- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
- Konu Sahibi cennetyarim
-
Canim asilamami yaptircaksin kendin mi iliski onerdi doktor
Merhaba arkadaşlar birşey danışmak istiyorum. Düzenli olarak doktora gidiyorum ama ilk kez bu ay gittiğim doktor bana pko teşhisi koydu ve klomen verdi. Adetin 3. Günü başla 5 gün kullan dedi ama hap bitince yada şu gün gel demedi bende tereddüt ediyorum başka bir doktora gitmeden kullanmasam mı ? Hormon değerlerim e2 64 fsh 9 lh 5.75 prolaktin 27 adetlerim 30 günde 1 ve 53 kiloyum kıllanma problemlemim de yok. Kafam çok karıştı ne önerirsiniz? Bu ara da 1 yıldır deniyoruz.
Merhaba arkadaşlar birşey danışmak istiyorum. Düzenli olarak doktora gidiyorum ama ilk kez bu ay gittiğim doktor bana pko teşhisi koydu ve klomen verdi. Adetin 3. Günü başla 5 gün kullan dedi ama hap bitince yada şu gün gel demedi bende tereddüt ediyorum başka bir doktora gitmeden kullanmasam mı ? Hormon değerlerim e2 64 fsh 9 lh 5.75 prolaktin 27 adetlerim 30 günde 1 ve 53 kiloyum kıllanma problemlemim de yok. Kafam çok karıştı ne önerirsiniz? Bu ara da 1 yıldır deniyoruz.
Ya peki nasıl koydular size pko teşhisini ? Mayıs ayında farkli bir doktora da gitmiştim gayet iyi demişti bu ay adet ağrısı için gittim öğrendim. Ben iyi bir doktor araştırıp emin olayım sonrasında da tedaviye başlarım . Çok teşekkür ederim cevap için .bide güzelim bende de adet 30 günde bir kıllanma yok falan ama pco yum yani
Ya peki nasıl koydular size pko teşhisini ? Mayıs ayında farkli bir doktora da gitmiştim gayet iyi demişti bu ay adet ağrısı için gittim öğrendim. Ben iyi bir doktor araştırıp emin olayım sonrasında da tedaviye başlarım . Çok teşekkür ederim cevap için .
Çok teşekkür ederim inşallah hepimizin olur. Okudum bir çok yerde tedavisi var diye o yüzden biraz içim rahatladı kesin varsa da tedavi olurum. Allah yardımcımız olsunbencede sen en iyisi iyi bir doktora git benim bebek olmuyor da oyle bi şekilde koydular
igneyi kendimi yapiosun cnm kac tane yapacaksinbencede sen en iyisi iyi bir doktora git benim bebek olmuyor da oyle bi şekilde koydular
igneyi kendimi yapiosun cnm kac tane yapacaksin
hadi bakalim mutlu haberlerini alalimAyda 1 kere bu canım çatlatma ignesi ovitrelle 250 mg . Onu vuruldum 36 saat sonra da ilişki
hadi bakalim mutlu haberlerini alalim
Çok teşekkür ederim inşallah hepimizin olur. Okudum bir çok yerde tedavisi var diye o yüzden biraz içim rahatladı kesin varsa da tedavi olurum. Allah yardımcımız olsun
Iyi aksamlar kizlar 6 temmuzda ilk asilamami olmustum cok sukur tuttu hamileyim. Dun kan verdim 73 ciktibugunde netlestirip oyle yazmak istedim bugun 132 cikti cok mutluyum insallah hersey yolunda gider. Pco vardi bende de 1 senedir istiyorduk tam 1 senenin sonunda rabbim nasip etti. Ama 4-5 ay tam anlamiyla tedavi surecimiz oldu. Cunku oncesin de gittigim doktor duphaston verdi o sadece adeti duzenlemis oldu hamile kalmam icin bi etkisi yoktu bos yere kac ay onla umit ettim.yumurta lar hic buyumuyomus. Neyseki baska doktora gityik. 2 defa cat ignesi ile dogal yoldan denedik ve ilk defa asilama oldu. Cok sukur Rabbime isteyen herkese verir insallah hic bi zaman umudunuzu kesmeyin guzel gunler bir gun gelecek insallah
Ahhh bu pco... Bende pcoluyum ve bir yil tedavi oldum rahim filmi catlatma ignesi ilaclar falann derken olmadi butun umutsuzlukla tedaviyi biraktim tup bebek icin para biriktircektim ki o ay kendiliginden hamile kalmisim inanamayip uc .tane doktora gittik hamileydimm mucize gibi simdi mucizem 27 gunluk Rabbim herkeze nasip etsin insallah..
Kizlar pkoluyum adetim 2 gun gecikti adet gunu test yaptik neqativ cikti.bu ay sogan kuru denemisdim.hamile olduguma inanmiyorum ama bir umut iste
Allah razi olsun canimm Rabbim herkeze nasip etsin insallahCanim muhtwsemmmmmm Allahım analı babalı buyutsun çoook guzel
Büyük sevincccccc çoook güzel hayırlı olsun darısı bizlere canım gel bize arasıra umudumuz hep diri dursun
Sagol canim insallah darisi hepinize olsun . tabiki gelirim canim bende birda okuduklarila umutlarim katlandi bende birilerine umut olabilmek icin yazdim. Pco lu larda hamile kaliyorBüyük sevincccccc çoook güzel hayırlı olsun darısı bizlere canım gel bize arasıra umudumuz hep diri dursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?