Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb bende letrol kullandım ilk ay maalesef regl oldum ama çatlatma iğnesi vurunmamistim doktorum kendiliğinden çatlar demişti bu ay da tekrar letrol kullandım ve çatlatma iğnesi vurundum 8 temmuzda bakalım sabirsizlikla bekliyorum ilk çatlatma ignem benim bu sende ne gibi etkiler oluşturdu acabaMerhaba kızlar. 27 yaşındayım, pcos um var fermara ve çatlatma iğnesi oldum ilk deneme hüsran. Başarısız, regl oldum. Şimdi ikinci denemedeyim. Fakat çok korkuyorum
Naptiniz nasıl gidiyoMerhaba kızlar. 27 yaşındayım, pcos um var fermara ve çatlatma iğnesi oldum ilk deneme hüsran. Başarısız, regl oldum. Şimdi ikinci denemedeyim. Fakat çok korkuyorum
Hap bitti, 26 sında kontrole gelmemi söyledi. Süreci bekliyorumNaptiniz nasıl gidiyo
Benim de yarın klomen bitiyo, pazartesi kontrol var .ilk denemememiz olacakHap bitti, 26 sında kontrole gelmemi söyledi. Süreci bekliyorum
İnşallahh çok güzel haberler alırız :)Benim de yarın klomen bitiyo, pazartesi kontrol var .ilk denemememiz olacak
İnşallahh çok güzel haberler alırız :)
Neden 26sina sizin, bana direkt ilaç bitince bir gün boşluk kalsın, gel dediİnşallahh çok güzel haberler alırız :)
Naptiniz son durum neİlaçlarımız farklı birbirinden onunla ilgili olabilir :)
Durumunuz nedirMrb bende letrol kullandım ilk ay maalesef regl oldum ama çatlatma iğnesi vurunmamistim doktorum kendiliğinden çatlar demişti bu ay da tekrar letrol kullandım ve çatlatma iğnesi vurundum 8 temmuzda bakalım sabirsizlikla bekliyorum ilk çatlatma ignem benim bu sende ne gibi etkiler oluşturdu acaba
Maalesef regl oldum ve tüp bebeğe geçiş yaptımDurumunuz nedir
Aynı tedaviye neden devam etmedi? Veya aşılama yapmadı? Doğrudan neden tüp bebeğe geçiş yaptırdıMaalesef regl oldum ve tüp bebeğe geçiş yaptım
Ben kendim istedim tüp bebek yaptirmayiAynı tedaviye neden devam etmedi? Veya aşılama yapmadı? Doğrudan neden tüp bebeğe geçiş yaptırdı
Hayırlısı olsun inşallah Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın. Siz nasılsınız? Moral motivasyon ruh sağlığı olarakBen kendim istedim tüp bebek yaptirmayi
Çok iyiyim zaten bu süreçte moral Cok önemli ilk önce kendin inanacaksin birgun anne olcam diceksin kendini salarsan vazgecersen eğer zaten kaybedersin Allah'a şükürler olsun eşimde bende çok inaniyoruz olucak.insallah olmasada Allah bilir demekki zamanı değilmiş derim herşeyin en iyisini Allah bilir umarım bu sefer Allahım bana layık görür anne olmayi insallah sizde bir gün anne olursunuzHayırlısı olsun inşallah Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın. Siz nasılsınız? Moral motivasyon ruh sağlığı olarak
İnşallah bende yine 2. Hap tedavisindeyim. Bakalım hberleşelim canım inşallah güzel sonuçlar alırızÇok iyiyim zaten bu süreçte moral Cok önemli ilk önce kendin inanacaksin birgun anne olcam diceksin kendini salarsan vazgecersen eğer zaten kaybedersin Allah'a şükürler olsun eşimde bende çok inaniyoruz olucak.insallah olmasada Allah bilir demekki zamanı değilmiş derim herşeyin en iyisini Allah bilir umarım bu sefer Allahım bana layık görür anne olmayi insallah sizde bir gün anne olursunuz
Yaş kaç senin ayıptır sorması ne kadar zamandır evlisinİnşallah bende yine 2. Hap tedavisindeyim. Bakalım hberleşelim canım inşallah güzel sonuçlar alırız
27 yaşındayım 3 senedir evliyim, siz?Yaş kaç senin ayıptır sorması ne kadar zamandır evlisin
Bende 28 yaşındayım 1.5 yıldır evliyim ama benim ikinci evliliğim ilk evliligim de bir yıl sürmüştü onda da korunma olmadı hiç totel de 2.5 yıldır olmuyor bende artık zaman kaybetmek istemedim açıkçası kendimi.bildim bileli annelik duygusu hep vardı bende o yüzden hemen tüp bebeğe geçmek istedim belki biraz erken ama olsun yine de şansımı denemek istedim siz neden tüp bebek denemediniz hic27 yaşındayım 3 senedir evliyim, siz?