Ya geneli 12 günü bitmeyi beklemiş elimde de 7 test var baslasam yarından yeter banaya forma baktım biraz, bence doğru bir karar değil sanki en azından on iki gün olsun bekledik o kadar :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya geneli 12 günü bitmeyi beklemiş elimde de 7 test var baslasam yarından yeter banaya forma baktım biraz, bence doğru bir karar değil sanki en azından on iki gün olsun bekledik o kadar :))
Ben dayanamayıp bugün yaptım iki çizgi var artık Çarşamba yapicam varsa koyulaşır yoksa silinir çok silik çünküKanıma giriyosun ya
İkiside değil elimde strip test var onlardan yaptım ama çok erken daha geçen sadece catmatma ile yaptığımızda 13. Gün etki gitti bende bugün daha iğnenin 12. GünüAyy inşallah gönlüne göre olur her şey canım umarım devam eder çift çizgiin :)) erken mi yaptın kaset mi
Bu arada bugün tam olarak kaçıncı günümüz oluyor aşılamanın 9 mu 10 muAyy inşallah gönlüne göre olur her şey canım umarım devam eder çift çizgiin :)) erken mi yaptın kaset mi
Bende Perşembe iğne oldum ama gece 12 de oldum ignenin 11. Günü o zaman senin sayımına goreaşılama 9. iğnenin 12.günü 10.10da iğne oldum ben
Yapicak mısın yarın beklemeye mi karar verdinYani çoğu iğneyi vurulduğu günü sayma diyor saymazsan 11 bende perşembe 10da vurdum
Teşekkür ederim canım Rabbim seninde gönlüne göre versin ihtiyaç duymazsinn aşılamaya da gebe kalırsınİnşalllahhh tutar ikinizin de rabbim isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin
Beklemek zor işin en zor yani o bence zaman geçmiyorVe ayın 30 unda kan testi için gidicem hastaneye. Çok merak ediyorum nasıl bekleyeceğim o kadar
En iyisini yaptın ben bugün yaptım negatif MalesefEczanenin kapısından döndüm valla işten dönerken cumartesi kan vericem