• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık pco lu ve başka problemli anne adayları buyrun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah bebekle sonuçlanır kuzum. Bana da diaformin diye bir ilaç verdi. Ama bu ilaçlar hakkında hep kötü yorumlar yapılınca ven daha başlamadım. Nasıl peki verdiğin kiloları geri aldın mı tekrar.
Hayir canim almadim midem kuculdu herhalde cok yemek yiyesim gelmiyo bide dikkat ediyorum artik gazli icecek pilav karbonhidratli yiyecekler cokaz derecede yiyorum pkonun insulinle baglantisi var insulini yukselcek yiyecekler yememeye calusiyorum ekmek olarakta ya kepekli yada tahil ekmegi aliyorum

Hayir canim almadim midem kuculdu herhalde cok yemek yiyesim gelmiyo bide dikkat ediyorum artik gazli icecek pilav karbonhidratli yiyecekler cokaz derecede yiyorum pkonun insulinle baglantisi var insulini yukselcek yiyecekler yememeye calusiyorum ekmek olarakta ya kepekli yada tahil ekmegi aliyorum
Aynen kesinlikle insülin ile alakası var. Peki ilaç çok mide bulantısı yaptı mı Dr bana dedi çok bulantı yapar sakın pes etme diye bende bugün başlayacam inşallah kilolarım gider

Aynen kesinlikle insülin ile alakası var. Peki ilaç çok mide bulantısı yaptı mı Dr bana dedi çok bulantı yapar sakın pes etme diye bende bugün başlayacam inşallah kilolarım gider
Cnm ilk hafta yapti buneya bu icilirmi dedim hatta ama sonraki hafta birden kesildi bunye alisiyo sanirim sonra cokrahatti 5 aya yakin matofin kullandirdi bana ama sukur hormonlarim duzeldi istikrar onemli yani birakma sakin ilaci allah hakkimizda hayirlisini versin

Cnm ilk hafta yapti buneya bu icilirmi dedim hatta ama sonraki hafta birden kesildi bunye alisiyo sanirim sonra cokrahatti 5 aya yakin matofin kullandirdi bana ama sukur hormonlarim duzeldi istikrar onemli yani birakma sakin ilaci allah hakkimizda hayirlisini versin
Böyle yazınca içim rahatladı sağol canım evet kullanacam inşallah. Amin

Beni kılo 61 boy 161. LH 15 fsh 8 yarın tekrar yenıkeyecegım tahlılleri. Bakalım kac cıkacak bana mantıklı geldı önce sorunu cözmek, yanı sorun çözülğmce hamıllıkte olacaktır insallah ssenın kac canım kılo boy degerler

163 boy 89 kilo cnm

Kızlar bugun yaptırdım tahlılleri sonuc lar da cıktı.
Lh:6.27
Fsh:4.98
Tsh:1.43
Ploractin:10.96 cıktı cok 2 ay önceye göre hepsı düşmüş. Doktorum lh yi dusurme için dogum kontrol hapı kullandıracktı 2 ay ama gerek kalmadı direk klomen baslayalım yarın dedı. Garip ama kendılığıden düştü iyi ki tahlılleri yenilemişim

Ploractin:10.96 cıktı cok 2 ay önceye göre hepsı düşmüş. Doktorum lh yi dusurme için dogum kontrol hapı kullandıracktı 2 ay ama gerek kalmadı direk klomen baslayalım yarın dedı. Garip ama kendılığıden düştü iyi ki tahlılleri yenilemişim
Maşallah canım inşallah sonucu bebiş olur. Lh değerin ilaçla mı düştü

Çok güzel canım sonuçların inşallah bebegine kavuşursun pek sıkıntı kalmamış :anne:

İnşallah canım. Yok ilaçsız düştü kendiliğinden Bır ay sogan yaptım Bır ay İncir kuru yaptım etkısı olmuşumdur bılmem ama 2 ay sonra bu sevıye ye geldı
Çok güzel gülüm. Bende hayıt tohumu içiyorum inşallah düşer benimde

Back