Pco tanısı koyuldu...

Genel olarak bütün ilaçlara karşıyım bı faydası varsa on zararı var vücuda ilaçlar tehlikeli bence :/
Evet bende oyleyimm. Migrenim var tuuttuyo cok sk ilac kullanmiyorum. Dusun migren icin ilac kullanmiyroum. O agriyi cekiyroum. Ama bu cocuk icin bu ilaca karsi

pcolular adına sana hoşgeldin diyorum :) geçmiş olsun üzülme canım en kolay tedavi edilen hastalık bu..kesinlikle soğan kürü diyorum sana..sekiz ay sonra soğan kürüyle gebe kalmıştım
6 gündür soğan kürü uyguluyorum ama bir iki gün sabah akşam değil günde tek sefer içebildim. Tadını seviyorum da zaman olmuyor. İşe yarar mı acaba.

6 gündür soğan kürü uyguluyorum ama bir iki gün sabah akşam değil günde tek sefer içebildim. Tadını seviyorum da zaman olmuyor. İşe yarar mı acaba.
elinden geldiğince düzenli yapmaya çalış bilhassa aç karnına..tadı su gibi zaten ama kokusu mahfediyor..ben içebileceğim kadar ılıtıp burnumu kapatıp tek dikişte içiyordum..tam onbeş gün düzenli yaptım misafirliğe giderken dahi soğanımı yanımda götürdüm :) kahverengi orta bir soğan..onbeş günü aşma ama herşeyin fazlası zarar ve altı ayda bir yapabiliyorsun

Valla canım soğan suyu acayip hoşuma gidiyor ilk gün öğrüyordum şimdi bitsin istemiyorum. Hazır suyu kaynatıp soğanı en alttaki ince kabuğu ile bölüp atıyorum. Sarı su çıkıyor 5 dk kaynayınca. Doğru mideye. Gayret bizden şifa Allahtan.

sıcak içme ılıyınca iç :) adet düzenin nasıl

Banada yardımcı olurmusunuz nolur.Pcoymuşum yeni öğrendim.Bebeğimiz olmuyo doktora söylediğim halde ne ilaç ne tedavi hiçbişey yapmadı.hormon testime göre lh yüksek fshtan. Hormonlarımı nasıl dengeleyebilirim? Yardım edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…