Ovulasyon testi

essyy__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2025
63
18
3
24
Pcosum ovulasyon testi kullanmak istiyorum. Tavsiye edeceğiniz bir marka var mı? Ve işe yarar mı? 🌸

Laboquick markasını tavsiye ederim. Ben risk almamak adına reglim biter bitmez kullanmaya başladım. Ve kullandığım ilk ay hamile kaldım çok şükür. Size de nasip olur inşallah. 🌸

Pcosum ovulasyon testi kullanmak istiyorum. Tavsiye edeceğiniz bir marka var mı? Ve işe yarar mı? 🌸
Innovita kullanıyorum 9 marttan beri bende pcosluyum umarım faydasını görürüm bakalım ama hassas bir test ben şimdilik memnunum

Pcos varmı sizinde acaba
Pcos yok ama telefona indirilen uygulamalar ile yumurtlamayı 8 ay boyunca doğru bulamamışım. Ovulasyon testi ile ilk ay yakaladım. Ayrıca yumurtlama esnasında Gynella Natal Ferti jel kullandık. En az yarım saat ayaklarımı yüksekte tutup yattım.

Pcos yok ama telefona indirilen uygulamalar ile yumurtlamayı 8 ay boyunca doğru bulamamışım. Ovulasyon testi ile ilk ay yakaladım. Ayrıca yumurtlama esnasında Gynella Natal Ferti jel kullandık. En az yarım saat ayaklarımı yüksekte tutup yattım.
Ben pcosluyum o yüzden telefondan 10 aydır tekip ediyordum hiç bir yumurtamamı takip edemedim ovulasyon takibine başladım bu ay Jeli hiç duymamıştım doktorunuz mu önerdi acaba sizede

Hanımlar bugün 9. Gün sizce yumurtlama olmuş mi yoksa yarın mı olur baya belirgin gibi ama anlayamadım bugün değerlendirmeli miyim sperm gayet iyi eşimin bu arada dün degerlendirmistik ama bugün de değerlendirmeli miyim acaba ?

Eklentiler

• 20250322_184424.webp
    20250322_184424.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 15
Ben pcosluyum o yüzden telefondan 10 aydır tekip ediyordum hiç bir yumurtamamı takip edemedim ovulasyon takibine başladım bu ay Jeli hiç duymamıştım doktorunuz mu önerdi acaba sizede
Doktor üzerinde folik asit dahil birkaç ürün daha olan bir reklam broşürü vermişti. Özellikle tavsiyesi folik asitti. Ürünlere bakarsın demişti. Ben jeli de aldım.

Doktor üzerinde folik asit dahil birkaç ürün daha olan bir reklam broşürü vermişti. Özellikle tavsiyesi folik asitti. Ürünlere bakarsın demişti. Ben jeli de aldım.
Anladım canım bana da takviye yazdı 2. Ayındayım kullanıyorum bu ay takviye ile beraber ovulasyon takibinede başladım umarım gebelik sağlayabilirim

Back
X