Pcos ve zayıflama

Bende ilaçla tedavi olacagım zaman ovulasyon yapmayı düsünüyorum canım inofolic combiyi kaç tlye aldın
Merhaba ben hep eczaneden kapsül olani 250 kusur aliyordum geçen trendyol'dan 170 e aldım bu ay combiye çevirdi doktorum az evvel 250 TL ye trendyol'dan aldım.yine eczanede daha pahalıdır

Merhaba ben hep eczaneden kapsül olani 250 kusur aliyordum geçen trendyol'dan 170 e aldım bu ay combiye çevirdi doktorum az evvel 250 TL ye trendyol'dan aldım.yine eczanede daha pahalıdır
Teşekkür ederim

Kızlar selam. Çoğu kadında oldugu gibi bendede pcos çıktı adet düzensizliğim ve saç dökülmem var. Yeni bir dr a tedaviye başladım bakalım adetin 2-3. Günü gel hormon tahlili yapalım dedi. Şuan regl günüm 1 gün geçti erken gebelik testi yaptım ama maalesef negatif:KK43: artık üzülmüyorum her ay negatif görmeye alıştım çünkü. Pcos ve gebe kalmaya en iyi gelen tedavi zayıflamakmış. Akdeniz tipi beslenme özellikle yani sebze yemekleri salata balık vs. Bende kilolu bir kadınım 21 yaşındayım 2 yıllık evliyim ilk 1 sene korunduk daha sonra korunmayı bıraktık ama maalesef bir gebelik oluşmadı. 3-4 ay ovulasyon testi yaptım yumurtlama göremedim. Şimdi saglıklı beslenmeye zayıflamaya odaklandım artık. Hem pcos için hem gebelik hem de kendim için. Kilolu kızlara sesleniyorum. Yani pcosu bir kenara bırakın düşünsenize bu kilonuzla gebe kaldınız gebeliginiz ne kadar güzel geçebilir ki ? O kiloları alırken aynada kendimize baktıgımızda ne kadar sevinebiliriz ? Ayrıca kilo doğumu da çok zorlaştırıyormuş. Ve biz şuan kilo veremezsek dogumdan sonra nasıl verecegiz ? Bunları düşündükçe hem kendi sağlığım hemde gelecekteki bebegimin sağlığı için kilo vermenin daha dogru oldugu düşünüyorum. Her aşamalarımı ne yedigimi ne yaptığımı yazmak.istiyorum çünkü ancak böyle motive olabilirim. Yoksa diğer türlü 3 günde bırakıyorum:) pcoslu hanımlar sizlerde bana destek olursanız çok sevinirim beraber güzel sağlıklı beslenebiliriz :)
Kilo pcosun en büyük tetikleyicisi, zayıf insanlar bile pcos ola biliyor bu arada bende pcostum ama baya zayıftım 170 boy 56 kilo yinede kilo verdim 52 kilo oldum hormonlarım dengelendi. yaşınız geçtikçe kilo vermek zorlaşır lütfen geç kalmadan kilo verin ve sakın vazgeçmeyin

Kilo pcosun en büyük tetikleyicisi, zayıf insanlar bile pcos ola biliyor bu arada bende pcostum ama baya zayıftım 170 boy 56 kilo yinede kilo verdim 52 kilo oldum hormonlarım dengelendi. yaşınız geçtikçe kilo vermek zorlaşır lütfen geç kalmadan kilo verin ve sakın vazgeçmeyin
Çok teşekkür ederim motivasyonunuz için😍🙏🏻

benim de hormon değerlerim vee hgs sonucum temiz cıktı,esimde de bir sorun yok.doktorum inofolic combi hp verdi ve aralık ayına kadar gelme deneyin dedi,ve pko olmasam bile kilo ver dedi,1.62 64 kiloyum cok değil ama sanırım bu bile etkiliyor.

benim de hormon değerlerim vee hgs sonucum temiz cıktı,esimde de bir sorun yok.doktorum inofolic combi hp verdi ve aralık ayına kadar gelme deneyin dedi,ve pko olmasam bile kilo ver dedi,1.62 64 kiloyum cok değil ama sanırım bu bile etkiliyor.
Yumurtaların kalitesi ve büyümesinde.kilo cok önemli

haklısınız spora basladım umarım güzel sonuclar alabilirim, işim gereği sürekli oturuyorum bir yılda 12 kilo aldım umarım verebilrim
Benim arkadasımda pcos vardı 130 kilo falandı yani ve 4 yıldır bebekleri olmuyordu bir bucuk ayda 15 kg verdi ve o ay hamile kaldı

Merhaba güzelim ben 27 yaşındayım 1 seneyi geçiyor benimde evliliğim 8 aydır deniyoruz bende de PCos var 2017 yılında düzensizlik sebebiyle gittiğim doktor senin çocuğun olmaz olursa da tedavi süreci gerekir demişti o günü hiç unutmuyorum annemde yanımda ağlamamak için çok zor tutmuştum kendimi.Evlendikten sonra bir hal çaresine bakarım artık deyip salmıştım.Kilo sorunum çok yok normalim aslında 55-57 seyrinde ama o zaman da cılız görünüyordum evlendikten sonra kendimi rahat bırakınca kilolar da haliyle geldi 65 kilodaydım geçen ay şuan 3 kilo verebildim 62 deyim bende tamamen sağlıklı beslenmeye egzersiz yapmaya çalışıyorum aynı zamanda çalışıyorum ama sakin olduğu için müsait bulduğum oda da kendimce egzersiz yapıyorum akşam 7 den sonra hiçbirşey yemeden devam edicem abur cubur ve tatlıya karşı zaafım var çok zor oluyor tabiki her şey evlat sahibi olmak için bu yolda herşeyi yaparım.Aynı zamanda glütensiz beslenmeye başladım evde kendime ekmek yapıyorum tamamen gluten içermeyen yiyecekler tüketiyorum.Bol su günde 2-2.5 lt tüketmeye çalışıyorum ki önceden hiç su içmediğim zamanlarım oldu.Detoks içecekler hazırlıyorum.Yaşamımı komple değiştirdim diyebilirim.Folik asit inofolic combi HD bu ay buna başladım geçen aylarda gynopol marka folik asit kullanmıştım sonuç negatif multivitamin takviyeleri aldım onları kullanıyorum.C life diye bi macun var içinde hayır tohumu civanoerçemi bir sürü bitkisel şeyler var şifa olur umarım onu 2 aydır kullanıyorum.Bi sonuç almadım daha ama vücuda etkisini hissediyorum.Araştırabilirsin.Benim şimdilik ilerleyişim bu şekilde şuan yumurtlama döneminde olduğumu düşünüyorum o da akıntılardan anladığım lh testleri kullandım piki göremedim ara kanamalar yaşadım.Ayın 19 unda dr randevum var inşallah yumurtam olgunlaşmıştır ümidiyle gidicem.Bu PCos hiç geçmeyecek ama biz onunla yaşamayı öğrenicez bunun da en büyük katkısı sağlıklı beslenmek kiloyu korumak be stres kesinlikle uzak durmak gerekiyor :-) tabi bunu ben pek başaramıyorum umarım güzel haberler alırız 🤲🏻🫶🏻
Merhabalar 4 5 aydır bu platformlara girip girip çıktım okudum. Bende pcos hastayım üstelik kafın doğum polk çalışıyorum gebeleri görüyordum onlarla mutlu oluyordum ama benim gebe kalmam çok zordu pcosum var doktorlarımın hepsiyle de konuşmuştum zayıflaman lazım insülin dırencı vs vs vs tam bot kısır döngü içindeydım sonra inofolıc combi HD kullanmaya başladım biraz pahalı 500 küsür ama olsun dedım ve 4 kutumda gebe olduğumu öğrendim hemde 2 ay regl olmamıştım ilaç kullanıp regl olmak için betahcg verirken ogrendım. Bende tanımadığım ama okuyup dertledıgım sizlerle paylaşmak istedim🥰

X