- 17 Aralık 2016
- 280
- 145
- 53
- Konu Sahibi cennetyarim
- #1.261
Kızlar pko'ya hayıt iyi geldiğini yazmış herkes. Aranizda kullanan var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim duysun ağzından kaç gündür mahvoldum yaa
Kızlar pko'ya hayıt iyi geldiğini yazmış herkes. Aranizda kullanan var mı ?
Cıktı dün sonuçlar aradım telefonda bilgi vermiyordu lütfen falan dedim 0,67 dedi doktora gidemedim eşim aramis bu değerlerde de kalabilir ama olsun yine bi hafta içi gelin demis heralde artık tüplere bakar yumurta oluşuyor mu ona bakar hissediyodum zaten kötü sonuç geleceğini allahın dediği olur şu anda ne doktora gitmek de ne tedavi olmak gelmiyor içimden sanki tüm yaşam enerjim elimden alındı gibi geliyorcanım sonuc ne zman bellli olacak
Cıktı dün sonuçlar aradım telefonda bilgi vermiyordu lütfen falan dedim 0,67 dedi doktora gidemedim eşim aramis bu değerlerde de kalabilir ama olsun yine bi hafta içi gelin demis heralde artık tüplere bakar yumurta oluşuyor mu ona bakar hissediyodum zaten kötü sonuç geleceğini allahın dediği olur şu anda ne doktora gitmek de ne tedavi olmak gelmiyor içimden sanki tüm yaşam enerjim elimden alındı gibi geliyor
Arkadaşlar mrb aranızda yeniyim bende 2 sene 3 aylık evliyim bizimde bebegimiz olmuyor. Nisan ayında eşim varikosel ameliyatı oldu yıgunluk ve toplam sperm bayaa bayaa yükseldi fakat ileri hareketli düştü. Benim kntrollerim de doktorum sende hiçbirşey yok diyip durdu. Yanıklar baharat diye biryer var istanbulda orayla iletişime geçtim 1 ay önce benim eşimin tahlil sonuçlarına baktı eşinizin bu sonuuçlarına göre gebelik olur dedi sizde vamı aksi bi durum dedi. Bende oldugum doktor kontrollerine göre yok dedim. en son adetiniz düzenlimi dedi. Dedim evet taş çatlasa bi kac gün gecikme olur. Peki akıntı varmı dedi bende hiç durmaksızın dedim. Sarı yeşil kokulu kokusuz mu diye sordu. Bende sarı ve kokulu dedim ve adam bebeginizin olmamasının en büyük engeli bu olabilir dedi. ama doktorlar da hiç bu akıntı sorun degilmiş gbi davrandı. Bende bu ay adet bitiminde süt maydanoz buharı denedim. Cnki benm 2 yengemde bundan hamile kaldı biri dogum yaptı 2 hafta önce digeri de 5 aylk hamile. bilgilerinizi benimle paylaşısanız sevinirim. Şimdiden çoook tsk edrim
Tşk ederim. Fakat bende genelde bitkisel olsun hep kafasındayım. sanki doktorların çok umrunda diilmiş gibi tavırları beni delirtiyor. Bende bu yizden hep bitkisel şeylere yöneliyorum. bu arada bende bi ara mantar vardı fitil hap ve merhem kullandım. Ayrıca sorunsuz oln akıntı beyaz şeffaf ve kokusuz olanmış. Bu yüzden diger adamın söyledikleri kafama daha çok yattı.hoşgeldin canım doktorlar bak ne güzel bisey olmadıgını söylemiş. bu cok sevindirici. eger akıntı da enfeksiyon falan olsaydı soylerlerdi. ben mutlaka her bir seyin bitki dahil doktor kontrolunde olması gerektıgını dusunuyorum.
Spermleri olduruyormus oradaki enfeksiyon. O yüzden diye duymuştum. Bence önce enfeksiyonu halletmeye bak.Arkadaşlar mrb aranızda yeniyim bende 2 sene 3 aylık evliyim bizimde bebegimiz olmuyor. Nisan ayında eşim varikosel ameliyatı oldu yıgunluk ve toplam sperm bayaa bayaa yükseldi fakat ileri hareketli düştü. Benim kntrollerim de doktorum sende hiçbirşey yok diyip durdu. Yanıklar baharat diye biryer var istanbulda orayla iletişime geçtim 1 ay önce benim eşimin tahlil sonuçlarına baktı eşinizin bu sonuuçlarına göre gebelik olur dedi sizde vamı aksi bi durum dedi. Bende oldugum doktor kontrollerine göre yok dedim. en son adetiniz düzenlimi dedi. Dedim evet taş çatlasa bi kac gün gecikme olur. Peki akıntı varmı dedi bende hiç durmaksızın dedim. Sarı yeşil kokulu kokusuz mu diye sordu. Bende sarı ve kokulu dedim ve adam bebeginizin olmamasının en büyük engeli bu olabilir dedi. ama doktorlar da hiç bu akıntı sorun degilmiş gbi davrandı. Bende bu ay adet bitiminde süt maydanoz buharı denedim. Cnki benm 2 yengemde bundan hamile kaldı biri dogum yaptı 2 hafta önce digeri de 5 aylk hamile. bilgilerinizi benimle paylaşısanız sevinirim. Şimdiden çoook tsk edrim
Aynen hem spermleri öldürüyormuş hemde yumurtalara ulaşmasını engelliyormuş. Bende bi ara mantar evresinden geçtim o zamndan kullandıgım fitilim ve merhemim vardı yanmda onları kullandım.Spermleri olduruyormus oradaki enfeksiyon. O yüzden diye duymuştum. Bence önce enfeksiyonu halletmeye bak.
Benen nedense buhar banyosu yapmak taraftarı değilim. Sonuçta vajinanın bir pH değeri var ne biliyim sanki dengesini bozar gibi geliyor o tarz seyler
Sanırım çok dikkatli oldugumuz için hep başımıza geliyor bunlar. Anlamıyorum cidden yaNeden acaba biz bayanlarda bu enfeksiyon dene illet geçmek bilmiyor yahu. Ayaklarımı sıcak tutuyorum temizliğe önem veriyorum ama sürekli tekrarlıyor benimde.
bende peçeteden falan enfeksiyon oluyomus mesela
Peçete mi ? Çok şaşırdım ilk defa duyuyorum.
Dogrudur annemde de o yüzden oluyorduevet cnm cok yapıyomus enfeksiyon . namaz kıldıgım ıcın sürekli kullanıyordum ondan dolayı
Dogrudur annemde de o yüzden oluyordu
ben artık kendimi enfksiyonlu kabul ettim :))))
Yaaa bence kesinlikle her kadın bu evreden geçiyordur bence. Hayrlısı olsun hakkımızda
İnanırım cidden ben ilk mantarla karşılaştıgımda Arabistandaydım sanırım bende burdan enfekte mi kaptım bilmiyorum. Alllahım yaa kalbime vurdu kaşıntı resmen kaşımaktan parçaladım kanattım mahfoldum yaaamin tatlım öyle dönemlerim oldu ki buna takla atıyorum inan