Selam canım ne durumdasıninşallah güzel sonuçlar alırız beklediğimize değer ya çok aminn :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canım ne durumdasıninşallah güzel sonuçlar alırız beklediğimize değer ya çok aminn :))
selam canım bugün biraz daha iyiyim hala sağ tarafımda bir sızı var alt karnım çok şişkin sadece sende durumlar ne alemdeSelam canım ne durumdasın
Valla hiç birşey yok bende var olan göğüs ağrım hafifledi o kadarselam canım bugün biraz daha iyiyim hala sağ tarafımda bir sızı var alt karnım çok şişkin sadece sende durumlar ne alemde
Haftaya pazar günü yapmayı düşünüyorum sen ne zaman yapacaksınne zaman test yapıcaksın canım 10. gün falan mı bekleyecek misin gününü
Bende cumartesi kan veririm haftaya, 14 gün sonra test yapın demişti hemşire
Aynenay yok bacım ona sabır mı dayanır
Aynen öyle canım umarım güzel haberler alırızçok bişey beklememek lazım tutma olasılığı %15 zaten düşük bir ihtimal o yüzden ona çok bağlamıyorum biz yapalım elimizden geleni de gerisi Allahtan artık
Aynı valla 0 belirti ile hayatıma devam ediyorum senCanım nasılsın nasıl gidiyor
Bende ümidim git gide gidiyor ondan dolayıYok kuzum hiç denemedim
Bende aynısını düşünüyordumyarın denesek mi![]()