- 9 Kasım 2015
- 2.556
- 5.521
- Konu Sahibi umutLatahzen
Selam Canım ben ilk bebek istedim demedik 4 ay falan olmadı Dr gittim dedi pko var ama kendiliğinden olur buyuk ihtimal sonra başka Dr gittim oda dedi pko var klomen başlayalım 3 ay kullandım yok daha sonra femara verdi onuda kullandım olmadı bu sure içinde çok Dr gezdim rahim filmi herşey yaptım yine olmadı en son Dr Aşılama önerdi bana sonra adetim on gün gecikti ve ben çok sancilandim ambulansla hastahaneye goturduler ordada çikolata kistim olduğunu öğrendim 3 cmdi ve surekli büyüyordu doktorum artık sana direk tüp bebek öneririm dedi ve fakülteye gittim tüp bebek için sıraya girdim beklerken aşılama yapalım dediler hiç istemedim nasılsa tutmaz diye ama yaptırdım ilk aşılama herkez dua etti yasin topladi ailem ve 3 sene sonra mucizem geldi 4 aylık oldum ama hala şaka gibi umudunuzu kaybetmeyin ve pes etmeyin doktor doktor gezin elinizden geleni yapın ve çok dua edin yasin toplayın gerisi Rabbime kalmış
Rabbim sağlıkla sıhhatle kucagınıza almayı nasip etsin canım benim i sallah. Dua dua dua baska yapacak biseyimiz yok ♡♡♡