- 2 Ocak 2024
- 422
- 97
- 18
- 20
Evet 8 haftalikken bebeğimin gelişimi kalp atışı dumustu kürtaj yöntemiyle alındı ondan sonra bir kimyasal gebelik gecirdimHiç gebe kaldın mı peki. Kimyasal dış gebelik yaşadın mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 8 haftalikken bebeğimin gelişimi kalp atışı dumustu kürtaj yöntemiyle alındı ondan sonra bir kimyasal gebelik gecirdimHiç gebe kaldın mı peki. Kimyasal dış gebelik yaşadın mı?
Özel mi devlet mibiz hakkarideyiz eşimin işi dolayısıyla ama van’da doktora gidiyoruz.![]()
Pcos bazen görülüp bazen yok olan bir durum sanırım. Çünkü zmaan içinde pcos tanısı alıp sonradan pcos gözükmeyen kişiler de duydum. Yumurta çokluğuna bakiyolar, Lh değerine bakiyolar, kıllanma durumuna falan, adet düzensizliği vs bunlardan 2 tanesini tasiyorsan pcos diyolarVala hep zayıf oldum ilk defa pocos tanısı konuldu bir yıldır doktorum hicmi fark edemedi bu doktora nasıl gittim pocos var dedim yani sonra danmi oluştu gonolf iğnesi kullandım 7 gün boyunca 185 dozla kullandım 8 gün catlatma iğnesi yapıldı acaba ondan dolayı dengelerim bozulmuş oluşmuş olabilirmiş diye düşündüm
İnşallah geçer benimki çünkü yoktu ve sorun olsun istemiyorum artık duzlesjnler biri bitiyor biri cikiyorPcos bazen görülüp bazen yok olan bir durum sanırım. Çünkü zmaan içinde pcos tanısı alıp sonradan pcos gözükmeyen kişiler de duydum. Yumurta çokluğuna bakiyolar, Lh değerine bakiyolar, kıllanma durumuna falan, adet düzensizliği vs bunlardan 2 tanesini tasiyorsan pcos diyolar
Yaa benim ablamda yoktu cocuk dogurdu 3 yil gecti kilodan olmus dedi. Ben 56 kiloyum cok sasirdi doktor genelde kilolularda görüluyormua
Evet öyle bende 50 kiloyum bazen var sancılı adetim olduğu zaman biliyorum bazen de yokPcos bazen görülüp bazen yok olan bir durum sanırım. Çünkü zmaan içinde pcos tanısı alıp sonradan pcos gözükmeyen kişiler de duydum. Yumurta çokluğuna bakiyolar, Lh değerine bakiyolar, kıllanma durumuna falan, adet düzensizliği vs bunlardan 2 tanesini tasiyorsan pcos diyolar
Insallah hepimiz bu ay hanile oluruzEvet öyle bende 50 kiloyum bazen var sancılı adetim olduğu zaman biliyorum bazen de yok
Bir arkadasimla çok benziyorsunuz o yüzden sordum o da sizin gibi zayıf. Pcos demişler kimyasal dış gebelik vs yaşadı. Gayette düzenli adet oluyor. Onunda erken gelisiyo yumurtaları. Çok zayıf olmakta etkiliyo bence ya. Vitamin takviyesi mutlaka alın her zaman bence. Değerlerinize de baktırın dahiliyede.Ama sizin tedavinize neden o kadar yüksek dozla baslatmislar hiç anlamadım. Hiçbir problemi olmayana 75le baslatiyolar.Evet 8 haftalikken bebeğimin gelişimi kalp atışı dumustu kürtaj yöntemiyle alındı ondan sonra bir kimyasal gebelik gecirdim
Duzenli yumurtluyorsan zaten sorun yok demektir.İnşallah geçer benimki çünkü yoktu ve sorun olsun istemiyorum artık duzlesjnler biri bitiyor biri cikiyor
Doktorum sorun yok ve ben bu tedaviyi uyguluyorum ve çoklu gebelik riskini göz önünde bul dedi öyle başladık aşılama değildi aşılama gibiydi ama değildi şimdi aşılama sürecinde doktorum 75 dozla başladıBir arkadasimla çok benziyorsunuz o yüzden sordum o da sizin gibi zayıf. Pcos demişler kimyasal dış gebelik vs yaşadı. Gayette düzenli adet oluyor. Onunda erken gelisiyo yumurtaları. Çok zayıf olmakta etkiliyo bence ya. Vitamin takviyesi mutlaka alın her zaman bence. Değerlerinize de baktırın dahiliyede.Ama sizin tedavinize neden o kadar yüksek dozla baslatmislar hiç anlamadım. Hiçbir problemi olmayana 75le baslatiyolar.
Düzenli ve zamanında erken değil zamanında yumurtluyorumDuzenli yumurtluyorsan zaten sorun yok demektir.
Hadi inşallah Rabbim emeklerinizin karşılığıni versinDoktorum sorun yok ve ben bu tedaviyi uyguluyorum ve çoklu gebelik riskini göz önünde bul dedi öyle başladık aşılama değildi aşılama gibiydi ama değildi şimdi aşılama sürecinde doktorum 75 dozla başladı
Insallah hepimiz bu ay hanile oluruz![]()
özele gidiyoruz biz. asıl doktorumuz trabzonda ama anca senede bi kaç kez gidebiliyoruz ona. vanda özel bi hastaneye gidiyoruz ordan aldığım sonucları trabzondaki doktorumla paylaşıyorumÖzel mi devlet mi
Hmm ne güzel iyi doktora denk gelmişsiniz hakkınızda hayırlısı olsunözele gidiyoruz biz. asıl doktorumuz trabzonda ama anca senede bi kaç kez gidebiliyoruz ona. vanda özel bi hastaneye gidiyoruz ordan aldığım sonucları trabzondaki doktorumla paylaşıyorumtrabzondaki doktorum da özelde çalışıyor. hassas bir süreç olduğu için her an benimle ilgilenecek sorularıma cevap verebilecek bir doktor istedim. devlet hastanesinde buna ulaşmak zor maalesef.
hepimiz için inşallahHmm ne güzel iyi doktora denk gelmişsiniz hakkınızda hayırlısı olsun![]()
Merhabalar rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah bende pcosluyum rahim ağzı darlığından dolayı zor bir aşılama geçirdim 3. Günüm çok şiddetli ağrılarım var sizin sürecinizde ağrı olmuşmuydu acaba.Merhaba elbet var ama oran biraz düşük 10 kişiden 3unun belki tutuyodur. Biz 3 arkadaş aynı anda aşılama olduk biriyle 2 gün vardı diğeriyle aynı gün. 2sinin ilk aşılamada tuttu yenice geçen haftalar kucağına aldılar. Nasip yani benimki tutmadı :). Bakarsın kaliteli bir yumurtan büyür döllenir tutunur. Bunu doktor da bilemez umudunu kaybetme olacağına inan. Rabbim hayirlisiyla nasip etsin![]()
Evet olmuştu kasıklarımda ağrı. Çok normal ağrı olması. Acaba kendini kastın mi işlem sırasında. Onun içinde belki çok ağrıyordur senin?Merhabalar rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah bende pcosluyum rahim ağzı darlığından dolayı zor bir aşılama geçirdim 3. Günüm çok şiddetli ağrılarım var sizin sürecinizde ağrı olmuşmuydu acaba.
Oda mümkün baya zor oldu çünkü. Azalacağına artıyor fitil kullanıyorum onunda ağrı yapacağını yazmışlar rahatladım biraz psikolojikmenEvet olmuştu kasıklarımda ağrı. Çok normal ağrı olması. Acaba kendini kastın mi işlem sırasında. Onun içinde belki çok ağrıyordur senin?
Aşılamada femara ovittrelle dışında ne ilaç kullanılıyorki?İlaçlar hariç mi
Gonolf iğnesi de kullaniliyorAşılamada femara ovittrelle dışında ne ilaç kullanılıyorki?