- 6 Haziran 2018
- 295
- 659
- 23
- Konu Sahibi cennetyarim
bende pko’lu olup hamile olanlardanım, lütfen umudunuzu hiç kaybetmeyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asilama filan mi dogal mi oldu sizin insallah bize de nasip olurbende pko’lu olup hamile olanlardanım, lütfen umudunuzu hiç kaybetmeyin
Yok aşılama değil normal de değil:) tedaviyle hamile kaldım canımAsilama filan mi dogal mi oldu sizin insallah bize de nasip olur
İnşallah canım pko bi hastalık olarak bile sayılmıyor, bebisiniz ne zaman geleceğini biliyo ama biz bilmiyoruz sadece olay bu:) rabbim her isteyene hayırlısı ile nasip etsin inşallahYum. Buyutme cat. Ignesi filan o zaman. Bizde 2 kere fila n oyle denedik dayanamadik asilamaya gectik. Cunku 1 senedir her ay bi husranla sonuclandi. Belki tedaviyle erken baslasak olabilirdi o sekilde ama dayanamadik artik asilamaya gectik insallah olumlu olur
Insallah canim. Vakti var demekki Rabbim hayirli zaman da nasip etsin insallahİnşallah canım pko bi hastalık olarak bile sayılmıyor, bebisiniz ne zaman geleceğini biliyo ama biz bilmiyoruz sadece olay bu:) rabbim her isteyene hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Ama insan çok umutsuzluk yaşıyor sanki hiç hamile kalamycakmışım gibi geliyoDaha gencsin ablacim bu büyük avantaj . Ben 30 yaşındayım ama tabi yine umutla devam ediyoruz
Ama insan çok umutsuzluk yaşıyor sanki hiç hamile kalamycakmışım gibi geliyo
Yok aşılama değil normal de değil:) tedaviyle hamile kaldım canım
bende gecen rahim filmi cektirdim. bu ay hormon tahlilleri ile birlikte klomene baslicsz. daha onceden pcolu oludgumu biliyorum fakat bu defa doktorum enfeksiyon testleride istedi. hakkomizda hayirlisi. bu arada esimde bi sikonti yok. tedaviye baslamadan once amh testi yaptirmanizda fayda var
2 yillik evliyim. 2018 basindan beri isitiyorum. fakat pcolu oldugumu martta ogrendim. 2 ay yanlis bi tedavi magduru oldm. mayistan bu yana ugrasiyoruzne kadardır düşünüyüorsun canım
2 yillik evliyim. 2018 basindan beri isitiyorum. fakat pcolu oldugumu martta ogrendim. 2 ay yanlis bi tedavi magduru oldm. mayistan bu yana ugrasiyoruz
cnm ben amh yaptirdim. 4.70 cikti cok iyi bi deger bizim icin dedi doktor. basit yumurtlama catlatma tedavileri ile hamis olabilirsin dedi. tbi once allahin izni ile. senin tanin nedir.yumurtan iyiyse eşinde de bi problem yoksa bu cok iyi bişey canım. bende pcolu oldugumu bu yıl ogrendim
cnm ben amh yaptirdim. 4.70 cikti cok iyi bi deger bizim icin dedi doktor. basit yumurtlama catlatma tedavileri ile hamis olabilirsin dedi. tbi once allahin izni ile. senin tanin nedir.
keciboynuzu pekmezini koy sabah kahvaltida falan etkili oluyor. birde yumirtlama icin hurma poleni getirdi annemler bana umreden onu kullaniyorum etkisi oldu.hhem pco hem yumurtlayamama hem eşimde sperm hareketliligi falan
keciboynuzu pekmezini koy sabah kahvaltida falan etkili oluyor. birde yumirtlama icin hurma poleni getirdi annemler bana umreden onu kullaniyorum etkisi oldu.
ins insumarım kucaklarımıza evlatlarımızı alırız canlar
amin inşallah, bana gittiğim iki doktor hiçbirşeyin yok dedi ama 4 5 ay olmadı bebis sonra özele gittim pko var dediler klomen başladı o ay olmadı bi ay aradan sonra şimdiki doktoruma gittim ben sende iğnenin daha iyi sonuç vereceğini düşünüyorum dedi ve gonalf tedavisine başladık ve hamile kaldım elhamdulillah canım doktorumcanım hangi tedavi ile hamile kaldın... Allah sağlıkla kucagına nasip etsin
amin inşallah, bana gittiğim iki doktor hiçbirşeyin yok dedi ama 4 5 ay olmadı bebis sonra özele gittim pko var dediler klomen başladı o ay olmadı bi ay aradan sonra şimdiki doktoruma gittim ben sende iğnenin daha iyi sonuç vereceğini düşünüyorum dedi ve gonalf tedavisine başladık ve hamile kaldım elhamdulillah canım doktorum