İnşallah inşallah benimde bugün 8. Günüm bende bekliyorum bakalımAy inşallah dualarınıza talibim çok bekledim bu cılbırı bennn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah inşallah benimde bugün 8. Günüm bende bekliyorum bakalımAy inşallah dualarınıza talibim çok bekledim bu cılbırı bennn
inşallah bizimlelerdirAy inşallah dualarınıza talibim çok bekledim bu cılbırı bennn
Çok çok inşalllaaahhh Allahımm dualarımızı kbul etsininşallah bizimlelerdir
canım sende leke oldumu ya hiçÇok çok inşalllaaahhh Allahımm dualarımızı kbul etsin
Hiç olmadı ama daha adetime de 4 gün var cuma günü doktor beta istedi bakalım hiç lekelenmem olcak mı varsa eğer tabicanım sende leke oldumu ya hiç
Selam kızlar
Aşılamamın 6.günü bat 1 Kasım. Neler yaşıyorsunuz nasıl gidiyor ? Bu kadar erken lekelenme ve akıntı yaşayan oldu mu?
Canım aşılamanın 11 iğnenin 13. günü mü? Normalde iğneden 36 saat sonra çatlama oluyor ve çatlamadan en erken 14 gün sonra regl oluyoruz. Yerleşme kanaması olmasınBen regl oldum sanırım 11. gün
kanama olduğuna inanmak istemiyorum erken bence. umarım yanılırsın ya. belki sökülmez bazı bebekler öyle yerleşiyormuş üstüne görme falan. ümitlendirmek istemem yine de. hayırlısı olsunevet iğnenin 13. günü ama kanamam yoğun hayatım ya regl olduğunu düşünüyorum dün az kahverengiydi yerleşme olduğunu düşünmüştüm ama şimdi gelmiş gözle görülür tarzda olsun vardır bunda da bir hayır üzüldüm ama napalım
aynı şekilde çok nazlı çok :))Aynen öyle bitanem hayırlısı olsun napalım anası gibi inatçı gelmemekte ısrarcı
Bu enerjin hiç bitmesin canım hep böyle devam et birgün kavusacaksin inanıyorumBilmiyorlar ki anneleri daha inatçı
Yok aynı beklemedeyimAhh canım inşallah, sen ne durumdasın kuzum naptın varmı bir gelişme
Dna hasari en az spermleri seciyolar daha kaliteli oluyor yanjMikroçip nasıl oluyor kızlar