- 4 Aralık 2023
- 67
- 12
- 8
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtam femaraya yanıt verdiğinden gonal f e ihtiyaç duymadıGonolf iğnesi de kullaniliyor
Yok canim sana femareyle aşılama yapacak yöntem farklı seninki ilaçla yapıyor benimki gonolf ignesiyle ikiside yumurtalari uyarıyor geliştiriyor başka kullanacağın bir ilaç yok inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alirizBana femara verdi aşılama olacağım önümüzdeki hafta ovitrelle ile çatlatacak. Başka kullanacağım bir ilaç olacakmı yani?
Benimkide ilaca yanıt vermişti ama bilmiyorum doktor um gonolf ile başlatıYumurtam femaraya yanıt verdiğinden gonal f e ihtiyaç duymadı
İnşallah pozitif sonuc alırız siz ne zaman oldunuz ? Birde aşılamada eşinizi içeri alıyorlarmuBenimkide ilaca yanıt vermişti ama bilmiyorum doktor um gonolf ile başlatı
Bilmiyorum daha olmadım bu cuma kısmetse isteğe göre bence alırlar istersek alırlar sizin sorun neydiİnşallah pozitif sonuc alırız siz ne zaman oldunuz ? Birde aşılamada eşinizi içeri alıyorlarmu
Pcos sizin?Bilmiyorum daha olmadım bu cuma kısmetse isteğe göre bence alırlar istersek alırlar sizin sorun neydi
Evet hafif derece ve yeni öğrendim bir yıldan fazla oldu doktora gideli ilk defa bu ay soylediler ve duzenlidir adetlerim yeni uyanmış dediler anlamadım eşimin sperm morfoloji si yüzde 0 di ileri hareketliligi düşüktür banada bu ay pocos var dediler hayırlısıPcos sizin?
Antalya’da yaşıyorum eğitim araştırma hastanesinde yaptırdımNerde yaptirdiniz acaba asilamayi
Pcos var bendede ilacla buyuyor ama olmadi malesef 1 sene oldu deneyeliAntalya’da yaşıyorum eğitim araştırma hastanesinde yaptırdım
Hangi ilaçlarla ve yöntemlerle denediniz?Pcos var bendede ilacla buyuyor ama olmadi malesef 1 sene oldu deneyeli
Bende aynı durumdayım doktor bana da aşılama dedi %13 sanş dedi 3 4 kere denemeyle % 20 lere yükselir anca dedi şuan düşünme aşamasındayım küçük ihtimal için 3 4 kez denemeye değer mi diye ya da direk tüp bebek mi denesem diye düşünüyorumKızlar merhaba pcos olup aşılama yaptırıp olumlu sonuç varmi? Esimin spermi iyi doktorum çok faydası olmaz sana dedi lütfen yazarmisiniz
Canım naptın ben adet oldum bugün yarin devlet hastanesine gitcem asilama içinEvet evet ucumuzde pcostuk. Biriyle bütün sürecimiz aynıydı hatta kullandığımız doz bile. Bana iki aşılamada nasip olmadı ama ilk tüp bebekte nasip oldu. İnşallah hayırlısıyla kucağıma almakta nasip olur :)
Bayramdan sonra gel derler bence araya tatil giriyo :) benim iyi şükür 12 hafta olduk bir sıkıntı yok. Darısı senin başına inşallahCanım naptın ben adet oldum bugün yarin devlet hastanesine gitcem asilama için