Gebeliğe Hazırlık PCOS İĞNE TEDAVİSİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iyı aksamlar arkadaşlar ben gonal f 450 lılık kullandım ama cok yumurtam olusmus sonuc nasil olur bilgisi olan varmı

Canım doktorum iki gün önce tam olcmemis sanırım bugün tam olarak ölçtü biri 22 diğeri 19 mm di. Çatlatma iğnesini vurdum 11 de.bu gece yarın gece ilişki sonra gün aşırı devam et dedi bana dua et
Bize de 3 gun ust uste demisti canm biz ilk iki gun yaptik 3. Gunu bise cikti ama rabbim nasip etti sonunda insallah tutacak bu sefer kuzucum dualarim seninle

benim 17ydi 20 olunca catlatmayi vururuz dedi ertesi gün 21 olmuştu catlatmayi vur dedi.yani nasıl iyi oluyor anlamadım bende
Kizlar kac mm oldugu muhim degil onemlo olan catlamasi ve bebisin yerlesmesi benim ki 18le catladi seninki 21 le catlar fark etmez o catlasin da

Kizlar kac mm oldugu muhim degil onemlo olan catlamasi ve bebisin yerlesmesi benim ki 18le catladi seninki 21 le catlar fark etmez o catlasin da
aşılamam yapılmadan önce çatladı mı diye bakmadı doktor

Bize de 3 gun ust uste demisti canm biz ilk iki gun yaptik 3. Gunu bise cikti ama rabbim nasip etti sonunda insallah tutacak bu sefer kuzucum dualarim seninle
Tatlım ben çatlatma ignesini dün sabah 11 de vurdum ya genelde ağrı oluyor falan diyorlar sende de oldu mu ağrı bende şu an birşey yok bu catlamadigini mı gösterir

Tatlım ben çatlatma ignesini dün sabah 11 de vurdum ya genelde ağrı oluyor falan diyorlar sende de oldu mu ağrı bende şu an birşey yok bu catlamadigini mı gösterir
Yok canim bende de hic agri olmadi sadece iliskideyken agri hissettim o kadar onun disinda bebek tutunurken sancim oldu adet sancisi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…