Gebeliğe Hazırlık pco lu ve başka problemli anne adayları buyrun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım regli başlayacaktır lekelenme ondan olabilir kan testi verseydin çok gecikme varsa belki de hamilelikle ilgili bir durum var inofoliği bırakma hamile kalana kadar kullan derim

Bi kan testi ver istetsen hem için rahatlar

Canım regli başlayacaktır lekelenme ondan olabilir kan testi verseydin çok gecikme varsa belki de hamilelikle ilgili bir durum var inofoliği bırakma hamile kalana kadar kullan derim
Canım hep adet öncesi lekelenmem olurdu ve adet olurdum ama dünden beri olamadım akintim kesildi sadece silince kahverengi akıntı var o kadar yarına kadar adet olmazsam gidip kan testi yaptircam keşke yerleşme kanaması olsa

İnşallah yerleşmedir canım gelmezse bence de kan testi yaptır

Kızlar merhaba benim fsh 11,5 cıktı dün amh ve smear testi verdim biraz araştırma yaptım amh kötü gelir diye çok korkuyorum benimle aynı durumda olan bilgisi olan var mi siz neler yaptınız

Kızlar merhaba benim fsh 11,5 cıktı dün amh ve smear testi verdim biraz araştırma yaptım amh kötü gelir diye çok korkuyorum benimle aynı durumda olan bilgisi olan var mi siz neler yaptınız

geçmiş olsun tatllım korkma Allaha bırak belki de hic bisey cıkmayacak. Allahın izniyle birçok şeyin devası bulunuyor.

Canım korkma o Fsh oynayabiliyor aslan pençesi bu konuda çok iyi öneririm bitki çayını kaynatıp içmeni yumurtlama dönemine kadar sabah akşam Amh hakkında bilgim yok ama inşallah oda iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…