Gebeliğe Hazırlık pco lu ve başka problemli anne adayları buyrun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada soğan kürü yapmış mıydın?
Soğan kürü o zaman yapmamıştım. Ama ondan önce yapmıştım. Ben bir değişiklik hissetmedim açıkçası. Ama pco olanlarda işe yarıyor diyorlar. Bende yaramadı herhalde çünkü değişik bişi olmadı.

canlar doktorum kanamanın neden oldugunu anlamak için pazartesi 9 da sulu ultrason çektiricek nasipse.
hsg yi de yaptıracak polip varmı diye. hsg den cok korkuyorum ama doktor anesteziye gerek yok adet sancısı gibi bişey dedi.
Hsg herkes çektiriyor canım hiç korkma anlamıyormuşsun bile bu arada onu çektirdikten sonra çok hamile kalan var yolları açıyor

canlar doktorum kanamanın neden oldugunu anlamak için pazartesi 9 da sulu ultrason çektiricek nasipse.
hsg yi de yaptıracak polip varmı diye. hsg den cok korkuyorum ama doktor anesteziye gerek yok adet sancısı gibi bişey dedi.
İnşallah her şey çok güzel çıkar. Korkma hiç bende 2 sene önce yaptırmıştım. Gerçekten acımamıştı. Zaten uzun sürmüyor.

Hsg herkes çektiriyor canım hiç korkma anlamıyormuşsun bile bu arada onu çektirdikten sonra çok hamile kalan var yolları açıyor

İnşallah her şey çok güzel çıkar. Korkma hiç bende 2 sene önce yaptırmıştım. Gerçekten acımamıştı. Zaten uzun sürmüyor.

kızlar sulu ultrasonumu yaptırdım hamd olsun myom polip falan hic cıkmadı

Selam kızlar.bendede pko var iki ay inofolic kullandım olmadi. Bir yıldır bebiş bekliyorum.bu ay soğan suyu kürü yaptim.adetim beş gün geçti iki gun önce idrar testi negatif çıktı.dun açık pembe kahverengi akıntı geldi bugünde az az kahverengi lekeler var.sizce bu ne yaşayan varsa lütfen bana cevap yazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…