Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Utanmayın sonuçta tedavi için biz bir ara özele gitmiştik fotoğraf falan vardı ama her yerde aynı değil şuan devlete hiçbir şey yok onu sıkıntı etmeyin ya binlerce kişi var öyle kimse yok test verip çıkıyor zatenCanim birde sperm verilen oda tek kisilikmi bilgin varmı benim esim asiri utanio kimisi kadin fotolari falan var dedi cokta soramiyorum herkese
Allah razi olsun cnm cevapladgn icinUtanmayın sonuçta tedavi için biz bir ara özele gitmiştik fotoğraf falan vardı ama her yerde aynı değil şuan devlete hiçbir şey yok onu sıkıntı etmeyin ya binlerce kişi var öyle kimse yok test verip çıkıyor zaten
Ayy özel çok pahalı ya devlete şehir hastanesine gidiyorum raporlu 2 bin raporsuz 7 bin ama indirim falan da yapıyorlar 5 ,6bin falan oluyorBen bu gonal f i özel olarak aldim 8000 tlye yakin igne parasi verdim
Rica ederim merak ettiğin her şeyi sorabilirsinAllah razi olsun cnm cevapladgn icin
Canim peki raporu nasil cikardinAyy özel çok pahalı ya devlete şehir hastanesine gidiyorum raporlu 2 bin raporsuz 7 bin ama indirim falan da yapıyorlar 5 ,6bin falan oluyor
Aşılamada 3 rapor hakkın var kullanıyorsun doktor veriyor sana istersen ilaçları yarı fiyatını alabiliyorsnCanim peki raporu nasil cikardin
Iyiymis ozaman siz oylemi yaptiniz raporlu olarakAşılamada 3 rapor hakkın var kullanıyorsun doktor veriyor sana istersen ilaçları yarı fiyatını alabiliyorsn
Tamam canim cok tesekkur ederimEvet 2 tane kullandım gerisini parayla aldım
Cok teşekkürler darısı isteyen herkese nasip olsun Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bu işler biraz sabır işi bütün bu yollardan bende geçtim. 112.5la büyüttüm bende gonalf kullandım. Femara kullanmadım :) senin şuan femara ile mi büyüyor?yaaaaaa insallahhhh cok ama cok sevindim gercektenasilamada gonal f falanmi yaziliyor. Benim doktorum asilama yapmadan gonal f verdi fakat dozu 50 ile basladik 75e cikardi en son 112.5 zar zor bir yumurtam buyudu.simdi femara kullaniyorum 2.ayım dua et bana lutfen hamilelerin tutarmis duasi
![]()
Tamam canim cok tesekkur ederim
Benjm polikistik overjm var yeni öğrendim eşimin degerleride pek iyi değil aşılma önerdi doktor özelde sizce ücreti ne kadar olur yapaniniz sonuç alanınız varmi acabaTamam canim cok tesekkur ederim
Bana sorduysan hayır benimde onlarında eşinde hiçbir problem yoktu :) kadınlar olarak sadece pcosluydukCanım peki senin veya onun esinde problem varmiydi
Canim ben izmirdeyim benjm doktor ozelde ucretini 13.500 dediBenjm polikistik overjm var yeni öğrendim eşimin degerleride pek iyi değil aşılma önerdi doktor özelde sizce ücreti ne kadar olur yapaniniz sonuç alanınız varmi acaba
Ahh ya benumde oyleee ne olur olsun artikk hepimizinBana sorduysan hayır benimde onlarında eşinde hiçbir problem yoktu :) kadınlar olarak sadece pcosluyduk
İlaçlar hariç miCanim ben izmirdeyim benjm doktor ozelde ucretini 13.500 dedi
Evet ilaclarla beraber 18 civari en fazla dediİlaçlar hariç mi