Pcosa rağmen aşılama olanlar yardım

Herkeste olmuyor sonuçta beni dün biraz korkuttu ama düşününce adetimin bat 29.10 ortasında gelmez diye düşündüm heycanla bekliyoruz cumartesi kan vericem bende

Selam kızlar
Aşılamamın 6.günü bat 1 Kasım. Neler yaşıyorsunuz nasıl gidiyor ? Bu kadar erken lekelenme ve akıntı yaşayan oldu mu?

evet iğnenin 13. günü ama kanamam yoğun hayatım ya regl olduğunu düşünüyorum dün az kahverengiydi yerleşme olduğunu düşünmüştüm ama şimdi gelmiş gözle görülür tarzda olsun vardır bunda da bir hayır üzüldüm ama napalım :anne:

evet iğnenin 13. günü ama kanamam yoğun hayatım ya regl olduğunu düşünüyorum dün az kahverengiydi yerleşme olduğunu düşünmüştüm ama şimdi gelmiş gözle görülür tarzda olsun vardır bunda da bir hayır üzüldüm ama napalım :anne:
kanama olduğuna inanmak istemiyorum erken bence. umarım yanılırsın ya. belki sökülmez bazı bebekler öyle yerleşiyormuş üstüne görme falan. ümitlendirmek istemem yine de. hayırlısı olsun

Merhaba kızlar 16 ekimde aşılama oldum, göğüs ve bel ağrısı bende de var, çok heyecanlı ve stresliyim, daha önce letu ve ovitrelle kullanıp aşılama olmuştum sonuç negatifti, bende pcos var bu süreçte kilo da aldım, başka bir sorunda küçük 1 tane polip var, 3 yıldır evliyim ama 1 yıldır çocuk deniyoruz, ilkkez yumurta büyütme iğnesi ile gonal f ile aşılama oldum 75 doz 1 hafta 112.5 doz 5 gün kullanıp son gece ovitrelle yaptım ve 2 gün sonra aşılama yapıldı, çatlatma iğnesi yaptınız akşam ve aşılma 1 gece sonrası ilişkiye girin dedi Dr, çatlatma iğnesi yapıldığı gece aşırı stres yaptı bende garip bi ruh halim vardı kendimi tanyamadım ağladım uyuyamadım sinirlerim bozuldu, sonra aşılama yapıldı şuan 8. Gün arada ağrı acı olur ama asla regli mi olacağım yoksa gebemi anlayamıyorum 🥲

X