• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos aşılama

Ben bu gonal f i özel olarak aldim 8000 tlye yakin igne parasi verdim

Canim birde sperm verilen oda tek kisilikmi bilgin varmı benim esim asiri utanio kimisi kadin fotolari falan var dedi cokta soramiyorum herkese
Utanmayın sonuçta tedavi için biz bir ara özele gitmiştik fotoğraf falan vardı ama her yerde aynı değil şuan devlete hiçbir şey yok onu sıkıntı etmeyin ya binlerce kişi var öyle kimse yok test verip çıkıyor zaten

Utanmayın sonuçta tedavi için biz bir ara özele gitmiştik fotoğraf falan vardı ama her yerde aynı değil şuan devlete hiçbir şey yok onu sıkıntı etmeyin ya binlerce kişi var öyle kimse yok test verip çıkıyor zaten
Allah razi olsun cnm cevapladgn icin

Ayy özel çok pahalı ya devlete şehir hastanesine gidiyorum raporlu 2 bin raporsuz 7 bin ama indirim falan da yapıyorlar 5 ,6bin falan oluyor
Canim peki raporu nasil cikardin

Bana hamile olursan lutfen yaz dua edicem bende sana insallah olursun🥰

Ayy çok sağol inşallah tutar ilki tutamdi bakalım bu tutacak mi heyecanla bekliyorum haber veririm 🫠🥰

yaaaaaa insallahhhh cok ama cok sevindim gercekten🥰 asilamada gonal f falanmi yaziliyor. Benim doktorum asilama yapmadan gonal f verdi fakat dozu 50 ile basladik 75e cikardi en son 112.5 zar zor bir yumurtam buyudu.simdi femara kullaniyorum 2.ayım dua et bana lutfen hamilelerin tutarmis duasi🥰
Cok teşekkürler darısı isteyen herkese nasip olsun Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bu işler biraz sabır işi bütün bu yollardan bende geçtim. 112.5la büyüttüm bende gonalf kullandım. Femara kullanmadım :) senin şuan femara ile mi büyüyor?

Canim evet femarayla büyüyor gonal f bosuna kullanmisim

Benjm polikistik overjm var yeni öğrendim eşimin degerleride pek iyi değil aşılma önerdi doktor özelde sizce ücreti ne kadar olur yapaniniz sonuç alanınız varmi acaba
Canim ben izmirdeyim benjm doktor ozelde ucretini 13.500 dedi

Back