermişti buraya fotosunu ekleyim bir göz at istersen ben içlerinden çoğunu aldım sadece bu ay glutatyon ve l arginin almadım hayit c life macun içinde var diye almadim birde cican percemide c life macun içinde var diye almadim .alfa lipoik asit ve krom pkolinat o ikisini siparis verdim yolda geliyo .glutatyon da baya pahalıydı almadım zaten içeriği alfa lipoik asit ve krom pikolinat ile nerdeyse aynı gibiydi.inositol için de ben inofolic sipariş verdim ama size tavsiyem ya inofolic combi alın yada ocean polysitol var onu alın çünkü bjnlarin icjnde hem inositol hem folik asit hrmde l arginin var daha iyi olduğu söyleniyor benim kullandığım inofolic de sadece inositol ve folik asit var bende bidahakine inofolic combi almayı düşünüyorum