- 29 Mayıs 2022
- 40
- 8
- 28
-
- Konu Sahibi senidertetmeler
Bir haftadir koyu degil canim dikkatli bak son iki testin pik olmus t c den koyu veya ayni ton olmasi lazim pco oldugun icin piki iki 3 gün görmen normal bendede öyle cikiyordu degerlendir bu gunleri siliklestigi gunde degerlendirkimse yok mu
testlerin takibini yapan sayfa, sondan sayarsak 6. ve 7. testlerin de çok koyu olduğunu söylemişti , ekteki görselde kuruduğu için soluklaşmış ama aynı alttaki gibiydi ilk 10 dakikadan sonra. Teste başladığımdan beri gün aşırı deniyoruz ama bilemiyorum sayfa yumurtlama olmamış da olabilir diyince hiç hevesim kalmadıBir haftadir koyu degil canim dikkatli bak son iki testin pik olmus t c den koyu veya ayni ton olmasi lazim pco oldugun icin piki iki 3 gün görmen normal bendede öyle cikiyordu degerlendir bu gunleri siliklestigi gunde degerlendir
En sondaki test baya koyu geldi bana bu ovulasyon testleri cok yaniltiyor ateş ölçerek takip yapmanizi oneririm bende pcoyum 3 asilamam negatifti tup bebege baslayacagim ay kendiligimden hamile kaldim ates takibi yapiyordum 4 aydir 4. Ayda tuttu sizde bi arastirin ins guzel sonuclariniz olurtestlerin takibini yapan sayfa, sondan sayarsak 6. ve 7. testlerin de çok koyu olduğunu söylemişti , ekteki görselde kuruduğu için soluklaşmış ama aynı alttaki gibiydi ilk 10 dakikadan sonra. Teste başladığımdan beri gün aşırı deniyoruz ama bilemiyorum sayfa yumurtlama olmamış da olabilir diyince hiç hevesim kalmadı
tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın :) ateşle takibi duymamıştım araştıracağım mutalakaEn sondaki test baya koyu geldi bana bu ovulasyon testleri cok yaniltiyor ateş ölçerek takip yapmanizi oneririm bende pcoyum 3 asilamam negatifti tup bebege baslayacagim ay kendiligimden hamile kaldim ates takibi yapiyordum 4 aydir 4. Ayda tuttu sizde bi arastirin ins guzel sonuclariniz olur
Teşekkür ederim Mutlaka deneyin derimtebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın :) ateşle takibi duymamıştım araştıracağım mutalaka
Merhaba bende de pcos var ve ovulasyon testim aşağıdaki şekilde nerdeyse bir haftadır koyuluk var şaştım kaldım, randevu aldım jinekolojiden bir hafta sonraya ama kafama çok takılıyor, daha önce bu şekilde başına gelen var mı? Yumurtlamadım mı bu ay acaba ? Testleri aldığım sayfa yumurtlama olmamış da olabilir dedi ama bu kadar koyu olup olmamış olma ihtimali var mı?
Eki Görüntüle 3075231
Cnm bende pcos var mı bende 3 defa idrar testi yaptım 3 ude pozitif çıktı ama kanda negatif çıkıyor doktorum dediki 10 defada yapsan testi hep pozitif cikicak Çünkü pocolusun normal pozitif çıkması cnm o yüzden sen kan testi yap derimMerhaba bende de pcos var ve ovulasyon testim aşağıdaki şekilde nerdeyse bir haftadır koyuluk var şaştım kaldım, randevu aldım jinekolojiden bir hafta sonraya ama kafama çok takılıyor, daha önce bu şekilde başına gelen var mı? Yumurtlamadım mı bu ay acaba ? Testleri aldığım sayfa yumurtlama olmamış da olabilir dedi ama bu kadar koyu olup olmamış olma ihtimali var mı?
Eki Görüntüle 3075231
aynısını yaşadım. o zaman önce ki doktorum yumurta takibi yapıyodu 2gün pozitif çıktı muayeneye testleri götürdüm muayene etti ve yumurta yok dedi hiçbişey oluşmamş ama beyinden sürekli lh hormonu salgılanıyor birden fazla yumurta olgunlaşıyo ve hiçbiri çatlamadan kocaman olup kiste dönüşüp içerde yerini alıyolar. dr un dedigi gibi o ay yumurtlama olmamıştı ara ara 10gün test yaptım her seferinde kopkoyu pozitif çıktı.. zaten pcoslu olup gebe kalınmama sebeplerinden biridir yüksek lh ile çatlayamayan yumurtalarMerhaba bende de pcos var ve ovulasyon testim aşağıdaki şekilde nerdeyse bir haftadır koyuluk var şaştım kaldım, randevu aldım jinekolojiden bir hafta sonraya ama kafama çok takılıyor, daha önce bu şekilde başına gelen var mı? Yumurtlamadım mı bu ay acaba ? Testleri aldığım sayfa yumurtlama olmamış da olabilir dedi ama bu kadar koyu olup olmamış olma ihtimali var mı?
Eki Görüntüle 3075231
Peki o dönem regl olabildiniz mi ? Benim iki üç gündür kahve rengi lekelenme şeklinde kanamam oluyor ama silince geliyor ya da bir iki damla şeklinde. Bir türlü tam anlamıyla kanama olmadı. Normalde de böyle lekelenme olup akşamına veya ertesi güne normal adet kanamam başlardı ama bu gün üçüncü gün ve başlamadı halaaynısını yaşadım. o zaman önce ki doktorum yumurta takibi yapıyodu 2gün pozitif çıktı muayeneye testleri götürdüm muayene etti ve yumurta yok dedi hiçbişey oluşmamş ama beyinden sürekli lh hormonu salgılanıyor birden fazla yumurta olgunlaşıyo ve hiçbiri çatlamadan kocaman olup kiste dönüşüp içerde yerini alıyolar. dr un dedigi gibi o ay yumurtlama olmamıştı ara ara 10gün test yaptım her seferinde kopkoyu pozitif çıktı.. zaten pcoslu olup gebe kalınmama sebeplerinden biridir yüksek lh ile çatlayamayan yumurtalar
kan ile yumurtlama takibi yapılabiliyor muCnm bende pcos var mı bende 3 defa idrar testi yaptım 3 ude pozitif çıktı ama kanda negatif çıkıyor doktorum dediki 10 defada yapsan testi hep pozitif cikicak Çünkü pocolusun normal pozitif çıkması cnm o yüzden sen kan testi yap derim
benim olayım farklı ben kendiliğimden adet olamıyorum o bahsettigim tarihte regl olmadım aylar sonra söktürücü ilaçla adet olmuştum. o kahverengi lekeler çatlayamayıp içerde biriken eski kistik yumurtalar zamanla atılıyo. söktürücü içtigimde benimde adet öncesi 1gün kahverengi akıntı ile kistler geliyo sonra adet başlıyo. ama normaldede sürekli bu akıntı oluyo normal yani sonsuza kadar içerde durmuyolarPeki o dönem regl olabildiniz mi ? Benim iki üç gündür kahve rengi lekelenme şeklinde kanamam oluyor ama silince geliyor ya da bir iki damla şeklinde. Bir türlü tam anlamıyla kanama olmadı. Normalde de böyle lekelenme olup akşamına veya ertesi güne normal adet kanamam başlardı ama bu gün üçüncü gün ve başlamadı hala
Teşekkür ederim cevabınız için, umarım şu pcos denilen şeyi kontrol altına alabiliriz :)aynısını yaşadım. o zaman önce ki doktorum yumurta takibi yapıyodu 2gün pozitif çıktı muayeneye testleri götürdüm muayene etti ve yumurta yok dedi hiçbişey oluşmamş ama beyinden sürekli lh hormonu salgılanıyor birden fazla yumurta olgunlaşıyo ve hiçbiri çatlamadan kocaman olup kiste dönüşüp içerde yerini alıyolar. dr un dedigi gibi o ay yumurtlama olmamıştı ara ara 10gün test yaptım her seferinde kopkoyu pozitif çıktı.. zaten pcoslu olup gebe kalınmama sebeplerinden biridir yüksek lh ile çatlayamayan yumurtalar
Bilmiyorum ama ben idrar tahliliyle yaptımkan ile yumurtlama takibi yapılabiliyor mu
Açıkçası bu testlere güvenmiyorum 4 yıl boyunca bu testlere bakarak gebelik elde edemedim. Bence en doğru olan jinekolojiye testlerde bu şekilde çıkıp gebelik elde edemediğinizi söylemeniz. Ben öyle yaptım. İnfertiliteye yönlendirdi direk 2 ay pcos durumuna göre ilaç dozu denedik yumurta ya çok oldu ya kiste dönüştü en son iğneye geçtik 4.ayda hamile kaldım. Doktor kontrolünde yumurta takibi yaptırmak en doğrusu. Biliyorsun yumurta çok olduğu için yeterli gelişim olmuyor bizde. İlaç veya iğneyle az sayıda yumurta büyütüp çatlatıyorlar yine iğneyle. Ben 4 yıl boşuna bekleyip zaman kaybettim tabi herşey nasip orası ayrı ama peşinden koşmakta gerekiyor. Umarım güzel haberlerinizi alırızMerhaba bende de pcos var ve ovulasyon testim aşağıdaki şekilde nerdeyse bir haftadır koyuluk var şaştım kaldım, randevu aldım jinekolojiden bir hafta sonraya ama kafama çok takılıyor, daha önce bu şekilde başına gelen var mı? Yumurtlamadım mı bu ay acaba ? Testleri aldığım sayfa yumurtlama olmamış da olabilir dedi ama bu kadar koyu olup olmamış olma ihtimali var mı?
Eki Görüntüle 3075231
Haklısınız, ben de testleri kullanmayı düşünmüyorum artık açıkçası. Eylülde doktora gideceğim eylüle kadar da yine gün aşırı şekilde denemeye devam edeceğim . Hayırlısı bakalım :)Açıkçası bu testlere güvenmiyorum 4 yıl boyunca bu testlere bakarak gebelik elde edemedim. Bence en doğru olan jinekolojiye testlerde bu şekilde çıkıp gebelik elde edemediğinizi söylemeniz. Ben öyle yaptım. İnfertiliteye yönlendirdi direk 2 ay pcos durumuna göre ilaç dozu denedik yumurta ya çok oldu ya kiste dönüştü en son iğneye geçtik 4.ayda hamile kaldım. Doktor kontrolünde yumurta takibi yaptırmak en doğrusu. Biliyorsun yumurta çok olduğu için yeterli gelişim olmuyor bizde. İlaç veya iğneyle az sayıda yumurta büyütüp çatlatıyorlar yine iğneyle. Ben 4 yıl boşuna bekleyip zaman kaybettim tabi herşey nasip orası ayrı ama peşinden koşmakta gerekiyor. Umarım güzel haberlerinizi alırız
Gün aşırı olursa zaten yakalıyorsunuz her türlü inşallah doğru zamanda sağlıklı bir gebeliğiniz olurHaklısınız, ben de testleri kullanmayı düşünmüyorum artık açıkçası. Eylülde doktora gideceğim eylüle kadar da yine gün aşırı şekilde denemeye devam edeceğim . Hayırlısı bakalım :)
Amin inşallah :)Gün aşırı olursa zaten yakalıyorsunuz her türlü inşallah doğru zamanda sağlıklı bir gebeliğiniz olur
Merhabalar bu neden gerçekleşmiş hamilelikmi acabaMerhaba bende de pcos var ve ovulasyon testim aşağıdaki şekilde nerdeyse bir haftadır koyuluk var şaştım kaldım, randevu aldım jinekolojiden bir hafta sonraya ama kafama çok takılıyor, daha önce bu şekilde başına gelen var mı? Yumurtlamadım mı bu ay acaba ? Testleri aldığım sayfa yumurtlama olmamış da olabilir dedi ama bu kadar koyu olup olmamış olma ihtimali var mı?
Eki Görüntüle 3075231