Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm merhaba bende de pco var o bitkileri bende kullandım hormonlarda çok az da olsa düzelme oldu adet düzensizliğim yoktu fakat dhea so4 Bi türlü düşüremedik ne yapcam bilmiyorum senin böyle Bi problemin oldu muKızlar iyi geceler .. Bende pco var maalesef. Bir ara soğan kürü yaptım iyi geldi . Şimdide civan perçemi aslan pençesi ve hayit yapiym yapıyorum. 2-3 aydır regl kendiliğinden geldi ufak düzensiz olsada. Akinti çok oldu.10 günden fazla bile sürdü akintim.
Bir araştırın derim. Yanliz adet olsada şu pko nun yan etkileri ne zaman kaybolunca onu merak ediyorum kilo yok yanliz.
Bende bir asilama geçirdim klomen catlatma ignesi flan ilki tutmadı. 2.asilama düşünüyorum ara verdim biraz.
Bebislerimiz sağlıkla gelsin ınsaallah
Hangi hormon dan bahsettiğini anlamadım ? Bende hormonlar aşırı farklı durmuyordu. Doktorum yemene dikkat et diyordu vücudun dengesi bozulmuş biraz. Ama tabi hormonlara yansıdı pko çıktı bir iki yıldır. Akne saç dökülme ve hafif tüylenme flan yaptı maalesef.Cnm merhaba bende de pco var o bitkileri bende kullandım hormonlarda çok az da olsa düzelme oldu adet düzensizliğim yoktu fakat dhea so4 Bi türlü düşüremedik ne yapcam bilmiyorum senin böyle Bi problemin oldu mu
Aminallah anali babali buyutsun gozunuz aydinCANım benim bende pko olduğmu bi kaç ay önce öğrendim ama kendimi bildim bileli düzensiz adetlrm 3 senede evliyiz çalılıyrz diye düşünmedik bi anda karar verdik doktra gittik kolemn çatlatma iğnesi ve sonuç şuan hamileyim . Kafanıza takmayın herşeyi allah ne derse o olur emin olun allahım herkese nasip etsin
Daha 2 gun once yasadigim olayi anlatayim canim sana reglimde 10 gunluk bir gecikme yasadim hic boyle olmazdi 1.5 senelik evliyim ve 3 aydir bebek dusunuyorduk reglik gelmeyince doktora gittim benden kan almadan once ultrasona soktu ve polkistik overim oldugunu ve kotu huylu ya benzedigini soyledi bende adetimde hic boyle bir gecikme yasamadigimi soyledim cocugub olamaz dedi ben yine de ısrarla beta hcg istedim tabi benden turlu turlu ultrasonlar istedi bende o gun idrara sıkışmam gerektigi icin giremedim ultrasona ve cok psikolojim bozuldugu içinde ertesi günde gitmedim o hastaneye sonra bugun e nabizdan kan sonuclarina baktim ki birde be goreyim beta hcg 496 cikmis hemen yarin icin baska bir hastaneden randevu aldim insallah 2 katina cikar ve bir olumsuzluj yasamam rabbim isteyen herkeze nasip etsin insPolikistik over olup hamile kalanlar nasıl başardınız?Kilonuz ne kadardı? Tecrubelerinizi kısada olsa paylasirsaniz içim rahat edecek.
Umarım bende kalırım Dostinex kullanıyorum. Enfeksiyon çıktı iğne antibiyotik fitil kullanıyorum. FSH 8.1 ploraktin 38.9 çıktı. Rahim filmi de oldum bu ay. İnşallah kalırım kısa sürede.Sol overde dermoid kist sağ overde pco vardı. 54 kiloydum boyum 160. Herhangi bir tedavi görmedim prolaktin için ilaç kullandım sadece hamileyim 5 aylık.
Daha 2 gun once yasadigim olayi anlatayim canim sana reglimde 10 gunluk bir gecikme yasadim hic boyle olmazdi 1.5 senelik evliyim ve 3 aydir bebek dusunuyorduk reglik gelmeyince doktora gittim benden kan almadan once ultrasona soktu ve polkistik overim oldugunu ve kotu huylu ya benzedigini soyledi bende adetimde hic boyle bir gecikme yasamadigimi soyledim cocugub olamaz dedi ben yine de ısrarla beta hcg istedim tabi benden turlu turlu ultrasonlar istedi bende o gun idrara sıkışmam gerektigi icin giremedim ultrasona ve cok psikolojim bozuldugu içinde ertesi günde gitmedim o hastaneye sonra bugun e nabizdan kan sonuclarina baktim ki birde be goreyim beta hcg 496 cikmis hemen yarin icin baska bir hastaneden randevu aldim insallah 2 katina cikar ve bir olumsuzluj yasamam rabbim isteyen herkeze nasip etsin ins
Merhaba acaba belirtileriniz nelerdi benimde şuan 11 günlük bir gecikmem var bende pcos hastasıyım üç yıldır evliyim belirtim ara ara kasık ağrısı ve göğüs ağrısı şişlik falan yok ama sizde nasıl bir belirti vardı acabaDaha 2 gun once yasadigim olayi anlatayim canim sana reglimde 10 gunluk bir gecikme yasadim hic boyle olmazdi 1.5 senelik evliyim ve 3 aydir bebek dusunuyorduk reglik gelmeyince doktora gittim benden kan almadan once ultrasona soktu ve polkistik overim oldugunu ve kotu huylu ya benzedigini soyledi bende adetimde hic boyle bir gecikme yasamadigimi soyledim cocugub olamaz dedi ben yine de ısrarla beta hcg istedim tabi benden turlu turlu ultrasonlar istedi bende o gun idrara sıkışmam gerektigi icin giremedim ultrasona ve cok psikolojim bozuldugu içinde ertesi günde gitmedim o hastaneye sonra bugun e nabizdan kan sonuclarina baktim ki birde be goreyim beta hcg 496 cikmis hemen yarin icin baska bir hastaneden randevu aldim insallah 2 katina cikar ve bir olumsuzluj yasamam rabbim isteyen herkeze nasip etsin ins
Herkese merhaba ,Sol overde dermoid kist sağ overde pco vardı. 54 kiloydum boyum 160. Herhangi bir tedavi görmedim prolaktin için ilaç kullandım sadece hamileyim 5 aylık.