Gebeliğe Hazırlık PCOS ile hamile kalmak isteyenler..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umutsuzluga kapila lütfen, bana da haber ver merak ederim. Benim yarin son günüm. iki gün önce test yaptik silik bir ikinci cizgi cikti. Kan verdim betam 1.4 cikti. adetim yakin oldugu icin dusuk bir deger.. yükselirmi sence?
Simdiden hayirli ugurlu olsun canim benim darisi basima eger olmamis olsaydi 0,5 olurdi ama senin 1 .4 belki bebis gec dollendi gun gun emin ol articak bana da bol sancili adetler 😂😂 ahhh gulmem lazim

Simdiden hayirli ugurlu olsun canim benim darisi basima eger olmamis olsaydi 0,5 olurdi ama senin 1 .4 belki bebis gec dollendi gun gun emin ol articak bana da bol sancili adetler 😂😂 ahhh gulmem lazim
Öyle deme Allahım hepimize nasip etsin. Valla bende şaşkınım klomen kullanmıştım o mu yüksek çıkartıyor acaba diye düşünüyorum büyük yumurtam oluşmamıştı çümkü 😕

Öyle deme Allahım hepimize nasip etsin. Valla bende şaşkınım klomen kullanmıştım o mu yüksek çıkartıyor acaba diye düşünüyorum büyük yumurtam oluşmamıştı çümkü 😕
Canim klomenin etsikisi olacagini zannetmem ben asilama yaptim gonalf kullandigim zaman bile boyle bi durum cikmadi imsallah beni haberdar et

Adet oldun mu peki benimde yarin gunum kesin olurum gerci visanne diye bi hap kullaniyorum geciktiriyor diyorlar ama bilmiyorum bende yarin olucam insallah adet olmazsin
Yok kuzum daha olmadım benimki zaten çok düzensiz. Ya inşallah sende olmazsında bu ay mücize olur rabbim nasip eder

Yok kuzum daha olmadım benimki zaten çok düzensiz. Ya inşallah sende olmazsında bu ay mücize olur rabbim nasip eder
Böylesi buyuk bir mucize olacagina inanmıyorum bilmiyorum Allahin takdiri ama catlamayan kistli bir yumurta dollenmez ki

hic belli olmaz öyle seyler okuyoruz ki. Adet oldun mu ?
hayir olmadim dun olmam lazimdi ama benim asil adetim 24 u ben asilama o bu su derken 2 aydir 16 sinda oluyordum olmadim daha ama vissanne adet geciktiriyormus yorumlarda yaziyordu kullananlar bide bu ilac bebek olumuna izin vermiyormus gerci bu ay bitek gogus ucum acidi hic göğüslerim agrimadi nasip

hayir olmadim dun olmam lazimdi ama benim asil adetim 24 u ben asilama o bu su derken 2 aydir 16 sinda oluyordum olmadim daha ama vissanne adet geciktiriyormus yorumlarda yaziyordu kullananlar bide bu ilac bebek olumuna izin vermiyormus gerci bu ay bitek gogus ucum acidi hic göğüslerim agrimadi nasip
Kuzum naptın konuşamadık hiç?

Kuzum naptın konuşamadık hiç?
Canim visanne kullaniyorum yan etkilerinde adet olmama var normal adet tarihim 16 ama 19 unda adet gibi bisey oldum kanim camur camur akti ve aksaminda kocaman bi parca geldi ve bitti bidaha adet olmadim 2 hafta sonra kontrolum var bakalim sen ne yaptin

Canim visanne kullaniyorum yan etkilerinde adet olmama var normal adet tarihim 16 ama 19 unda adet gibi bisey oldum kanim camur camur akti ve aksaminda kocaman bi parca geldi ve bitti bidaha adet olmadim 2 hafta sonra kontrolum var bakalim sen ne yaptin
Anladık canım hayırlısı bakalım inşallah bu ay olur. Bende adet oldum doktor letu + yumurta büyütücü iğneye başlattı. Ardından çatlama iğnesi. Beklicem bende..

Back