Pcoslu olup doğal siklus ile transfer olan var mı??

melisaamelisaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2021
1.798
699
Kızlar pcosum hafta sonu transferim var. Doğal siklus yapılıyor. Lh tam istenilen seviyede değil ama doktorlar sorun olmaz dedi. Bir de transfer günü Progesteron hormonuna bakacaklarmış istenilen seviyede ise mi transfer olacağım. Süreç nasıl ilerledi sizce? Deneyiminizi paylaşır mısınız. Progesteron kaç olmalı. Progesteron sadece Progestan fitil ile arttırılabilir mi?

Merhaba canım bende 4 gün önce doğal siklus takibi ile dondurulmuş embriyo transferi oldum. Transfer günü progesteron 10.5 çıktı. Doktorum herhangi bir ilaç kullanmana gerek yok dedi. Eğer 7-8 civarı olsaydı progesteron desteği vereceklerdi. Şimdi güzel haberler için beklemedeyim 🙏 inşallah senin sürecinde çok güzel geçer.

Merhaba canım bende 4 gün önce doğal siklus takibi ile dondurulmuş embriyo transferi oldum. Transfer günü progesteron 10.5 çıktı. Doktorum herhangi bir ilaç kullanmana gerek yok dedi. Eğer 7-8 civarı olsaydı progesteron desteği vereceklerdi. Şimdi güzel haberler için beklemedeyim 🙏 inşallah senin sürecinde çok güzel geçer.
Merhaba bende cumartesi günü tranfsfer oldum. Test gününüz ne zaman. Bende belirti yok sizde var mı korkuyorum

Merhaba ben Çarşamba test vericem. Normal şartlarda reglim 3 gün önceydi. 3ve 4 gün önce kasık ve bel ağrım oldu. Ve şeffaf su damlacıkları camasirimi ıslattı üç dört defa. Regl olcam diye kokrtum ama çok şükür gecikmedeyim. Göğüslerim şiş ve hassas. Şu anda bel ve kasık ağrım çok kalmadı.

Merhabalar, bende doğal siklus takibi ile transfer olacaktım yarın fakat bugün yapılan kan testinde progestoronum 1.69 çıkmış. Üç be üzeri olması lazım dedi doktorum ve iptal etti transferi. Siz ne kullandınız acaba? Progestan kullanmam yasak benim. Başka birşeymi kullandınız acaba siz?

Merhabalar, bende doğal siklus takibi ile transfer olacaktım yarın fakat bugün yapılan kan testinde progestoronum 1.69 çıkmış. Üç be üzeri olması lazım dedi doktorum ve iptal etti transferi. Siz ne kullandınız acaba? Progestan kullanmam yasak benim. Başka birşeymi kullandınız acaba siz?
Merhaba ben hiç ilaç kullanmadım. Sadece transfer günü progesteron hormonu baktı 10.5 çıktı. Sadece hemşireye ilaç vermiyecek mi yine diye sordum 7-8 civarı olsaydı progesteron desteği verecektik dedi. Sadece bu süreçte beslenmeme dikkat ettim. Size de çok geçmiş olsun 🙏

Merhaba ben hiç ilaç kullanmadım. Sadece transfer günü progesteron hormonu baktı 10.5 çıktı. Sadece hemşireye ilaç vermiyecek mi yine diye sordum 7-8 civarı olsaydı progesteron desteği verecektik dedi. Sadece bu süreçte beslenmeme dikkat ettim. Size de çok geçmiş olsun 🙏
Cevabın için çok teşekkür ederim. Bende beslenme konusunda yıllardır sağlıklı yasamciyim. Progestoron değerini artıracak besinler araştırayım bakalım. Hangi şehirde hangi merkezde tedavi aldın ?

Cevabın için çok teşekkür ederim. Bende beslenme konusunda yıllardır sağlıklı yasamciyim. Progestoron değerini artıracak besinler araştırayım bakalım. Hangi şehirde hangi merkezde tedavi aldın ?
İstanbul Ataşehir Acıbadem hastanesi. Ama progesteron desteği için ne olur inanın bende bilmiyorum. İnşallah değerleriniz kısa sürede normale döner 🙏

Merhaba transferi döngünüzün kaçıncı gününde yapıldı bende doğal siklusla transfer bekliyorum döngümün 12. Günü tekrar çağırdı kontrole

Merhaba benim transferim 22. Günde yapıldı. Sık sık kontrollere gittim. İki gün üst üste kan 16 ve 17. Günlerde çatlamayi yakaladı. Catlamadan 5 gün sonra transfer yapılıyor. Yumurta gelişimi ve çatlamaya bağlı canım. Ben şu anda hamileyim yarın keseyi görmeye gidicem. İnşallah başarılı bir tedavi olur senin için ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.

Kızlar merhaba. Bende bu ay pco görünümü var normalde pcos degilim. Yumurta toplamadan sonra 3 aydır adetim cok düzensiz. Doğal transfer pcoslarda kacıncı gün oluyor? Benim 23.günüm yumurtlama yok ve yumurtam büyümüyor. Pcoslar 30.günde fln transfer oluyor mu? Sanırım iptal olcak transferim

Adetinizin kaçıncı günü transfer oldunuz acaba?

Merhaba transferim iptal oldu hormonlarımın hepsi kötü çıktı diğer ay ilaçla denicez
Ahh benimde geçen ay progesteron düşük çıkınca iptal edilmişti. Rabbim geciktiryorsa güzelleştiriyor mottosunda kendime iyi gelmeye çalışıyorum. Şimdi tekrar regl oldum cuma günü gideceğim kontrole yine. Allah yar ve yardımcımız olsun.

Merhaba transferim iptal oldu hormonlarımın hepsi kötü çıktı diğer ay ilaçla denicez
Ahh benimde geçen ay progesteron düşük çıkınca iptal edilmişti. Rabbim geciktiryorsa güzelleştiriyor mottosunda kendime iyi gelmeye çalışıyorum. Şimdi tekrar regl oldum cuma günü gideceğim kontrole yine. Allah yar ve yardımcımız olsun

X