- 16 Kasım 2017
- 91
- 23
- 24
bende de pcos var bakalım inşallah hayırlı haberler alırız ileri derecemi peki?Kızlar inşallah tutar merak ettim ben de aşılama düşünüyorum pcos um bildirim almak için mesaj yazdım
yaa daha çok yenii stres yapma lütfen stres çok tetikliyor olumsuz düşünme iyiyi düşün ama olumsuzada hazırlıklı ol her şey gönlünce olsunVe ayın 30 unda kan testi için gidicem hastaneye. Çok merak ediyorum nasıl bekleyeceğim o kadar
Ya hadi inşallah güzel sonuçlar alırsınızbenim iki üç gündür göğsümde ağrı var ya yeni yeni
İnşallah canım hayırlısı AllahtanYa hadi inşallah güzel sonuçlar alırsınız
hayır ileri derece değil yumurtam vat ama çatlamıyor bende inşallah hayırlı haberler alırsınbende de pcos var bakalım inşallah hayırlı haberler alırız ileri derecemi peki?
Kaç yıllık evlisin canım birde eşinde sorun var mıhayır ileri derece değil yumurtam vat ama çatlamıyor bende inşallah hayırlı haberler alırsın
Ne yaptın yaptın mı test hiçaynı durum bende de ya, çatlamada sorun yaşıyorum.
Hadi inşallah vardır canım birşey diyipte umutlendirmek istemem ama iğne etsinin de kalicagini çok sanmıyorum umarım bebisin seninledirKızlar selam 10 ekimde 3. Aşılamamı oldum. 25 ekimde gel beta ver dediler. Ben dayanamadım işten gelince bi test yaptım. Böyle görünüyor 7 ila 10 dk içinde netleşti bu şekilde ama emin olamıyorum o kadar alışmışım ki beyaz düz teste sevinemedim. Sizce var mıAllahım 3. Yılım bugün artık nolur benimle olsunnnnn lütfen
Eki Görüntüle 3493645
olmazsa 3 aşılama daha olacağım tüp bebeğe geçiş için Allah ne derse o olur. Hatta cuma günü teste gitmeyi düşünmüyodum ama bunu görünce bi garip oldum yaa gözlerimden yaşlar geldiHadi inşallah vardır canım birşey diyipte umutlendirmek istemem ama iğne etsinin de kalicagini çok sanmıyorum umarım bebisin seninledir
Ay amin inşallah vardır canımolmazsa 3 aşılama daha olacağım tüp bebeğe geçiş için Allah ne derse o olur. Hatta cuma günü teste gitmeyi düşünmüyodum ama bunu görünce bi garip oldum yaa gözlerimden yaşlar geldi
yok ya korkuyorumAy amin inşallah vardır canımtekrarladın mı
canım inşallah vardır, 13. günün bugün bence kan ver. olma ihtimali yüksek ama başıma geldi daha önce negatife döndü sonraKızlar selam 10 ekimde 3. Aşılamamı oldum. 25 ekimde gel beta ver dediler. Ben dayanamadım işten gelince bi test yaptım. Böyle görünüyor 7 ila 10 dk içinde netleşti bu şekilde ama emin olamıyorum o kadar alışmışım ki beyaz düz teste sevinemedim. Sizce var mıAllahım 3. Yılım bugün artık nolur benimle olsunnnnn lütfen
Eki Görüntüle 3493645
benimde başıma geldi ilk çocuk denediğim zamanlar. aşılama sonrası bunu ilk yaşıyorum 3. aşılamamdı ve hiç sallamamıştım bu ay ama 3 gündür aklımda sanki var gibi bi his var. bilmiyorum çok karmaşığım :)canım inşallah vardır, 13. günün bugün bence kan ver. olma ihtimali yüksek ama başıma geldi daha önce negatife döndü sonra
Bence var gibi sağlıkla gelsin inşallahbenimde başıma geldi ilk çocuk denediğim zamanlar. aşılama sonrası bunu ilk yaşıyorum 3. aşılamamdı ve hiç sallamamıştım bu ay ama 3 gündür aklımda sanki var gibi bi his var. bilmiyorum çok karmaşığım :)
Ay inşallah dualarınıza talibim çok bekledim bu cılbırı bennnBence var gibi sağlıkla gelsin inşallah