Pcos ve Hayallerim

Sormadım ama bence kendi çatlamış demek doktor iyi dedi ama nasip değilmiş bu ay..ilk ayımdı klomende iğne olacak mı dedim gerek yok dedi
Himmm aynen demekki kendiliginden catlamis oluyo . Nasip kismet hersey. Ben inaniyorum bizde bir gun bu sayfaya dogumumuza ne kadar kaldigini filan yazicaz :) rabbim yardim etsin bizlere

Himmm aynen demekki kendiliginden catlamis oluyo . Nasip kismet hersey. Ben inaniyorum bizde bir gun bu sayfaya dogumumuza ne kadar kaldigini filan yazicaz :) rabbim yardim etsin bizlere
Amin inşallah..aslında Herşeyin zamanı var yok pcostu yok kiloydu falan alakası yok sadece şuan annelik için zamanımızı bekliyoruz en hayırlı zamanda alalım mutlu haberlerimizi inşallah

Amin inşallah..aslında Herşeyin zamanı var yok pcostu yok kiloydu falan alakası yok sadece şuan annelik için zamanımızı bekliyoruz en hayırlı zamanda alalım mutlu haberlerimizi inşallah
Insallah canim . Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin . Hayirli saglikli nesiller kismet etsin .

Sorma canim yaa ben salak :) ignenin depodan geldigini unutmusum acile giderken nobetci eczaneden alir giderim dedim oda depodan geliomus o yuzden depolar kapali olunca benim is yatti maleseff :KK43:

Eee o kadar ictigin ilac bosuna mi gitti simdi :KK43: doktoruna git hemen de bi caresine baksın

Sonuc negatif mi oldu kesin..
Idrar testi Yaptım negatifti 3 gün sonra adet oldum zaten doktora tekrar gidemedim şehirdışındaydım 5. Gün gitmem gerekiyordu.. Klomen içeyim mi dedim doktor bi dahaki ay gel dedi Allah'ım kendi hazinesinden versin inşallah. Tedavi gördükçe insan beklentiye giriyor sonrasında üzülüyor :KK43:

Idrar testi Yaptım negatifti 3 gün sonra adet oldum zaten doktora tekrar gidemedim şehirdışındaydım 5. Gün gitmem gerekiyordu.. Klomen içeyim mi dedim doktor bi dahaki ay gel dedi Allah'ım kendi hazinesinden versin inşallah. Tedavi gördükçe insan beklentiye giriyor sonrasında üzülüyor :KK43:

Gerçekten de öyle ama zaman gectikce de insan sabırsızlanıyo bi caresine bakmak istiyo tabiki de Rabbimden her sey o ol demeden zaten olmaz ne yaparsak yapalım..

Gerçekten de öyle ama zaman gectikce de insan sabırsızlanıyo bi caresine bakmak istiyo tabiki de Rabbimden her sey o ol demeden zaten olmaz ne yaparsak yapalım..
Aynen 11 aylık Evliyim artık insanlar bebek yok mu dedikçe içim acıyor.. Görünen çok büyük sağlık sorunlarımızda yok ama demekki nasip yok şuanda :KK43:

Kızlar regl döneminde doktor ultrasonla alttan mı bakar yoksa karından mı? 2 haftalık kahverengi akıntıdan ötürü bugüne randevu bulmuştum ve şansımdan regl oldum. Napsam gitsem mi gitmesem mi?

X