- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
- Konu Sahibi cennetyarim
-
- #1.221
Aynen canım sağlık en büyük nimet Ben özeniyorum mesela adeti günü gününe olanlara. Ben kendimi bildim bileli böyle 2 ayda bir ancak oluyorum
Evet kilo problem cidden .Bende de kilo sorunu varCanım ben o ay Karatay diyeti yapmıştım yani çok sağlıklı beslenmeye çalıştım. Ve mutlaka 10000 adım attım çünkü yürüyüş yunurtalıklara iyi geliyor .
naber cnm katibe35 tim. varmi gelisme hamismisin giremedim uzun zamandir8 ayda bir olan bile var canımm
Evet canım çok şükür her halimize. Beni. Kız kardeşimin mesela öyle yılda 1 adet oluyor.8 ayda bir olan bile var canımm
Evet canım yürüyüş yapamazsak dans vs et hem çok iyi enerji oluyor. Gerçekten kilo en büyük problemim benimde.Evet kilo problem cidden .Bende de kilo sorunu varYürüyüş gerçekten iyi geliyormuş .
İnşaAllah Rabbim en kısa zamanda nasip eder bize de evlat. Kilo verelimEvet canım yürüyüş yapamazsak dans vs et hem çok iyi enerji oluyor. Gerçekten kilo en büyük problemim benimde.
Bu arada soğan kürü yapmış mıydın?İnşaAllah Rabbim en kısa zamanda nasip eder bize de evlat. Kilo verelim
İnşallah canım vereceğiz.İnşaAllah Rabbim en kısa zamanda nasip eder bize de evlat. Kilo verelim
Soğan kürü o zaman yapmamıştım. Ama ondan önce yapmıştım. Ben bir değişiklik hissetmedim açıkçası. Ama pco olanlarda işe yarıyor diyorlar. Bende yaramadı herhalde çünkü değişik bişi olmadı.Bu arada soğan kürü yapmış mıydın?
Teşekkür ederim:) Grip ve bademcik oldum olmasam iyiydi. Ben de iyi geldiğini duydum .Soğan kürü o zaman yapmamıştım. Ama ondan önce yapmıştım. Ben bir değişiklik hissetmedim açıkçası. Ama pco olanlarda işe yarıyor diyorlar. Bende yaramadı herhalde çünkü değişik bişi olmadı.
İnşaAllah Rabbim en kısa zamanda nasip eder bize de evlat. Kilo verelim
İnşallah canım vereceğiz.
Hayırdır inşallah kuzumkızlarrrr bende cok gelişme var
Hayırdır inşallah kuzum
Hsg herkes çektiriyor canım hiç korkma anlamıyormuşsun bile bu arada onu çektirdikten sonra çok hamile kalan var yolları açıyorcanlar doktorum kanamanın neden oldugunu anlamak için pazartesi 9 da sulu ultrason çektiricek nasipse.
hsg yi de yaptıracak polip varmı diye. hsg den cok korkuyorum ama doktor anesteziye gerek yok adet sancısı gibi bişey dedi.
İnşallah her şey çok güzel çıkar. Korkma hiç bende 2 sene önce yaptırmıştım. Gerçekten acımamıştı. Zaten uzun sürmüyor.canlar doktorum kanamanın neden oldugunu anlamak için pazartesi 9 da sulu ultrason çektiricek nasipse.
hsg yi de yaptıracak polip varmı diye. hsg den cok korkuyorum ama doktor anesteziye gerek yok adet sancısı gibi bişey dedi.
Hsg herkes çektiriyor canım hiç korkma anlamıyormuşsun bile bu arada onu çektirdikten sonra çok hamile kalan var yolları açıyor
İnşallah her şey çok güzel çıkar. Korkma hiç bende 2 sene önce yaptırmıştım. Gerçekten acımamıştı. Zaten uzun sürmüyor.
Hsg herkes çektiriyor canım hiç korkma anlamıyormuşsun bile bu arada onu çektirdikten sonra çok hamile kalan var yolları açıyor
İnşallah her şey çok güzel çıkar. Korkma hiç bende 2 sene önce yaptırmıştım. Gerçekten acımamıştı. Zaten uzun sürmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?