• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos ile hamile kalmak

Ben kilo verdim. Suan 53/54 kiloya dustum. Doktorun verdigi folik asiti kullaniyorm ve progestan icin son ayimdayim. Daha cok hareket etmeye calisiyorm. Kivircik nane cayi yesil cay , badem ceviz, elma, chia tohumu keten tohumu , kinoa, balik , yesil sebzeler saglikli beslenmeye calisiyorum. Bakalim ...
Artık bende dikkat etmeye başılıyorum.Şuan 58 kiloyum sizin gibi kilolara düşmek hedefim.Yürüyüş önermişti her gün çıkamıyorum yürüruğşe malesef ama YouTube dan egzersşz vidoları açıp dengeyi öyle sağlamaya çalışacağım inşallah olur🙏

Artık bende dikkat etmeye başılıyorum.Şuan 58 kiloyum sizin gibi kilolara düşmek hedefim.Yürüyüş önermişti her gün çıkamıyorum yürüruğşe malesef ama YouTube dan egzersşz vidoları açıp dengeyi öyle sağlamaya çalışacağım inşallah olur🙏
Insallah saglikli bir sekilde verirsiniz.

Kizlarr aranizda ovulasyon testi kullanan var mi ben daha once hic kullanmadim. Faydasi olurmu?
Daha önce hiç denemediysen yapmanı tavsiye ederim.Yumurtlama günlerini net olarak biliyorsun,çatladığını flan faydası olur inşallah.

Suda karıştırılan takviyeler oluyor şaşe,onların faydası oluyormuş hiç kullandınız mı
Doktorun verdigi Orzax F folik asit inositol iceren takviyeyi kullaniuorm. Ve progestan icin son kullanma ayindaym. Onun disinda d vitamini. Baskada bir sey yok. Saglikli beslenmeye calisiyorm ve hareket

Evet oyle yapicam galiba. Tecrubem yok bakalm becerebilirim umarim 😅
Becerirsiniz,ilk idrarla yapmayın.2 saat önceden sıvı alımını bırakın en doğru sonuç öyle çıkıyor
Bir de her gün aynı saatte yapmaya çalışın.
Ben genelde adetten 3güm sonra başlıyordum yapmaya.

Back
X