- 13 Aralık 2014
- 303
- 103
- 303
- Konu Sahibi butterfly effect
Herkese sağlıklı günler diliyorum.Ben iğneli epiasyona başlamadan önce tüylenmenin gerçek nedeninden emin olmak için jinekolaga gittim.Hormon tahlili yapıldı LH 8 , FSH 8 diğer prolaktin vs.değerleri de gayet normaldi. Doktor hormonların normal olduğunu söyledi sonra ultrasyona girdim yumurtalıkların temiz dedi.Ben çok vesveseliyim dün yine başka bir doktora gittim.O da polikistk over sendromu dedi:/:/Lakin adetlerim düzenlidir ağrı sancı olmaz.(Bir de benim bu tüylenme problemi sonradan ortaya çıkmadı ergenlik öncesinde bile ben hatırlarım yüzümde tüyler çıkmıştı ki ben hep genetik olduğunu düşünürdüm çünkü aile de maşallahımız var bu konuda) Neyse ben 15 gün önce falan iğneli epilasyona başladım şu an yüzümdeki sert kıllar ince ince çıkıyor ; ince olanların %30-40 hiç çıkmadı.Yani şimdi ben başka bir doktora daha gideceğim ama merak ettiğim nokta şu ben iğnelinin 2.seansına gitsem sonra 3.doktor da pco var derse ilaç tedavisine başlasam bir problem olur mu yoksa 2.seansa boşuna mı gitmiş olurum??Herkese tekrardan iyi günler dilerim..