Gebeliğe Hazırlık pco lu ve başka problemli anne adayları buyrun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende nisan ayında doktora gittiğimde . Tüylenme kilo artılı yağlanma var mı diye sormuştu . Vardı hepsi .. sonraki ay gel tedavi başlayalım dedi .pco olduğumu nete kendim aradım buldum.. ve o ay diyetisyen yardımıyla 5-6 kilo verdim . Doktorun verdiği iltihap hapı ve fitili kullandım . Bir sonraki ay doktora gitmeye gerek kalmadan hamile kaldım çok şükür. Darısı sizin başınıza.

Belki de pco değildi canım
çok sevindim
darısı basimiza

iki yumurta olunca ikiz olma ihtimali yuksek diolar. dogrumu acaba

Aaa çok guzelmis

doktorlar bazi pcoslulara gun asiri iliski vermis. yanlis hatirlamiyorsam 36 saat sperm rahim icerisinde kalabiliyor yaziyordi

Kızlar bana bi yol gösterin normalde hiç olmazdı ama sürekli akintim var su gibi ve rahatsız oluyorum kaşıntı koku falan yok bi de bi süredir farklı bi yerdeyim dr gitme şansım pek yok malesef neden böyle oluyor anlayamıyorum sebebi nedir sizce korkmaya başladım kist yapışıklık falan mı var diye kasığımda ağrı da oluyor ara sıra sızlama ve batma tarzında reglin 13. Günü hamilelik yok yani :-(

Canım zevkle okudum aynı hikayemiz inşallah ben de senin gibi bir gün mucizemi görürüm malesef çok üzgünüm yıllardır bebek isteği ve olmayışı o kadar hırpalıyor ki beni benim için dua etmeni isticem ismim gamze ve çok üzgünüm uzun bir süredir artık test falan görmek istemiyorum hep hüsran hep hüsran.... eşim bu hafta tedavi olmaya karar verdi inşallah olsun benimde

Tatlım hiç endişelenme adetin 13. Günü akıntı çok normal bende hep oluyor yumrtlama belirtisi aynı zamanda sen yine de doktora git ve bebek tedavini ol

Amin gamzecim bende gizem . Ben de çok istiyorum tabi Allah in takdiri. 2.5 yıldır deniyorum hala

Kızlar bugün yumurtlamışım ben şok hala demek ki düzene giriyorum yavaş yavaş... Inşallah iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…