• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PCOS u olanlar yardımcı olabilirler mi:(:(

1-Mesana konturları , duvar kalınlığı ve hacmi normaldir. Lümen içi patoloji saptanmadı.

2-Uterus orta hatta , antevert, normal boyutlardadır.

3-Myometrium ekosu homojendir.

4-Endometrium çift duvar kalınlığı 3mm'dir.

5-Her iki over normal lokalizasyon, boyut ve sonograik görünümde olup her iki overda milimetrik follüküller izlendi

6-Douglas normaldir.

7-Pelvis içi vasküler yapılar ve çevre lemfoid dokuya ait patolojik görünüm izlenmedi.

bu ultrason sonucum. 5. madde de yazdığım sizin dediğniz herhalde. bende kıllanma vardır ve adetlerim düzensizdi. adetlerim düzensizdi gittim testler esnasında düzeldi ilaç kullnmaya başladım kendi hatalarımdna dolayı da şimdi pek iyi sayılmaz. insülün direnci ve hipotiroidi de var. prolakti yüksekti dhea yüksekti. Durum bu.
olabilir evet. insülin direnci ve tiroid bende de var malesef. ilacımızı düzgün kullanmamız şart.

olabilir evet. insülin direnci ve tiroid bende de var malesef. ilacımızı düzgün kullanmamız şart.
Tiroid ilacını ömür boyu kullanacakmışım ya. Sürekli gittiğim doktor bana ilaç yazarken ''muhtemelen polikistik over'' demişti. Ne iğrenç bir hastalık ya. Bıktım yemin ederim.

Tiroid ilacını ömür boyu kullanacakmışım ya. Sürekli gittiğim doktor bana ilaç yazarken ''muhtemelen polikistik over'' demişti. Ne iğrenç bir hastalık ya. Bıktım yemin ederim.
Zaten bunlar hep birbiriyle bağlantılı. Tiroid varsa, insülin direnci varsa yüksek ihtimal pko çıkabiliyor. Ne diyelim Allah dermansız dert vermesin.

Back