Pcosa rağmen aşılama olanlar yardım

Merhaba kızlar 16 ekimde aşılama oldum, göğüs ve bel ağrısı bende de var, çok heyecanlı ve stresliyim, daha önce letu ve ovitrelle kullanıp aşılama olmuştum sonuç negatifti, bende pcos var bu süreçte kilo da aldım, başka bir sorunda küçük 1 tane polip var, 3 yıldır evliyim ama 1 yıldır çocuk deniyoruz, ilkkez yumurta büyütme iğnesi ile gonal f ile aşılama oldum 75 doz 1 hafta 112.5 doz 5 gün kullanıp son gece ovitrelle yaptım ve 2 gün sonra aşılama yapıldı, çatlatma iğnesi yaptınız akşam ve aşılma 1 gece sonrası ilişkiye girin dedi Dr, çatlatma iğnesi yapıldığı gece aşırı stres yaptı bende garip bi ruh halim vardı kendimi tanyamadım ağladım uyuyamadım sinirlerim bozuldu, sonra aşılama yapıldı şuan 8. Gün arada ağrı acı olur ama asla regli mi olacağım yoksa gebemi anlayamıyorum 🥲
Canım çok zorlu bir yola giriyoruz bunu bilmemiz lazım öncelikle ve en önemlisi stresten uzak durmak rahat olmak kafaya birşey takmamak biz kadınların vücudu stres ile yönetiliyor Malesef inşallah başka birşeye gerek kalmaz ve bebisin seninledir 🌸♥️

Bir pcoslu olup ve sonunda tedavisiz hamile kalan biriyim (4 çatlatma iğnesi 1 ganolf 1 aşılama)
Her şey geçen sene düşük sonrası bebek düşünmemiz ile geçen sene başladı (Ocak 2022 düşük oldu) 2 sene asla hamile kalamadım.
Şehir has. infertilite bölümüne gittim baştan aşağı bakıldım o kadar ilgililer ki enerjileri insana ışık oluyor..
Benim pıhtı durumum var kalp damar tedaviye onay verdi aşılama oldum,olumsuz oldu. 2 ay dinlenmeye alındım.
Ekim adeti beklerken bebisko geldi sürpriz şekilde.
O kısımda şöyle; doktorumun eşime bana yazdığı vitaminleri aldık (agustos dahil kullanmaya basladik)
Hayıt otu ilacı (eczacim önerdi sorabilirsiniz eczaneye)
Soğan suyu kürü yaptim, yürüyüş yaptım,yediklerime dikkat ettim.
Siyah çay yerine yeşil çay içtim
İncir kürü yedim
Çiğ badem kabak çekirdeği içi fındık bunlari tükettim
Mutlaka kahvaltima avakado ekledim..
Pcosta ekstra takviye ilac çok önemli (inositol) çünkü cok yumurta sayimizdan ötürü buyuyeni algilayamiyor spermler ve maalesef tutmuyor.
Size tavsiyem bunlar♥️

Bir pcoslu olup ve sonunda tedavisiz hamile kalan biriyim (4 çatlatma iğnesi 1 ganolf 1 aşılama)
Her şey geçen sene düşük sonrası bebek düşünmemiz ile geçen sene başladı (Ocak 2022 düşük oldu) 2 sene asla hamile kalamadım.
Şehir has. infertilite bölümüne gittim baştan aşağı bakıldım o kadar ilgililer ki enerjileri insana ışık oluyor..
Benim pıhtı durumum var kalp damar tedaviye onay verdi aşılama oldum,olumsuz oldu. 2 ay dinlenmeye alındım.
Ekim adeti beklerken bebisko geldi sürpriz şekilde.
O kısımda şöyle; doktorumun eşime bana yazdığı vitaminleri aldık (agustos dahil kullanmaya basladik)
Hayıt otu ilacı (eczacim önerdi sorabilirsiniz eczaneye)
Soğan suyu kürü yaptim, yürüyüş yaptım,yediklerime dikkat ettim.
Siyah çay yerine yeşil çay içtim
İncir kürü yedim
Çiğ badem kabak çekirdeği içi fındık bunlari tükettim
Mutlaka kahvaltima avakado ekledim..
Pcosta ekstra takviye ilac çok önemli (inositol) çünkü cok yumurta sayimizdan ötürü buyuyeni algilayamiyor spermler ve maalesef tutmuyor.
Size tavsiyem bunlar♥️
insanın ne çektik ne diyesi gelmiyor değil :halay:bitanem çok sevindim senin adına sağlıkla kucağına alırsın inşallah:KK200: ben pcosum ama çatlama sorunu yaşıyorum sadece ileri derecem yok hayıt otu çayını kullandım ben bir sonraki ay misler gibi regl oldum ikinci ay ektresini kullandım o çok işe yaramadı bende ama soğan kürü incir kürü bende çok işe yaramadı ve kesinlikle avakado illede avakado :)) inositol hiç kullanmadım ama vitamin kullanıyoruz doktor tavsiyesiyle bakalım neler olceek :KK76::KK76:

Canım çok zorlu bir yola giriyoruz bunu bilmemiz lazım öncelikle ve en önemlisi stresten uzak durmak rahat olmak kafaya birşey takmamak biz kadınların vücudu stres ile yönetiliyor Malesef inşallah başka birşeye gerek kalmaz ve bebisin seninledir 🌸♥️
canım nasılsın ne durumlardasın ben dün kan verdim kanamam geldi ya doktorum istedi

insanın ne çektik ne diyesi gelmiyor değil :halay:bitanem çok sevindim senin adına sağlıkla kucağına alırsın inşallah:KK200: ben pcosum ama çatlama sorunu yaşıyorum sadece ileri derecem yok hayıt otu çayını kullandım ben bir sonraki ay misler gibi regl oldum ikinci ay ektresini kullandım o çok işe yaramadı bende ama soğan kürü incir kürü bende çok işe yaramadı ve kesinlikle avakado illede avakado :)) inositol hiç kullanmadım ama vitamin kullanıyoruz doktor tavsiyesiyle bakalım neler olceek :KK76::KK76:
Pcosta çok önemli kısım inositol
Vitamin ilaclarina inancim yok benim inositolde biz pcoslularin yumurtasinda hucre bolunmesi ve yumurta buyuyup catlatmasinda rol oynayan madde var canim istersen arastir eger kullandigin takviyede varsa süper 😍
Allah'ım isteyen herkese nasip etsin,inanmak dua etmek ama bunlari yaparken de Rabbime teslim olmak cok önemli
Gerçekten vazgecmistik biz ve nasip iste

İnan artık ne kullanıp kullanmayacağımı şaşırdım, neye güvenip güvenmemem gerektiğini de o yüzden doktora bi danışayım bakalım ne diyecek. vazgeçmemek önemli benim hep umudum var bugün olmazsa yarın yarın olmazsa bir gün biz güçlü ne istediğini bilen istediğini alana kadar mücadele eden kadınlarız feministliğim tutttu kıaaaz sabab sabah :KK71:

İnşallah hepimiz emek veren ve isteyen herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır büyütür, Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤲🏻❤️🌹

Selam kızlar, 🌸 ben de 17 Ekim’de ilk aşılamamı oldum. Bugün aşılama günü dahil 8. Gün. Çatlatma iğnesinin de 10. Günü. 1 hafta şiddetli bel ve kasık ağrım vardı. İğnenin etkisinden olduğunu düşünüyorum. Bugün inanılmaz bir karın ağrım oldu. Ama içeriden bir şeyler çekiliyor gibi. Nefes alırken, öksürürken. Mide ağrısı mı karın mı çözemediğim türden bir sızlama. Belirti aramak istemiyorum muhtemelen iğnenin etkisi.. sizde de oldu mu bunlar? Bu arada 3 yıllık evliyim, 10 aydır bebiş istiyoruz. 29 yaşındayım. Bende ve eşimde herhangi bir problem yok. Doktor 14 gün sonra test vermemi istedi ama pazartesi veririm ben kesin 😅

Selam kızlar, 🌸 ben de 17 Ekim’de ilk aşılamamı oldum. Bugün aşılama günü dahil 8. Gün. Çatlatma iğnesinin de 10. Günü. 1 hafta şiddetli bel ve kasık ağrım vardı. İğnenin etkisinden olduğunu düşünüyorum. Bugün inanılmaz bir karın ağrım oldu. Ama içeriden bir şeyler çekiliyor gibi. Nefes alırken, öksürürken. Mide ağrısı mı karın mı çözemediğim türden bir sızlama. Belirti aramak istemiyorum muhtemelen iğnenin etkisi.. sizde de oldu mu bunlar? Bu arada 3 yıllık evliyim, 10 aydır bebiş istiyoruz. 29 yaşındayım. Bende ve eşimde herhangi bir problem yok. Doktor 14 gün sonra test vermemi istedi ama pazartesi veririm ben kesin 😅
Canım hiç erken davranma sabret bekle emin ol daha rahat olursun

Amin canım sağolasın 🌸♥️ ne durumdasın peki
Ben regli olacak gibi hissediyorum, hala güğüslerim şiş dokununca acı var, karınımda şiş gaz yapacak şeyler yememeye çalışıyorum, bugün 16 ekimde öğlen aşılama oldum 10. Güne giriyorum regli olacak gibiyim, kalp çarpıntısı derin nefes alma baş ağrısı, kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum, sonuç negatif olursa üzülmicem diyorum ama sanırım çok üzülürüm, karmaşık duygular yaşıyorum ama kime nasıl anlatayım, bence hala iğnelerin etki var ve dupbaston kullanıyorum sonuç negatif olursa bırak dedi Dr, bilmiyorum inşallah yanılırım sonuç pozitif çıkar 🥰🤲🏻

Ben regli olacak gibi hissediyorum, hala güğüslerim şiş dokununca acı var, karınımda şiş gaz yapacak şeyler yememeye çalışıyorum, bugün 16 ekimde öğlen aşılama oldum 10. Güne giriyorum regli olacak gibiyim, kalp çarpıntısı derin nefes alma baş ağrısı, kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum, sonuç negatif olursa üzülmicem diyorum ama sanırım çok üzülürüm, karmaşık duygular yaşıyorum ama kime nasıl anlatayım, bence hala iğnelerin etki var ve dupbaston kullanıyorum sonuç negatif olursa bırak dedi Dr, bilmiyorum inşallah yanılırım sonuç pozitif çıkar 🥰🤲🏻
Bende kullanıyorum hala regl olmazsan devam et dediler 2. Kutuya geçtim pazartesi kan vericem ama bugün regl ağrısı çektim gelicek gibi

X