• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos aşılama

Canim birde sperm verilen oda tek kisilikmi bilgin varmı benim esim asiri utanio kimisi kadin fotolari falan var dedi cokta soramiyorum herkese
utanmasına gerek yok benim eşim de yeni verdi. bir odada tek basina kapı kilitli. isterse cinsel içerikli filmler bulunuyor odada onları izleyerek yapabilir. kimisi izlemek istemez. hiç utanmasına gerilmesine gerek yok inan ki. benim eşim de çok çekiniyordu ama önümüzdeki ay ikinci defa yapacak 😂

Evleneli mi 3 yıl oldu ugrasali mi? Bende iki buçuk, üç yıldır uğraşıyorum yani bu sürecin içindeyim. Bırak devam et uzuyor süreç. İnşallah bu sefer nasip olur da gerek kalmaz. Olmazsa da bence çok ara vermeden devam e

Evleneli mi 3 yıl oldu ugrasali mi? Bende iki buçuk, üç yıldır uğraşıyorum yani bu sürecin içindeyim. Bırak devam et uzuyor süreç. İnşallah bu sefer nasip olur da gerek kalmaz. Olmazsa da bence çok ara vermeden devam et.
3 yıldır uğraşıyorum yordu bizi ya gerçekten yıprandık hemde çok bakalım nasıl olacak 2 aşılama olsun

2 aşılama, 1 tüp bebek yaptırdım. Hep yarım kalan dozlarla başladım tekrar vuruldugumda bende bir şey olmadı. Tabi senin tercihin bir şey diyemem :)
Tüp bebeğin tutumu eşim sperm seviyeleri iyi değil doktorumu değiştirdim bu ay ve oda pocok var dedi aşılama önerdi ama adetkerim düzenli ve yumurtlamam düzenli ben anlamadım bir şey

utanmasına gerek yok benim eşim de yeni verdi. bir odada tek basina kapı kilitli. isterse cinsel içerikli filmler bulunuyor odada onları izleyerek yapabilir. kimisi izlemek istemez. hiç utanmasına gerilmesine gerek yok inan ki. benim eşim de çok çekiniyordu ama önümüzdeki ay ikinci defa yapacak 😂
Cnm hastanedemi peki yptiriyosnz

Vala canım 75 doz için bir paket almak çok dokunuyor Vala yarın nöbetçi eczane aricakti eşim ama yarım olanı uygulicam yarın inşallah bir şey olamaz senin mesajın umut verdi hiç dolaptan çıkarmadım hep dolaptaydi bisey olmamıştır umarım
Olmaz bence bir şey ya. Şöyle düşündüm o gonal f biz alırken taze taze hazırlayıp vermediler sonuçta gidip depodan surdan burdan getirdiler. O ilaçlar onun içine ne zaman konuldu bilmiyoruz ama son kullanma tarihi var. Eğer hemen bozulcak bir şey olsa bence toz halinde koyarlardı. Mesela cetrotide diye bir ilaç var tüp bebekte kullanılıyor o ilaç toz halinde kendin karistiriyorsun iğneye alıyorsun vuruluyorsun. Bu öyle değil ama

Aşılama tutmadıysa ikincisine çok ara vermiyorlar Çünkü ilaçların etkisi devam ettiği için adet olduğunda başlıyorlar 2 aşılama için
Bilmiyorum ilk defa olcam hayırlısı inşallah bir yıldır deniyoruz ama hızlı beklemeden ilerliyoruz tedaviye

Ben okadar zamandır doktora gidiyordum hiç polikistik overden bahsetmediler daha yeni bu ay dediler sonradan oluşan biseymi acaba bide adetlerim düzenli yumurtalarim güzel gelişiyor bir sıkıntı yoktu bu ay böyle var dedi ve aşılama önerdi
Kilonuz varsa pcos sonradan olusuyor

Olmaz bence bir şey ya. Şöyle düşündüm o gonal f biz alırken taze taze hazırlayıp vermediler sonuçta gidip depodan surdan burdan getirdiler. O ilaçlar onun içine ne zaman konuldu bilmiyoruz ama son kullanma tarihi var. Eğer hemen bozulcak bir şey olsa bence toz halinde koyarlardı. Mesela cetrotide diye bir ilaç var tüp bebekte kullanılıyor o ilaç toz halinde kendin karistiriyorsun iğneye alıyorsun vuruluyorsun. Bu öyle değil ama
Ama kutuyu açtım ve iğneyi kullandım 180 dozum kaldı inşallah bir şey olmaz

Tüp bebeğin tutumu eşim sperm seviyeleri iyi değil doktorumu değiştirdim bu ay ve oda pocok var dedi aşılama önerdi ama adetkerim düzenli ve yumurtlamam düzenli ben anlamadım bir şey
Tuttu şükür:) Pcossun demek adetlerin düzensiz olcak demek değil ki zaten. Düzenli olup pcos olan çok kadın var. Yumurta sayın fazladır. Kan değerlerinde Lh falan yüksektir yani bir seylere bakarak bu tanıyı koyuyorlar. Kimisi çok ağır pcostur bütün belirtileri taşır, kimi daha hafif

Cnm hastanedemi peki yptiriyosnz
evet ürolojiye gidiyor oradaki doktor yönlendiriyor zaten. bizim gittiğimiz hastanede en alt katta köşede bir odaydı. eşim gitmeden önce yapamam falan diyordu ama yaptı yani 😂 uygun bir ortam oluşturuyorlar bunun için merak etmeyin. eviniz hastaneye yakınsa evde de yapabilir ama sanırım yarım saat gibi bir süresi var hastaneye getirmek için bence riske atmaya gerek yok.

evet ürolojiye gidiyor oradaki doktor yönlendiriyor zaten. bizim gittiğimiz hastanede en alt katta köşede bir odaydı. eşim gitmeden önce yapamam falan diyordu ama yaptı yani 😂 uygun bir ortam oluşturuyorlar bunun için merak etmeyin. eviniz hastaneye yakınsa evde de yapabilir ama sanırım yarım saat gibi bir süresi var hastaneye getirmek için bence riske atmaya gerek yok.
Ahh ahh 😀😀 tamam canımm cok saol ya insallah tutar sizinde nerde oturuyosunuz

Kilom yok 47 kiloyum daha zayıflamışim ve hayatım boyunca hep 40 civariydim hiç kilo almadım kilo alamıyordjm istiyorum ama alamiyorum
Yaa benim ablamda yoktu cocuk dogurdu 3 yil gecti kilodan olmus dedi. Ben 56 kiloyum cok sasirdi doktor genelde kilolularda görüluyormua gercekren biktim.artik

Tuttu şükür:) Pcossun demek adetlerin düzensiz olcak demek değil ki zaten. Düzenli olup pcos olan çok kadın var. Yumurta sayın fazladır. Kan değerlerinde Lh falan yüksektir yani bir seylere bakarak bu tanıyı koyuyorlar. Kimisi çok ağır pcostur bütün belirtileri taşır, kimi daha hafif
Vala hep zayıf oldum ilk defa pocos tanısı konuldu bir yıldır doktorum hicmi fark edemedi bu doktora nasıl gittim pocos var dedim yani sonra danmi oluştu gonolf iğnesi kullandım 7 gün boyunca 185 dozla kullandım 8 gün catlatma iğnesi yapıldı acaba ondan dolayı dengelerim bozulmuş oluşmuş olabilirmiş diye düşündüm

Back