Biz uğraşacaz gerisi takdiri ilahi c life macun hiç duydunmu ben sipariş verdim elime geçince kullanacağım çok fayda gören var özellikle pcosda. Bu arada söylemeyi unutmuşum ben aspir yağı keten tohumu yağı çörek otu yağı bı ara pcos için alıp kullanmıştım fayda görmüştüm büyümemis yumurtalar azalmıştı insülin direncimi azaltmisti onlarida araştırın derim pcosa iyi gelmişti ve hayit suyunda kullanmistim ama düzenli kullanmadım 1 ay kullanıp bırakmıştım düzenli kullansam aylarca devam etsem benim yararıma olurdu ama iste bırakmıştım tekrardan sipariş verdim c life maxunla birlikte yağları kullanıyorum OMEGA 3 inositol pembe olanı d vit magnezyum arı sütü poleni bunları da kullanıyorum doktor mfk var canım instada birde onun sayfasına bak o pcos için bişeyler önermişti çok kişi hamile kalıyor onun yöntemleriyle tabi önce Allah sonra o vesile oluyor hatta ekleyim fotosunu birde onları arastir canım birde meryem.suresi 41 hurmaya ayrı ayrı oku ye canım birde salati tefriciyye oku canım
birde gece saat 3 gibi hacet namazı kıl Bir isteği olanlar genelde bu namazı kılarlar gece kilinmasi daha makbuldür.Gerisi takdiri ilahi