Pcosa rağmen aşılama olanlar yardım

Kızlar selam 10 ekimde 3. Aşılamamı oldum. 25 ekimde gel beta ver dediler. Ben dayanamadım işten gelince bi test yaptım. Böyle görünüyor 7 ila 10 dk içinde netleşti bu şekilde ama emin olamıyorum o kadar alışmışım ki beyaz düz teste sevinemedim. Sizce var mı Allahım 3. Yılım bugün artık nolur benimle olsunnnnn lütfen

Hadi inşallah vardır canım birşey diyipte umutlendirmek istemem ama iğne etsinin de kalicagini çok sanmıyorum umarım bebisin seninledir

Hadi inşallah vardır canım birşey diyipte umutlendirmek istemem ama iğne etsinin de kalicagini çok sanmıyorum umarım bebisin seninledir
olmazsa 3 aşılama daha olacağım tüp bebeğe geçiş için Allah ne derse o olur. Hatta cuma günü teste gitmeyi düşünmüyodum ama bunu görünce bi garip oldum yaa gözlerimden yaşlar geldi

canım inşallah vardır, 13. günün bugün bence kan ver. olma ihtimali yüksek ama başıma geldi daha önce negatife döndü sonra

canım inşallah vardır, 13. günün bugün bence kan ver. olma ihtimali yüksek ama başıma geldi daha önce negatife döndü sonra
benimde başıma geldi ilk çocuk denediğim zamanlar. aşılama sonrası bunu ilk yaşıyorum 3. aşılamamdı ve hiç sallamamıştım bu ay ama 3 gündür aklımda sanki var gibi bi his var. bilmiyorum çok karmaşığım :)

aşkım yaa, inşallah olur 3. tutan çok varmış ben elimden geldiğince hissetmemeye çalışıyorum :)) benim daha ilk ben hiç test yapmadım henüz

benim dün 10. günümü kahverengi akıntı geldi kızlar yerleşme diye düşünüyorum başına gelen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…