- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
- Konu Sahibi cennetyarim
-
klomeni ne kadar kullanmak gerekiyor. bu ay baslicam merak ediyrm cnmKızlar Klomen in 5. Günündeyim
klomeni ne kadar kullanmak gerekiyor. bu ay baslicam merak ediyrm cnm
klomen bnde sislik yapti. halsizim cokcanım bana 5 gün verdiler gününe kadar da yazıyorlar zaten ilişki gününü de yazıyorlar
klomen bnde sislik yapti. halsizim cok
spermiyogrammibende cok halsizim ama ondan mıdır bilmem ben genelde halsizim :) bugün üroloji doktoruna götürüyorum eşimi bakalım... dua edin
spermiyogrammi
dün esim bi kan tahlili verdi sanirsin dogum yapti. esim gidecegine ben gidim yani. o kadar stres olmamonu verdik 3 kere canım sıkıntı cıktı ya bizi yönlendirdiler bakalım doktor ne dicek
dün esim bi kan tahlili verdi sanirsin dogum yapti. esim gidecegine ben gidim yani. o kadar stres olmam
ins cnm yaa bende pazartesi gidicm simdiden heyexan basti. yumurta varmi yokmubenimde 19 unda kontrolum var umarım yumurtam olmustur ve büyümüştür
ins cnm yaa bende pazartesi gidicm simdiden heyexan basti. yumurta varmi yokmu
ins olmustur cnm aramizda 3 gun falan olacak sonrasinda igne verecekmi bakalomKızlar yarin randevu var açana yumurtlama oldu mu çok merak ediyorum
ins olmustur cnm aramizda 3 gun falan olacak sonrasinda igne verecekmi bakalom
cok acitmiyomus. yeterki bebis olsnBen ki nasıl iğneden korkarım ama yeterki yumurta olsun ona da dayanırim nasipse
Canim asilamami yaptircaksin kendin mi iliski onerdi doktorkızlar yumurtam 19 mm olmus catlatma ignesi verdi aşılama yapmadık şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?