- Konu Sahibi rabianizzz
-
Nereden sipariş verdiniz poleni?Polen bende sipariş verdim eşimde bı sorun yoktu ama oda kullanmıştı.keci boynuzu özü c life bugun elime geçecek 3 kavanoz düzenli.kullanscsgim bir fayda görürsem buraya yazarım yağlardan da fayda var evet hacet namazi iki rekat ama gece kilinirsa daha makbuldur
Ben trendyoldan verdim yorumlarda herkes memnundu daha elime geçmedi geçince kullanmaya başlayacağım yaşadığım yer küçük bir ilçe bulamadığım için trendyoldan sipariş verdimNereden sipariş verdiniz poleni?
İnşallah kalorsiniz biran önce sizdedemi pcos varBende kendiliginden hamile kaldim ama bos gebelik oldu gecen hafta kurtaj oldum. Bidaha yine bole kolay hamile kalabilcekmiyim merk icindeyim
Bu arada çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalirsinizBende kendiliginden hamile kaldim ama bos gebelik oldu gecen hafta kurtaj oldum. Bidaha yine bole kolay hamile kalabilcekmiyim merk icindeyim
doktorunuzun adı nedirMerhabalar bende pcosum 25 yaşındayım hiç bi zaman düzenli adet olmadım 4 seneye yakın dogum kontrol ilacı kullandim 1 sene doğal yolla denedik olmadı sagolsun ankarada Bi doktor letu başlattı 3 ay kullandim her adette 3. Ayda aldım güzel haberi pcosla gebelik mümkün çok şükür
Pcosla düşüğün bağlantısı var mı iki düşük yaptım test yaptırdık bi şey çıkmadı bende de pcos varMerhaba canım pcosluyum ve kendiliğinden hamile kaldım gerçi bu bu benim ikinci hamileliğim ilk bebegimi üç aylıkken kaybettim düşük yaptım yani şimdide 8+3haftalik hamileyim. Benim doktorum da yumurta rezervlerindr azalma var menopoz girecek bir kadınla aynısın dedi. Ve hemen tüp bebek için yönlendirdi.bunun üzerine ama biz üç ay eşimle yine de denedik umudumuzu kaybetmedik ben diyordum eğer bu ay da olmazsa gidelim diye çok şükür tam vazgeçis anımda oldu. İnşallah senin içinde mucize gibi birden hayatına gelir. Biliyorum ne hissettiğini. Ama senin bir evladın daha var dimi çok şükür ? Hamilelik sürecinde bir sıkıntı oldu mu bende bu konuda merak ediyorum
Kendiliğinden mi hamile kaldinuz pcosla düşüğün bı bağlantısı yok diye biliyorum ama pcoslarda kimyasal gebeliğin çok olduğunu okumustumPcosla düşüğün bağlantısı var mı iki düşük yaptım test yaptırdık bi şey çıkmadı bende de pcos var
Evet istediğim ilk ay oldu ikiside ama düşük oldu bu ay korunmayı bırakcam korkuyorum bi şey çıkmadı testlerde yine düşük olursa diye pcosla bağlantısı var mı aceba doktora sordum yok dedi burda bi kaç konuda var diyorlar kafam karışıkKendiliğinden mi hamile kaldinuz pcosla düşüğün bı bağlantısı yok diye biliyorum ama pcoslarda kimyasal gebeliğin çok olduğunu okumustum
Öncelikle çok geçmiş olsun heralde bı bağlantısı yok doktorunuz yok dediyse inşallah tekrardan sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz pco baslangicimi var sizde ne duzeydeEvet istediğim ilk ay oldu ikiside ama düşük oldu bu ay korunmayı bırakcam korkuyorum bi şey çıkmadı testlerde yine düşük olursa diye pcosla bağlantısı var mı aceba doktora sordum yok dedi burda bi kaç konuda var diyorlar kafam karışık
4-5 senedir var adetlerim gecikse bile 5-6 gün en fazla gecikir kilom çok yok normal tiroid felanda yok hormonlarda normal çıkıyorÖncelikle çok geçmiş olsun heralde bı bağlantısı yok doktorunuz yok dediyse inşallah tekrardan sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz pco baslangicimi var sizde ne duzeyde
Anladım benimde hormonlara bakılacak diğer ay inşallah normal çıkar adette 1 buçuk veya 2 ayda oluyorum ilaç icmezsem kilom var benkm troide de baktiracagim.varmi yokmu bilmiyorum ama kesin insülin direnci var4-5 senedir var adetlerim gecikse bile 5-6 gün en fazla gecikir kilom çok yok normal tiroid felanda yok hormonlarda normal çıkıyor
Kafaya takmayınca olur kilo ver ekmeği kes düzeliyo zatenAnladım benimde hormonlara bakılacak diğer ay inşallah normal çıkar adette 1 buçuk veya 2 ayda oluyorum ilaç icmezsem kilom var benkm troide de baktiracagim.varmi yokmu bilmiyorum ama kesin insülin direnci var
6 ayda diyetle sporla 99 dan 84 dustjm hala devam ediyorumKafaya takmayınca olur kilo ver ekmeği kes düzeliyo zaten
Valla helal olsun ben üç beş kilo vermek istiyorum veremiyorum bi türlü6 ayda diyetle sporla 99 dan 84 dustjm hala devam ediyorum
İnat edince oluyo bitek dahada çok vermem gerek benim boy 164 boyumun altında kiloda olmam gerek pco için oda baya zaman emek istiyo inşallah bikmadan veririmValla helal olsun ben üç beş kilo vermek istiyorum veremiyorum bi türlü
Benimde boyumla eşit 155İnat edince oluyo bitek dahada çok vermem gerek benim boy 164 boyumun altında kiloda olmam gerek pco için oda baya zaman emek istiyo inşallah bikmadan veririm
Diyetisyen kontrolünde yoksa evde yok veremiyorum birde Herbalife shake ve çayını kullanıyorum yeni basladim önceden 3 ay kullandığımda 12 kilo vermiştim inşallah bu seferde verdirirBenimde boyumla eşit 155biraz altına düşmek istiyorum üç beş kilo verip yapamadım bi türlü siz nasıl yapıyorsunuz diyeti
Ben tipik pcosum kilo saç dokulmesi sivilcelenme nadir olur tüylenme çok var adet zaten ilaç içmeden düzgün olamiyorum
Geçmiş olsun . rahim filmi çektirdiniz miPcosla düşüğün bağlantısı var mı iki düşük yaptım test yaptırdık bi şey çıkmadı bende de pcos var
Evt var malesefİnşallah kalorsiniz biran önce sizdedemi pcos var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?