Gebeliğe Hazırlık PCOS ile hamile kalmak isteyenler..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende pcosluyum klomenle ilk kizima hamile kaldim 19 mmdi son kontrolde tahmini 21 mmken ignemi oldum

Benim bu ay olmadı inşallah sizin olur

Benim bu ay olmadı inşallah sizin olur
Ben hic ama hic umutlu degilim cunku asilamam bile tutmamisken ( ki gonalf450 kullandim yani sira gicsuz yumurtalari eritecek igne kullandim 2 saglam yumurtam vardi ) yinede tutmadi nasip kismet hersey ama 2 yuldir olmuyor bekliyoruz bu ay ne olucak

Ben hic ama hic umutlu degilim cunku asilamam bile tutmamisken ( ki gonalf450 kullandim yani sira gicsuz yumurtalari eritecek igne kullandim 2 saglam yumurtam vardi ) yinede tutmadi nasip kismet hersey ama 2 yuldir olmuyor bekliyoruz bu ay ne olucak
Canım eşin muayne oldumu? Böyle düşünme psikoloji de çok etkiliiyor

Bendede pcos var 3 aydır deniyoruz ben her ay bi kaç gün geciksede 29 30 günde adet olanlardanım infolic combi dışında bisey vermedi cok stresliymis bu işler kafaya takmadan olmuyor .s

Bendede pcos var 3 aydır deniyoruz ben her ay bi kaç gün geciksede 29 30 günde adet olanlardanım infolic combi dışında bisey vermedi cok stresliymis bu işler kafaya takmadan olmuyor .s
Hiç strese girme canım o daha çok etkiliyor. Ve doktoruna güvwnmiyorsan değiştir

Hiç strese girme canım o daha çok etkiliyor. Ve doktoruna güvwnmiyorsan değiştir
Yani şöyle özele gittim bayan doktordu hiç sorun edilcek kafaya takılcak bisey yok pcos olup ilk ay hamile kalan hastalarım var dedi bilmiyorum cok rahat konuştu ama ben onun kadar rahat degilim sanırım.s

Bende pcosdan muzdaribim 13 aydır deniyorum olmadı 2 ay oldu pcoyu öğreneli. Ne zaman nasib olur bilmiyorum her ay umutla bekliyorum çaresizce

Canim ben duzenli 28 gunde bir adet olanlardanim bende cok sitresliyim

Canim ben duzenli 28 gunde bir adet olanlardanim bende cok sitresliyim
Valla Canım hatta ben acaba yumurtlama olmuyo mu dedim acaba bu ay ovulasyon testinde yumurtlama günlerinide gördüm ve değerlendirdimde doktor sadece infolic combi folik asiti verdi onu kullanıyorum çözemedim gitti beklemedeyim

Yani şöyle özele gittim bayan doktordu hiç sorun edilcek kafaya takılcak bisey yok pcos olup ilk ay hamile kalan hastalarım var dedi bilmiyorum cok rahat konuştu ama ben onun kadar rahat degilim sanırım.s
Tabikide var kuzum dereceleri var hiç sıkma canını strese girme o çok etkiliyor

Bense Ovilasyin testini kullandim 3 ay yumurtlamayi da catlamayida girdum ama gebelik olusmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…