Merhabalar hanımlar, şu an 25 yaşındayım ve nişanlıyım 4 ay sonra düğünüm var. 18 yaşımdan beri düzensiz adet oluyordum ve 3 kez yakınımda ki küçük özel hastanelere giderek muayene ile Pcos teşhisi kondu. Tabi bu 3 sefer ard arda değil belli senelerde uzun aralıklarla oldu çünkü her gittiğim doktor önemsiz gibi kutularca bu tedavide bilinen "D.... 3." isimli ilacı yazıp 6 ay kullan diyerek gönderdi ama bana çarede çözümde olmadı tabiki. Bu ilacı kullanmamın üzerinden 3-4 ay geçtiğinde aşırı sinir sürekli halsizlik bitkinlik yaşıyordum bıktım ve kendim bıraktım her seferinde açıkçası. Sorduğumda doktorların hiç birisi net bilgilendirme yaparak detay vermedi artık suratsız doktorlardan da bıktım tek söyledikleri bi an önce evlen çocuk denemelerine başla çocuğun olmaz moralimi yerle bir ediyolardı ve ne beslenme düzeni ne diğer etkileri vs bilgi alamıyordum detaylı olarak. Sadece burda okuduklarıma göre kendi kafama göre kendimi kontrol etmeye çalışıyorum hazır gıda şeker vs uzak durmaya çalışıyorum kilomu sabit tutmaya çalışıyorum boyum 155 kilom da 54. Fakat bu saydıklarımı insülin direncinin de pcos sebep olduğunu yada başka bir değerle alakalı olabileceğini bu forumda okuduklarımla öğreniyorum problemde burda doktorlardan bilgi alamıyorum derken bunu kastediyorum. Ve artık evlenince vakit kaybetmeden çocuk sahibi olmak istiyorum fakat ben hala bunu yenebilmiş değilim. Artık parasında değilim Avrupa yakası Bağcılar-Bahçelievler kısmında oturuyorum bu yakada Polikistik Over de tecrübeli beni bilgilendirip tedaviyi düzenli yürütebilecek bir doktor arıyorum. Lütfen bu durumda olan ve doktorundan memnun olan varsa öneri yazabilir mi çok rica ediyorum, yıldım artık.