Gebeliğe Hazırlık PCOS İĞNE TEDAVİSİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bebek oluştu ve Düştü mü değer mi düştü canım yoksa çok üzüldüm allahım hemen versin tekrar inşallah
İki haftalıkmis canım doktorum çok yeniymis dedi.gece kanamam başladı adetle atiyorum şimdi.cok teşekkür ederim kısmet değilmiş canım

İki haftalıkmis canım doktorum çok yeniymis dedi.gece kanamam başladı adetle atiyorum şimdi.cok teşekkür ederim kısmet değilmiş canım
allah yardımcın olsun.insaallah en kısa zamanda tekrar hamile kalirsin ve sağlıklı bir gebelik olur.ilk gebeliklerde böyle olması normal.üzme o tatlı canını. Bir kere hamile kaldıysan yine olur. Insaallah :( :(

allah yardımcın olsun.insaallah en kısa zamanda tekrar hamile kalirsin ve sağlıklı bir gebelik olur.ilk gebeliklerde böyle olması normal.üzme o tatlı canını. Bir kere hamile kaldıysan yine olur. Insaallah :KK43: :KK43:
Allah razı olsun canım hissetmistim zaten gideceğini ama insan yine de son ana kadar bekliyor..ne yapalım olmadı bu ay dinlenecem.gelecek ay yine devam tedaviye.rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize insallah

Kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz şu an tedavi adına :KK51: ben yine 13 tane iğne yedim bekliyorum :))

Mrb bende asılama tedavisi goruyorum pcoluyum bu ay 14 tane ıgne kullandım ama yumurtam 10 mlmde kaldı bu ay artık gelısmez adet olduktan sonra tekrar baslıcaz boyle sonradan gelısıp hamıle kalan varmı aranızda

Mrb bende asılama tedavisi goruyorum pcoluyum bu ay 14 tane ıgne kullandım ama yumurtam 10 mlmde kaldı bu ay artık gelısmez adet olduktan sonra tekrar baslıcaz boyle sonradan gelısıp hamıle kalan varmı aranızda
Merhaba canım kullandığın iğnenin adı ne bir de kaclik kullandın

Kızlar bende yazıyordum buraya önceden ben aşılama oldum 6 Ocak’ta fakat 9. Gün adet oldum doktorum çok garip dedi ... bende yumurta tembelliği oluştuğu için 150 doz vuruldum .. 3 tane oluştu şimdi tekrar 27 sinde aşılama olacağım dua edin nolur olacak inşallaj bu sefer

Kızlar bende yazıyordum buraya önceden ben aşılama oldum 6 Ocak’ta fakat 9. Gün adet oldum doktorum çok garip dedi ... bende yumurta tembelliği oluştuğu için 150 doz vuruldum .. 3 tane oluştu şimdi tekrar 27 sinde aşılama olacağım dua edin nolur olacak inşallaj bu sefer
Insallah allah buyuktur nasıp degılmıs demekkı bu ay rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın cok zor

Back