- Konu Sahibi cennetyarim
-
- #1.181
Hayir canim almadim midem kuculdu herhalde cok yemek yiyesim gelmiyo bide dikkat ediyorum artik gazli icecek pilav karbonhidratli yiyecekler cokaz derecede yiyorum pkonun insulinle baglantisi var insulini yukselcek yiyecekler yememeye calusiyorum ekmek olarakta ya kepekli yada tahil ekmegi aliyorumİnşallah bebekle sonuçlanır kuzum. Bana da diaformin diye bir ilaç verdi. Ama bu ilaçlar hakkında hep kötü yorumlar yapılınca ven daha başlamadım. Nasıl peki verdiğin kiloları geri aldın mı tekrar.
Aynen kesinlikle insülin ile alakası var. Peki ilaç çok mide bulantısı yaptı mı Dr bana dedi çok bulantı yapar sakın pes etme diye bende bugün başlayacam inşallah kilolarım giderHayir canim almadim midem kuculdu herhalde cok yemek yiyesim gelmiyo bide dikkat ediyorum artik gazli icecek pilav karbonhidratli yiyecekler cokaz derecede yiyorum pkonun insulinle baglantisi var insulini yukselcek yiyecekler yememeye calusiyorum ekmek olarakta ya kepekli yada tahil ekmegi aliyorum
Cnm ilk hafta yapti buneya bu icilirmi dedim hatta ama sonraki hafta birden kesildi bunye alisiyo sanirim sonra cokrahatti 5 aya yakin matofin kullandirdi bana ama sukur hormonlarim duzeldi istikrar onemli yani birakma sakin ilaci allah hakkimizda hayirlisini versinAynen kesinlikle insülin ile alakası var. Peki ilaç çok mide bulantısı yaptı mı Dr bana dedi çok bulantı yapar sakın pes etme diye bende bugün başlayacam inşallah kilolarım gider
Böyle yazınca içim rahatladı sağol canım evet kullanacam inşallah. AminCnm ilk hafta yapti buneya bu icilirmi dedim hatta ama sonraki hafta birden kesildi bunye alisiyo sanirim sonra cokrahatti 5 aya yakin matofin kullandirdi bana ama sukur hormonlarim duzeldi istikrar onemli yani birakma sakin ilaci allah hakkimizda hayirlisini versin
Beni kılo 61 boy 161. LH 15 fsh 8 yarın tekrar yenıkeyecegım tahlılleri. Bakalım kac cıkacak bana mantıklı geldı önce sorunu cözmek, yanı sorun çözülğmce hamıllıkte olacaktır insallah ssenın kac canım kılo boy degerler
Aynen bende öyleçokta çabalıyorum ama gitmiyor kilolar maalesef
Bende 72 kiloyum 155 boyum haliyle çok. En az 18 kilo vermem lazımmış89 kiloyum cnm
Bende 72 kiloyum 155 boyum haliyle çok. En az 18 kilo vermem lazımmış
Başla sende kuzum bebişlerimiz için her şeyi yapacağız tabi ki. İnşallah beraber veririzbenimde 30 kilo vermem lazım canım. irademe sahip olup vermem lazım. gene bana gore iyisin tabi
Maşallah canım inşallah sonucu bebiş olur. Lh değerin ilaçla mı düştüKızlar bugun yaptırdım tahlılleri sonuc lar da cıktı.
Lh:6.27
Fsh:4.98
Tsh:1.43
Ploractin:10.96 cıktı cok 2 ay önceye göre hepsı düşmüş. Doktorum lh yi dusurme için dogum kontrol hapı kullandıracktı 2 ay ama gerek kalmadı direk klomen baslayalım yarın dedı. Garip ama kendılığıden düştü iyi ki tahlılleri yenilemişim
İnşallah canım. Yok ilaçsız düştü kendiliğinden Bır ay sogan yaptım Bır ay İncir kuru yaptım etkısı olmuşumdur bılmem ama 2 ay sonra bu sevıye ye geldıMaşallah canım inşallah sonucu bebiş olur. Lh değerin ilaçla mı düştü
Kızlar bugun yaptırdım tahlılleri sonuc lar da cıktı.
Lh:6.27
Fsh:4.98
Tsh:1.43
Ploractin:10.96 cıktı cok 2 ay önceye göre hepsı düşmüş. Doktorum lh yi dusurme için dogum kontrol hapı kullandıracktı 2 ay ama gerek kalmadı direk klomen baslayalım yarın dedı. Garip ama kendılığıden düştü iyi ki tahlılleri yenilemişim
Başla sende kuzum bebişlerimiz için her şeyi yapacağız tabi ki. İnşallah beraber veririz
Insallah hayırlısıyla hepımjz için amin.Çok güzel canım sonuçların inşallah bebegine kavuşursun pek sıkıntı kalmamış
Amin canım inşallahInsallah hayırlısıyla hepımjz için amin.
Çok güzel gülüm. Bende hayıt tohumu içiyorum inşallah düşer benimdeİnşallah canım. Yok ilaçsız düştü kendiliğinden Bır ay sogan yaptım Bır ay İncir kuru yaptım etkısı olmuşumdur bılmem ama 2 ay sonra bu sevıye ye geldı
Çok güzel gülüm. Bende hayıt tohumu içiyorum inşallah düşer benimde
Yani sürekli kanaman mı var kuzumbenim durum cok garip ilaç içmezsem adetimi kesemiyoruz
Yani sürekli kanaman mı var kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?