Ovulasyon testi ve pcos

Ovulasyon testi tarihimiz ayniymis, inşallah guzel sonuc alirsin canim. Benim progestron düşük çıktığı için umudum yok ovulasyon testi yanlis gosterdi muhtemelen yada çatlama olmadi bilemiyorum pcos olunca malum.
Yarin doktora gitmeyi düşünüyorum bos bulursam ozel hastanede, 1 martta olmustum en son regl, 1 nisanda olmam lazimdi olmasi agrim var biraz kist vs olustu diye korkuyorum :(
Ben ovulasyonla çatlama gördüm silikleşti gayet de yeterli dedi buradaki arkadaşlar ama kan testi yada gebelik testi yapmadım bende 5/6 nişanda adet görürüm dite düşünüyorum 5 martta adet olmuştum çünkü ama dayanamıyorum sabah bir erken gebelik testi yapacağım umarım hayırlısı olur ve sağlıklı bir gebelik yakalarım senin içinde dua edeceğim rabbim bizlere isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻 ben pcoslu yıllardır uğraşıyorum 1 senelik evliyim hiç korunma olmadığı halde hala gebelik yok işte pcoslu olunca adet süreci bir ileri iki geri sürekli değişiyor bir net tarih hesaplayamıyor insan

Ben ovulasyonla çatlama gördüm silikleşti gayet de yeterli dedi buradaki arkadaşlar ama kan testi yada gebelik testi yapmadım bende 5/6 nişanda adet görürüm dite düşünüyorum 5 martta adet olmuştum çünkü ama dayanamıyorum sabah bir erken gebelik testi yapacağım umarım hayırlısı olur ve sağlıklı bir gebelik yakalarım senin içinde dua edeceğim rabbim bizlere isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻 ben pcoslu yıllardır uğraşıyorum 1 senelik evliyim hiç korunma olmadığı halde hala gebelik yok işte pcoslu olunca adet süreci bir ileri iki geri sürekli değişiyor bir net tarih hesaplayamıyor insan
İnşallah Allah nasip etsin hepimize cok yorucu surec, bende liseden beri pcosla ugrasiyorum. Daha once bir kez kimyasal gecirdim 2023te sonra denemeyi bıraktık ilac vs kullanmam gerekti. Simdi ekimden beri deniyoruz. Yillarca deneyenler var Allah hepsine nasip etsin cok zor her ay umut beklemek. Duzenliydi adetim korunmasiz baslayinca iliskilere adetimde duzensizlesti. Doktor kilo var ve kiste meyilli diye tedavi baslamaya sicak bakmiyor moralim cok bozuk :(

Back
X