- 20 Ağustos 2021
- 1.798
- 699
-
- Konu Sahibi melisaamelisaa
Merhaba bende cumartesi günü tranfsfer oldum. Test gününüz ne zaman. Bende belirti yok sizde var mı korkuyorumMerhaba canım bende 4 gün önce doğal siklus takibi ile dondurulmuş embriyo transferi oldum. Transfer günü progesteron 10.5 çıktı. Doktorum herhangi bir ilaç kullanmana gerek yok dedi. Eğer 7-8 civarı olsaydı progesteron desteği vereceklerdi. Şimdi güzel haberler için beklemedeyiminşallah senin sürecinde çok güzel geçer.
Merhabalar, bende doğal siklus takibi ile transfer olacaktım yarın fakat bugün yapılan kan testinde progestoronum 1.69 çıkmış. Üç be üzeri olması lazım dedi doktorum ve iptal etti transferi. Siz ne kullandınız acaba? Progestan kullanmam yasak benim. Başka birşeymi kullandınız acaba siz?Merhaba canım bende 4 gün önce doğal siklus takibi ile dondurulmuş embriyo transferi oldum. Transfer günü progesteron 10.5 çıktı. Doktorum herhangi bir ilaç kullanmana gerek yok dedi. Eğer 7-8 civarı olsaydı progesteron desteği vereceklerdi. Şimdi güzel haberler için beklemedeyiminşallah senin sürecinde çok güzel geçer.
Merhaba ben hiç ilaç kullanmadım. Sadece transfer günü progesteron hormonu baktı 10.5 çıktı. Sadece hemşireye ilaç vermiyecek mi yine diye sordum 7-8 civarı olsaydı progesteron desteği verecektik dedi. Sadece bu süreçte beslenmeme dikkat ettim. Size de çok geçmiş olsunMerhabalar, bende doğal siklus takibi ile transfer olacaktım yarın fakat bugün yapılan kan testinde progestoronum 1.69 çıkmış. Üç be üzeri olması lazım dedi doktorum ve iptal etti transferi. Siz ne kullandınız acaba? Progestan kullanmam yasak benim. Başka birşeymi kullandınız acaba siz?
Cevabın için çok teşekkür ederim. Bende beslenme konusunda yıllardır sağlıklı yasamciyim. Progestoron değerini artıracak besinler araştırayım bakalım. Hangi şehirde hangi merkezde tedavi aldın ?Merhaba ben hiç ilaç kullanmadım. Sadece transfer günü progesteron hormonu baktı 10.5 çıktı. Sadece hemşireye ilaç vermiyecek mi yine diye sordum 7-8 civarı olsaydı progesteron desteği verecektik dedi. Sadece bu süreçte beslenmeme dikkat ettim. Size de çok geçmiş olsun
İstanbul Ataşehir Acıbadem hastanesi. Ama progesteron desteği için ne olur inanın bende bilmiyorum. İnşallah değerleriniz kısa sürede normale dönerCevabın için çok teşekkür ederim. Bende beslenme konusunda yıllardır sağlıklı yasamciyim. Progestoron değerini artıracak besinler araştırayım bakalım. Hangi şehirde hangi merkezde tedavi aldın ?
Merhaba transferi döngünüzün kaçıncı gününde yapıldı bende doğal siklusla transfer bekliyorum döngümün 12. Günü tekrar çağırdı kontroleMerhaba canım bende 4 gün önce doğal siklus takibi ile dondurulmuş embriyo transferi oldum. Transfer günü progesteron 10.5 çıktı. Doktorum herhangi bir ilaç kullanmana gerek yok dedi. Eğer 7-8 civarı olsaydı progesteron desteği vereceklerdi. Şimdi güzel haberler için beklemedeyiminşallah senin sürecinde çok güzel geçer.
Merhabalar, transferiniz oldumu acaba?Merhaba transferi döngünüzün kaçıncı gününde yapıldı bende doğal siklusla transfer bekliyorum döngümün 12. Günü tekrar çağırdı kontrole
Hayır bugün randevum var döngünüm 12. Günü kan ve ultrason iyiyse gün belirlicekMerhabalar, transferiniz oldumu acaba?
Mine merhaba. Nasıl geçti randevum? Herşey yolunda mı?Hayır bugün randevum var döngünüm 12. Günü kan ve ultrason iyiyse gün belirlicek
Adetinizin kaçıncı günü transfer oldunuz acaba?Merhaba canım bende 4 gün önce doğal siklus takibi ile dondurulmuş embriyo transferi oldum. Transfer günü progesteron 10.5 çıktı. Doktorum herhangi bir ilaç kullanmana gerek yok dedi. Eğer 7-8 civarı olsaydı progesteron desteği vereceklerdi. Şimdi güzel haberler için beklemedeyiminşallah senin sürecinde çok güzel geçer.
Merhaba transferim iptal oldu hormonlarımın hepsi kötü çıktı diğer ay ilaçla denicezMine merhaba. Nasıl geçti randevum? Herşey yolunda mı?
Ahh benimde geçen ay progesteron düşük çıkınca iptal edilmişti. Rabbim geciktiryorsa güzelleştiriyor mottosunda kendime iyi gelmeye çalışıyorum. Şimdi tekrar regl oldum cuma günü gideceğim kontrole yine. Allah yar ve yardımcımız olsun.Merhaba transferim iptal oldu hormonlarımın hepsi kötü çıktı diğer ay ilaçla denicez
Ahh benimde geçen ay progesteron düşük çıkınca iptal edilmişti. Rabbim geciktiryorsa güzelleştiriyor mottosunda kendime iyi gelmeye çalışıyorum. Şimdi tekrar regl oldum cuma günü gideceğim kontrole yine. Allah yar ve yardımcımız olsunMerhaba transferim iptal oldu hormonlarımın hepsi kötü çıktı diğer ay ilaçla denicez
Transfer sonucunuz ne olduMerhaba bende cumartesi günü tranfsfer oldum. Test gününüz ne zaman. Bende belirti yok sizde var mı korkuyorum