• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık pco lu ve başka problemli anne adayları buyrun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Slm hanfendiler :KK31:Ben en son 17 haziranda adet oldum 15 temmuzda adet olmam lazımdı 21 temmuzda agrim cok oldugu icin acile gittim gebelik testi negatif çıktı 0.0 pazartes çok az pembe akįntim oldu adet olucam die düsünürken yerine sari beyazla karisik akinti oldu dün yine geldi acık pembe beyazla karisik icindi noktadanda kücük denilecek kadar iki tane kırmızı akinti vardi sonra yine gelmesi durdu hic bu kadar gecikmem olmazdi niye adet olmuyorum bu ara kanamalar ne düsünmekten kafayi yicem aranizda böyle bir durum yasayan oldumu yardimci olurmunuz beni bir aydınlatirmisiniz simdiden tesekkürler :21:

vajinadan iceriye konulckmis

Bir çeşit kadınlık hormonu olan progesteron hormonu temel anlamda rahmin gebelik için hazır olmasını sağlayan ve her ay düzenli şekilde salgılanan bir hormon olarak tanınır. Aynı zamanda adet döngüsünü de düzenleyen bu hormon, vücut açısından da önemlidir.

ha
Bir çeşit kadınlık hormonu olan progesteron hormonu temel anlamda rahmin gebelik için hazır olmasını sağlayan ve her ay düzenli şekilde salgılanan bir hormon olarak tanınır. Aynı zamanda adet döngüsünü de düzenleyen bu hormon, vücut açısından da önemlidir.
hazirliyordur ins rahim kendini : )

Back