PCOS OLUP OVULASYON TESTİ KULLANANLAR

• Konu Sahibi Konu Sahibi petty
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

petty

Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2023
122
19
18
30
Kızlar pcosum ve ovulasyon testinde hiç iki çizgi de koyu olmuyor. Yani yumurtlamıyo muyum ya offff bıktım artık hamile kalmak neden bu kadar zor ya

Benimde aynı evet kaliteli yumurtlama olmuyo ne yazikki yani büyüyen yumurtamiz olmadığı için pozitif olmuyor.

Kızlar pcosum ve ovulasyon testinde hiç iki çizgi de koyu olmuyor. Yani yumurtlamıyo muyum ya offff bıktım artık hamile kalmak neden bu kadar zor ya
Canım pkoyla alakası yok inan bana bazen insan hiç yumurtlamyor her ay yumurtlama olmayabiliyor pkoda tam tersine bir ayda iki kez yumurtlama olayı oluyor beni dinlersen yumurtlama görürsün inositol kullan + omega 3 ve bol su bunlar yumurtlamaya destek ayrıca hareket tempolu yürüyüş yumurtaları calıştırıyor inositol pkoda çok işe yarıyor ben vitamin sonrası düzenli yumurtlama görüyorum pkolyum.

Merhaba iyi geceler inositol nedir reçetesiz kullanılıyor mu acaba

Merhaba benim de pcos var. Ama yumurtlamam geç oluyor. Uygulamaların gösterdiği günden dört beş gün sonra. Belki sizin de böyledir, denediniz mi? (Doktor pcosa özel folik asit önerdi onun etkisi çoktur.)

Bende pcosum gebe kaldım amaa düşükle sonuçlandı yumurtlama yakaladım hep hatta son 2 ay erken yumurtlama oldu Dr gitmiştim hormon hapi kur macun ot vs vermişti soğan kürü havuç incir vs gebe kalamadim ama yumurtlama döngüm değişti kendini taniyorsan yumurtlama zamanı anlarsin

Merhaba iyi geceler inositol nedir reçetesiz kullanılıyor mu acaba
Inositol pkoya iyi gelen bir vitamin yumurta kalitesini arttıran yumurtlama ve adeti düzenleyebilen bir takviye reçetesiz alınabiliyor eczaneden. Ben ağır pko olduğm halde düzene koydum bazı şeyleri yanı sıra biraz kilo da verdim. Bu vitamin ile hamile kalan da çok burda da okuyabilirsin arkadaşlarımın coğuda bu vitaminle yumurtlama görüp hamile kalmıştı darısı başımıza

Aynıymışız 6 yıl oldu benimde ,inşallah dene tabi ama sakın 1-2 ay deneyip aa bune böyle işe yaramıyo deyip atma gebe kalana kadar kullan ben 3. Ay içinde etkisini anca gördüm bünyeye bağlı kilo verdiysen mutlaka görürsn etkisini inanıyorum ben.

Tüp mide ameliyatı oldum, inşallah şifa niyetine şu hayır mübarek günler yüzü suyu hürmetine bütün evlat hasreti çeken kız kardeşlerime içindede bana sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip olsun inşallah

Ben kilolu da değilim zayıfım ama pcos var . Ne lanet ne pis bi şeymiş bu ya. İnositol markası var mı onereceğiniz

Ben kilolu da değilim zayıfım ama pcos var . Ne lanet ne pis bi şeymiş bu ya. İnositol markası var mı onereceğiniz
Tabi ki zayıf olanlarda da var mesela ben kilolu insülin direnci olanlardanım canım ama zayıf olanda var , inositol ,ben İlunga- F markası kullandım bunu bir kadın doğum uzmanı doçent önerdi çok zor buldum istanbulda 6-7 eczane gezdim diyebilirim trendyolda varmış meğer aynısından ordan bakabilirsin inositolu yüksek o yüzden etkili yorumları da okursun bakınca kullananların

İnostol bende içiyorum benimki gynopol şuan.bende kilolu değilim ama ağır pkosluyum.adet ilacla oluyorum.ama bir evladım var soğan kürü ve ovulasyon testi ile hamile kaldım adetimin 20.gunu ovulasyon yakalamistim.şimdi 40 yaşındayım ve ikinci için uğraşıyorum femara klomen fayda etmedi. bu ay soğan kürü yapıyorum yine.testlerim şuan boyle

Eklentiler

• IMG_20250303_192507.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 3
Ben de kendiliğimden hamile kaldım. 4 ay once rahim kısalığı yuzunden 5.5 aylık doğum yaptım bebeğimi kaybettm maalesef sim tekrar başa sardım. 2 yılda zar zor kalmıştım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…