pcolular aranızda sogan ve ıncır kuru kullanıp dogal yollardan hamıle kalan varmııııı

winx perisi

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2008
2.668
48
37
pco lıyımm.hormonlarım duzenlı ama ben cok korkuyorum bebegım olmassa dıye doktor hormonlarım duzenlı oldugu ıcınn herhangı bı tedavı vermedı yapacak bısey yokk dedı kıstlere ama ben korkumdan once sogan suyunu denedım ptesıde ıncıre baslıcam pco lıler veya olmayanlar deneyımlerınızı paylasırmısınız lutfennnn:tomato:a.s.

bende pco hastasıyım hormonlarım normal ama düzenli adet olamıyorum 3 gündür soğan kürünü kullanıyordum bu gün rahatsızlandım
hemde ilaçsız 8-9 aydır ilaçsız adet olamıyordum şu an çok mutluyum birde hamiş kalabilsem

pco lıyımm.hormonlarım duzenlı ama ben cok korkuyorum bebegım olmassa dıye doktor hormonlarım duzenlı oldugu ıcınn herhangı bı tedavı vermedı yapacak bısey yokk dedı kıstlere ama ben korkumdan once sogan suyunu denedım ptesıde ıncıre baslıcam pco lıler veya olmayanlar deneyımlerınızı paylasırmısınız lutfennnn:tomato:a.s.

canım geercekten sogan suyu cok faydalı ama 15 gun ıcıpm 10 gun ara vereceksın ıncırıde oyle esra arkadasımız vardı dıger topıkte ıncır kuru yaptıgı ay hamıle oldu bende eger bu ay hamıle kalamazsam deneyecem,hepımızın Allah yardımcısı olsun:Saruboceq::Saruboceq:

ben de pko hastasıyım, ayrıca prolaktin yüksekliği de var. normal yollardan hamile kaldım. bi oğlum var.kullandığım tek ilaç prolaktini düşüren bi ilaçtı. umudunuzu yitirmeyin.

ben de pko hastasıyım, ayrıca prolaktin yüksekliği de var. normal yollardan hamile kaldım. bi oğlum var.kullandığım tek ilaç prolaktini düşüren bi ilaçtı. umudunuzu yitirmeyin.

allah bagıslasın canım tabı ya bı bakıma onlar ıse yaramıo cunku verecek olan Allah onlar bı sebep zaten

evt haklısınız sımdı hasta olmayı beklıyorum 15inde olacagım sabah bulantım vardı hafıf psıkolojıkmı bılmıyorum artıkk 14 unde tekrar baslıcam sogan kurune 10 gun daha uygulacam 4/5 kez tekrarlayım bakalımm.benım hormonlarımm duzenlıymıs ama ben stres yapıyorum galıba zaten dktan geldıgım gun saaattlerce agladım cocugum olmayacak dıye.ama daha cok esımın benım yuzumden babalık hakkını elınden almısım gbı dusundum ondan cok korktum belkıde.hepınıze cvblarınız ıcın tesekkur ederım arkadaslar inşallah bebeklerımızı kucagımızı almayı nasıp eder Yüce Rabbimm:Saruboceq:

şüphesizki veren allah.arkadaşlar bende pco hastasıyım adet olmaya başladığımdan beri adetlerim gecikir hatta ilaç içmezsem aylrca adet olmam.ben bu soğan kürünü uyguladım 3_5 gün gecikmelide olsa adet olmaya başladım.ilaç kullanmadan adet olmak bile benim için önemli bişey.

şüphesizki veren allah.arkadaşlar bende pco hastasıyım adet olmaya başladığımdan beri adetlerim gecikir hatta ilaç içmezsem aylrca adet olmam.ben bu soğan kürünü uyguladım 3_5 gün gecikmelide olsa adet olmaya başladım.ilaç kullanmadan adet olmak bile benim için önemli bişey.

evet tabı bende bu teshıs konmadan once cok kıloluydum ve 8 ay adet olmamıstımm sonrasında 55 e dusunce duzene gırmıstı ama ben gene 10 kılo daha aldımm su an 65-66 arasıyımm:KK43: inşallah bende duzenlı olurum

allah bağışlasın. inşallah bende kalırım canım bende pcoluyum 10 aydır korunmuyoruz ve hala hamile kalamadım kafama takmak istemiyorum ama olmuyor doktorum bana klomen verdi ilk ay kullandım ama sonuç alamadım yarın tekrar kullanmaya başlayacağım inşallah bu ay neticesini alırım

siz yine iyisiniz arkadaşlar ben adet düzensizliğim başladığından beri 18 kilo aldım
ama şu anda 4 verdim ama doktorum aldıklarının hepsini vermen gerekiyor dedi
pcolu bayanların en büyük derdi her halde kilo hastalığın en baş düşmanı da oymuş zaten öyle demişti dokturum

bütün testlerim normal yumurtlamam da normal sadece klomeni de yumurtlama günümü tutturabilelim diye verdi zaten doktor

Anladım canım bana bısey vermedıde bende senın gbıyım pco var hormonlarım duzenlı sadece folıc plus kullanıyorum ınsallah en kısa zamanda hamıs kalırsın BANA BISEY VERMEDIDE ONDAN MERAK ETTIM CANIM GECMIS OLSUN

Kızlar rejıme basladım ben bundan sonra haslanmıs gıdalar ve zeytınyagı kullanıcam 63 e dussem yeter bana

bende kabızlık olduğu için ben hiç bir zaman çok yağlı yemek yiyemem hemen dokunur ondan dolayı hep haşlanmış veya ızgara yerim ay çiçek yağını da hiç kullanmayız hep zeytin yağ ama yine de bir kilo vermek bile işkence oluyor sen inşallah verirsin özel bir şey yapacakmısın

Yok yapmayacagım cok cıddı rejımler yaptıgımda vucudumya yaralar cıkıyor kaldıramıyorum yanı.gunde 1 saatlık tempolu yuruyuslerle hepsı verılır ben bı ara yuruyuslerle cıddı kılo vermıstım ondan sonra zaten duzene gırmıstı her seferınde ısten eve yuruyum dıyorum sonra duraga gelıyorum amaaaan bosver dıyorum hemen bınıyorum aslında yurumek en guzel spor

X