- 29 Eylül 2015
- 10.085
- 36.662
- 598
- Konu Sahibi cennetyarim
-
- #1.201
Pko da böyle durumlar var mı bilmiyorum Peki adet düzenleyici ama gebeliğe engel olmayan ilaçlar var onları hiç denedi mi doktorun gülüm.evet canım dogrum kontrol hapları kesiyor yoksa sürekli hasta bezi kirletecek dereye de kanıyorum. kan degerlerim düştü o derece. bebek dahi deneyemiyoruz ya dogum kontrol hapı ya adetten dolayı. rahim kalınlasması varmıs
Pko da böyle durumlar var mı bilmiyorum Peki adet düzenleyici ama gebeliğe engel olmayan ilaçlar var onları hiç denedi mi doktorun gülüm.
Ben hiç iyi değilim maalesef canım ilaç beni mahvetti. Kullansam mı diye düşünüyorum artık. Sen nasılsın kuzumnasılsınız canlarrr
Cnm lutfen birakma ilkhaftalar kotu oluyo ama sonraki haftalarda geciyo bunye alusiyo zaten sana cokyarari olucak buna inan hem lh dusucek hemde zayiflicaksin ama hersey senin elinde sabirli olman lazimBen hiç iyi değilim maalesef canım ilaç beni mahvetti. Kullansam mı diye düşünüyorum artık. Sen nasılsın kuzum
Canım aslında çok iradeli biri olduğumu düşünüyorum ama dün öldüm resmen . Afedersin hem kustum hem ishal hem halsizlik. Çok kötü oldum o yüzden bugün almaya korktum. Sende bu kadar kötü olmuş muydun kuzumCnm lutfen birakma ilkhaftalar kotu oluyo ama sonraki haftalarda geciyo bunye alusiyo zaten sana cokyarari olucak buna inan hem lh dusucek hemde zayiflicaksin ama hersey senin elinde sabirli olman lazim
Evet canim oldu ama ilkbirhaftada oldu sonraki hafta birden kesildi midem bile bulanmadi o ilkbaslarda oluyomus herkeste zaten sonra gecicek goruceksinCanım aslında çok iradeli biri olduğumu düşünüyorum ama dün öldüm resmen . Afedersin hem kustum hem ishal hem halsizlik. Çok kötü oldum o yüzden bugün almaya korktum. Sende bu kadar kötü olmuş muydun kuzum
Çok sağol kuzum desteğin için inşallah bugün yine alacam. Dediğin gibi sabredecem. Çünkü önce bu kiloları vermem lazımEvet canim oldu ama ilkbirhaftada oldu sonraki hafta birden kesildi midem bile bulanmadi o ilkbaslarda oluyomus herkeste zaten sonra gecicek goruceksin
GunaydinHerkese günaydın
Ben hiç iyi değilim maalesef canım ilaç beni mahvetti. Kullansam mı diye düşünüyorum artık. Sen nasılsın kuzum
Kızlar ben gribim bu hafta ınofolıc Combi ye başladı doktor . Siz nasılsınız ?
Herkese günaydın
Gunaydin
Haydi hayırlısı ile adetlerin düzene girsin inşallah kuzumiyiyim canım doğum kontrol hapı bitti beklemeye geçtim
inofolıc combiyi cok duymaya başladım. şeker içinmiydi
günaydın canımmmm
Evet canım ben onu kullandığım zaman gebe kalmıştım. Tabi nasip olmadı Ama olsun yine de çok iyi bir ilaç. Özellikle hap olan.toz şeklinde olanda varYok canım insülin direnci için genelde glifor veriyorlar pko olduğu için hem folik asit olarak faydası varmış hem sen kaliteli yumurta için diye duydum İnşaAllah faydası olur.
Haydi hayırlısı ile adetlerin düzene girsin inşallah kuzum
Ayy hadi İnşaAllah ya önerebileceğin bir şey var mı? Dikkat et diyebileceğin? İnşaAllah bir daha yaşamazsın daha sağlıklı olur.Evet canım ben onu kullandığım zaman gebe kalmıştım. Tabi nasip olmadı Ama olsun yine de çok iyi bir ilaç. Özellikle hap olan.toz şeklinde olanda var
Aynen canım sağlık en büyük nimet Ben özeniyorum mesela adeti günü gününe olanlara. Ben kendimi bildim bileli böyle 2 ayda bir ancak oluyorumamin canım aminnn
inan herseyi insan kaybedince anlıyor meger adetin düzenli olması ne kadar büyük nimetmiş
Canım ben o ay Karatay diyeti yapmıştım yani çok sağlıklı beslenmeye çalıştım. Ve mutlaka 10000 adım attım çünkü yürüyüş yunurtalıklara iyi geliyor .Ayy hadi İnşaAllah ya önerebileceğin bir şey var mı? Dikkat et diyebileceğin? İnşaAllah bir daha yaşamazsın daha sağlıklı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?