- 5 Aralık 2022
- 509
- 152
- 33
- 26
İncir havuç kürünü denediniz mi ? Yumurtaları çok güzel geliştiriyor ve çatlatıyorBende son durum bu adetin 18. Günü. Soğan kürüne devam ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İncir havuç kürünü denediniz mi ? Yumurtaları çok güzel geliştiriyor ve çatlatıyorBende son durum bu adetin 18. Günü. Soğan kürüne devam ediyorum
İnşallah gebesindir geç dollenmedir belki. adet düzenin nasılHadi insallah tutar. Ben de regl olmayı bekliyorum bu ay gecikti. Test yaptım ultrasona girdim gozukmuyo. İnş geç döllenmedir diye dua ediyorum![]()
Senin testin sondan ikinci pozitif canım inşallah degerlendirmissindir o günü.ben 7.aydimda hamile kalmıştım şimdi baya geçti 10 yıl olduBendede polikistik over var. 1.5 yıldır uğraşıyoruz ama bende bir gebelik elde edemedim. Bir kızım var 3.5 yaşında ona hemen hamile kaldım ama bu sefer çok uğraştırdı. Bu ay bende test yaptım son test bu güne ait ekleyeceğim fotoğrafını bir de bana yorum yapın![]()
Denemedim geçen ay incir yedim ama kürünü yapmadım hiç diğer ay önümü denesem bilginiz varmı bu kür hakkindaİncir havuç kürünü denediniz mi ? Yumurtaları çok güzel geliştiriyor ve çatlatıyor
İnşallah gebesindir geç dollenmedir belki. adet düzenin nasıl
Senin testin sondan ikinci pozitif canım inşallah degerlendirmissindir o günü.ben 7.aydimda hamile kalmıştım şimdi baya geçti 10 yıl oldu
Denemedim geçen ay incir yedim ama kürünü yapmadım hiç diğer ay önümü denesem bilginiz varmı bu kür hakkinda
Diğer ay yapayım çok teşekkür ederim bu ay soğan kürü yapıyorum yarın bitiyor.diger ayda bunu deneyeyim .çok teşekkür ederimYumurta takibine giderken kullanmıştım. 12. Gün yumurtam 11 mmdi. Doktor geç gelişiyor demişti 4 gün kürü içtim sabah akşam 1 çay bardağı hemde. 16. Günde 19 mm olmuştu doktorumda şaşırmıştı..
5 adet kuru incir yarım litre kaynamış suya kesip at 10 dk kaynat
Ayrı tencerede yine kaynamış suya 2 havucu kesip 10 dakika kaynat
Bunların sularını birleştir. Sabah akşam iç. Adetin 4. Günü başlayabilirsin. Ovulasyonla takip yap. Çatlama görünce bırakırsın. Normalde 14 gün kullanılıyor da bana 4 günde yetti![]()
Diğer ay yapayım çok teşekkür ederim bu ay soğan kürü yapıyorum yarın bitiyor.diger ayda bunu deneyeyim .çok teşekkür ederim![]()
Bende pcosum havuç tükettim her gün o ay hamile kaldım ama düşük yaptım havuç yumurta çatlaması için fayda ediyor yürüyüş ve karbonhidrati kes 15 gün yaptım hamile kalmistimKızlar pcosum ve ovulasyon testinde hiç iki çizgi de koyu olmuyor. Yani yumurtlamıyo muyum ya offff bıktım artık hamile kalmak neden bu kadar zor ya
Yürğyüş iyi geliyor diyolardıBende pcosum havuç tükettim her gün o ay hamile kaldım ama düşük yaptım havuç yumurta çatlaması için fayda ediyor yürüyüş ve karbonhidrati kes 15 gün yaptım hamile kalmistim
Evet yürüyüş baya iyi geldi burda bı yerde okudum yumurta çatlatmasi için havuç ve havuç kürü tüketin yazmıştı havucun etkisi olduğunu düşünüyorum avakado da tüketin diye yazmıştı bütün hepsini yaptım her gün yarım saat yürüyüş yapiyodum Ocak ayında yaptım Ocak sonunda hamile kaldım yerleşirken düşük yaptım yarım saatlik bı yola gittim o etkilediğini düşünüyorum 3 gün yerleşme kanaması yasadimYürğyüş iyi geliyor diyolardı
Çok geçmiş olsun Allah en yakın zamanda sağlıklı gebelik ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize. Her şerde bir hayır vardırEvet yürüyüş baya iyi geldi burda bı yerde okudum yumurta çatlatmasi için havuç ve havuç kürü tüketin yazmıştı havucun etkisi olduğunu düşünüyorum avakado da tüketin diye yazmıştı bütün hepsini yaptım her gün yarım saat yürüyüş yapiyodum Ocak ayında yaptım Ocak sonunda hamile kaldım yerleşirken düşük yaptım yarım saatlik bı yola gittim o etkilediğini düşünüyorum 3 gün yerleşme kanaması yasadim
Canım 5.gün yumurtlama gözükğyorKizlar sizce yumurtlama var mı
Bende pcosum yorumlarınızı gördüm ama başka takviye kullandım 1 ay faydası olmadı şimdi alsam kula maya başlasam olurmu acaba doktor taksiye etmesi gerekemez miCanım pkoyla alakası yok inan bana bazen insan hiç yumurtlamyor her ay yumurtlama olmayabiliyor pkoda tam tersine bir ayda iki kez yumurtlama olayı oluyor beni dinlersen yumurtlama görürsün inositol kullan + omega 3 ve bol su bunlar yumurtlamaya destek ayrıca hareket tempolu yürüyüş yumurtaları calıştırıyor inositol pkoda çok işe yarıyor ben vitamin sonrası düzenli yumurtlama görüyorum pkolyum.