Gebeliğe Hazırlık pco lu ve başka problemli anne adayları buyrun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

klomen günlerin doğru canım ama beni klomen kullandıktan 3 gün sonra falan cagırıyolar ilişkilerden sonra yumurtama bakıyorlar açıkcası.

bide güzelim bende de adet 30 günde bir kıllanma yok falan ama pco yum yani

bide güzelim bende de adet 30 günde bir kıllanma yok falan ama pco yum yani
Ya peki nasıl koydular size pko teşhisini ? Mayıs ayında farkli bir doktora da gitmiştim gayet iyi demişti bu ay adet ağrısı için gittim öğrendim. Ben iyi bir doktor araştırıp emin olayım sonrasında da tedaviye başlarım . Çok teşekkür ederim cevap için .

bencede sen en iyisi iyi bir doktora git benim bebek olmuyor da oyle bi şekilde koydular

Iyi aksamlar kizlar 6 temmuzda ilk asilamami olmustum cok sukur tuttu hamileyim. Dun kan verdim 73 ciktibugunde netlestirip oyle yazmak istedim bugun 132 cikti cok mutluyum insallah hersey yolunda gider. Pco vardi bende de 1 senedir istiyorduk tam 1 senenin sonunda rabbim nasip etti. Ama 4-5 ay tam anlamiyla tedavi surecimiz oldu. Cunku oncesin de gittigim doktor duphaston verdi o sadece adeti duzenlemis oldu hamile kalmam icin bi etkisi yoktu bos yere kac ay onla umit ettim.yumurta lar hic buyumuyomus. Neyseki baska doktora gityik. 2 defa cat ignesi ile dogal yoldan denedik ve ilk defa asilama oldu. Cok sukur Rabbime isteyen herkese verir insallah hic bi zaman umudunuzu kesmeyin guzel gunler bir gun gelecek insallah

Büyük sevincccccc çoook güzel hayırlı olsun darısı bizlere canım gel bize arasıra umudumuz hep diri dursun

Ahhh bu pco... Bende pcoluyum ve bir yil tedavi oldum rahim filmi catlatma ignesi ilaclar falann derken olmadi butun umutsuzlukla tedaviyi biraktim tup bebek icin para biriktircektim ki o ay kendiliginden hamile kalmisim inanamayip uc .tane doktora gittik hamileydimm mucize gibi simdi mucizem 27 gunluk Rabbim herkeze nasip etsin insallah..

Canim muhtwsemmmmmm Allahım analı babalı buyutsun çoook guzel

Büyük sevincccccc çoook güzel hayırlı olsun darısı bizlere canım gel bize arasıra umudumuz hep diri dursun
Sagol canim insallah darisi hepinize olsun . tabiki gelirim canim bende birda okuduklarila umutlarim katlandi bende birilerine umut olabilmek icin yazdim. Pco lu larda hamile kaliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…