Gebeliğe Hazırlık PCOS ile hamile kalmak isteyenler..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gmysmrt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2019
381
374
53
Merhaba Arkadaslar,
PCOS hastasiyim doktorum Klomen ilaci verdi ( günde 4 kere ) 3 gün önce bitte, yumurtlama günü icin ovulasyon testi aldim ama hep silik seklinde cikiyor bi anlam veremedim. Nasil bir yol izlemem gerekiyor sizce. Adetimin 10 Günündeyim daha var mi sizce Yumurtlama günüme o yüzden mi o kadar silik?

evet daha var sabir

Canim bence akintini kontrol et bende de pco var ben oyle yapiyordum eger yok gibiyse fitil koyar gibi bak yumusaksa ve akinti varsa yumurtlama gunundesin demektir

Canim bence akintini kontrol et bende de pco var ben oyle yapiyordum eger yok gibiyse fitil koyar gibi bak yumusaksa ve akinti varsa yumurtlama gunundesin demektir
Gercekten mi ? Benimde bu iki günden beri akintim var ama dedigim gibi ovulasyon testindede silik cikiyor. tesekkür ederim canimm

Bende pcoluyu.. 3 sene once kizima klomen ve catlatma ignesi ile hamile kaldim. İlac bittikten sonra iki gunde bir gidip yumurta takibi yaptirin. Hormon ilaci aldiginiz icin ovulasyon testiyle yakalamaniz zor olabilir. Ben hic yakalayamamistim

Bende pcoluyu.. 3 sene once kizima klomen ve catlatma ignesi ile hamile kaldim. İlac bittikten sonra iki gunde bir gidip yumurta takibi yaptirin. Hormon ilaci aldiginiz icin ovulasyon testiyle yakalamaniz zor olabilir. Ben hic yakalayamamistim
anladim canim o zaman ben yarin gitsem mi doktora benim ilac biteli 4 gün oldu

Reglden sonraki kacinci gundesin? Benim döngüm 30 gundu. Ben 10.gunden sonra iki gun arayla gitmistim en son hamile kaldigim ay
Reglm 10.günündeyim. Tarlusalla olmustum cünkü ilacsiz 2-3 aya bir oluyorum canim ben. gideyim en iyisi gec kalmak istemiyorum akintimda basladi cünkü.

Reglm 10.günündeyim. Tarlusalla olmustum cünkü ilacsiz 2-3 aya bir oluyorum canim ben. gideyim en iyisi gec kalmak istemiyorum akintimda basladi cünkü.
O zaman cekinme dr gelme derse bile git ölçtür yumurtalarını duruma gore belki catlatna iğnesi olur. Ben 3 kez klomen denedim. İlki baska bir drdaydi. Sonra kendi drumda tedaviye basladim. Klomeni ictim ama bayram sonrasiydi ona gidemedim ölçüm için. Sadece catlatma ignesi yaptirdim kafama gore ilişki oldu. O ay olmadı. Sonraki ay yine klomen kullanip 2 gunde bir gittim. Ne soylediyse yaptik hatta elime kagit vermisti

O kagidi buldum :) bu kagidi en son yumurta 19 mm iken vermişti. Sanirim iki gun sonra dedigi saatte ignemi yaptirdim. O gece ve soneaki sabah iliski oldu bir daha hic olmadi o ay

Eklentiler

• Screenshot_20190922-170041.png
    379,2 KB · Görüntüleme: 81
O kagidi buldum :) bu kagidi en son yumurta 19 mm iken vermişti. Sanirim iki gun sonra dedigi saatte ignemi yaptirdim. O gece ve soneaki sabah iliski oldu bir daha hic olmadi o ay
evet haklisin gidecegim yarin, tesekkür ederim canim :) klomeni günde ne kadar ictin peki ? ve progestan hapi ne ise yariyor ?

3 yil oldugu icin animsamiyorum malesef. Bende pco ve yumurta catlama sorunu vardi
canim gittim gectigimiz pazartesi günü ( 10.gün ) bir sürü var ama en büyügü 11,5 dedi cok zayif dedi Yarin tekrar gidecegim 15.gün oluyor. Sence olgunlasmismidir ?

canim gittim gectigimiz pazartesi günü ( 10.gün ) bir sürü var ama en büyügü 11,5 dedi cok zayif dedi Yarin tekrar gidecegim 15.gün oluyor. Sence olgunlasmismidir ?
Benimde sadece 1 tane büyüyordu. Onemli olan kaliteli olup buyumesi. Bakalim yarin buyumus olur inşallah.ama 5 gun sen kendinmi ara verdin dr mu dedi. Keske carsambada gitseydin

Benimde sadece 1 tane büyüyordu. Onemli olan kaliteli olup buyumesi. Bakalim yarin buyumus olur inşallah.ama 5 gun sen kendinmi ara verdin dr mu dedi. Keske carsambada gitseydin
kendisi dedi bende anlamadim. baska bi doktordan randevu aldim yarin ilk doktoruma gidecegim eger yine olumsuz derse diger randevuma gidecegim. 5 günde büyürmü ki umutlanmak istemiyorum

kendisi dedi bende anlamadim. baska bi doktordan randevu aldim yarin ilk doktoruma gidecegim eger yine olumsuz derse diger randevuma gidecegim. 5 günde büyürmü ki umutlanmak istemiyorum
Büyür tabi buyumez olur mu hic :) gec dollenme olur. Umarım yarin 19 20 mm olmus olur

Tabikide buyur ben carsamba doktora gittim klomen kullaniyordum sag tarafta 2 tane 15 ml di cuma gunu 1 gun arayla tekrar gittifimde sag taraftaki biri 25 biri 26 ml olmustu ama dr isimize yaramaz dedi sol tarafta 1 tane 19 ml var o is gorur dedi catlarma ignesi verdi vuruldum 3 gun iliski yarin kontrolum var yine catlamis mi diye bu arada ben asilama bile olmustum ama tutmamisru pcosmuaum doktory degisince ogrendim hayirlisi insallah bu ay tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…