- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi cennetyarim
-
- #1.241
Çok şükür canım çok geçmiş olsun bak içinde rahatladı şimdi inşallah tüpleri de açmıştır daha kolay hamile kalmanı sağlarkızlar sulu ultrasonumu yaptırdım hamd olsun myom polip falan hic cıkmadı
Canım regli başlayacaktır lekelenme ondan olabilir kan testi verseydin çok gecikme varsa belki de hamilelikle ilgili bir durum varSelam kızlar.bendede pko var iki ay inofolic kullandım olmadi. Bir yıldır bebiş bekliyorum.bu ay soğan suyu kürü yaptim.adetim beş gün geçti iki gun önce idrar testi negatif çıktı.dun açık pembe kahverengi akıntı geldi bugünde az az kahverengi lekeler var.sizce bu ne yaşayan varsa lütfen bana cevap yazsın
Oh çok sevindim hadi geçmiş olsun:)kızlar sulu ultrasonumu yaptırdım hamd olsun myom polip falan hic cıkmadı
Bi kan testi ver istetsen hem için rahatlarSelam kızlar.bendede pko var iki ay inofolic kullandım olmadi. Bir yıldır bebiş bekliyorum.bu ay soğan suyu kürü yaptim.adetim beş gün geçti iki gun önce idrar testi negatif çıktı.dun açık pembe kahverengi akıntı geldi bugünde az az kahverengi lekeler var.sizce bu ne yaşayan varsa lütfen bana cevap yazsın
Canım hep adet öncesi lekelenmem olurdu ve adet olurdum ama dünden beri olamadım akintim kesildi sadece silince kahverengi akıntı var o kadar yarına kadar adet olmazsam gidip kan testi yaptircam keşke yerleşme kanaması olsaCanım regli başlayacaktır lekelenme ondan olabilir kan testi verseydin çok gecikme varsa belki de hamilelikle ilgili bir durum varinofoliği bırakma hamile kalana kadar kullan derim
Yarın vercem canım inşallah yerleşme kanamasidirBi kan testi ver istetsen hem için rahatlar
İnşallah yerleşmedir canım gelmezse bence de kan testi yaptırCanım hep adet öncesi lekelenmem olurdu ve adet olurdum ama dünden beri olamadım akintim kesildi sadece silince kahverengi akıntı var o kadar yarına kadar adet olmazsam gidip kan testi yaptircam keşke yerleşme kanaması olsa
İnşallah canım ya bu ay bari olsa keşkeİnşallah yerleşmedir canım gelmezse bence de kan testi yaptır
İnşallah olur canım moralini yüksek tut hayırlı zamanı biliyor Rabbimİnşallah canım ya bu ay bari olsa keşke
Dogru canım benim insallahhhİnşallah olur canım moralini yüksek tut hayırlı zamanı biliyor Rabbim
Canım gözün aydın çok şükür. Peki şimdi ne olacak tedaviye mi başlayacaksınkızlar sulu ultrasonumu yaptırdım hamd olsun myom polip falan hic cıkmadı
Çok şükür canım çok geçmiş olsun bak içinde rahatladı şimdi inşallah tüpleri de açmıştır daha kolay hamile kalmanı sağlar
Oh çok sevindim hadi geçmiş olsun:)
Canım gözün aydın çok şükür. Peki şimdi ne olacak tedaviye mi başlayacaksın
İnşallah onlarda da sıkıntı yoktur canımcok sagolun kızlar hsg cekılecek 30 eylül de tuplere bakılacaK
İnşallah onlarda da sıkıntı yoktur canımkanaman ne durumda
Kızlar merhaba benim fsh 11,5 cıktı dün amh ve smear testi verdim biraz araştırma yaptım amh kötü gelir diye çok korkuyorum benimle aynı durumda olan bilgisi olan var mi siz neler yaptınız
Çok sevindim kuzum ya bak düzene girdi inşallahkuzum hamd olsun binlerce kez bu sefer kendiliginden durduuuu
Canım korkma o Fsh oynayabiliyor aslan pençesi bu konuda çok iyi öneririm bitki çayını kaynatıp içmeni yumurtlama dönemine kadar sabah akşamKızlar merhaba benim fsh 11,5 cıktı dün amh ve smear testi verdim biraz araştırma yaptım amh kötü gelir diye çok korkuyorum benimle aynı durumda olan bilgisi olan var mi siz neler yaptınız
Çok sevindim kuzum ya bak düzene girdi inşallah
Rabbim duysun ağzından kaç gündür mahvoldum yaaCanım korkma o Fsh oynayabiliyor aslan pençesi bu konuda çok iyi öneririm bitki çayını kaynatıp içmeni yumurtlama dönemine kadar sabah akşamAmh hakkında bilgim yok ama inşallah oda iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?